Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

QUOTE(Margarita... @ 2009 06 23, 15:21)
na ka gi, apsvarsciusi visus "uz" ir "pries", priejau isvada ir atsiemiau prasyma...  blush2.gif   istikruju sis apsiprendimas buvo labai sunkus, bet dabar nesigailiu. viskas bus taip kaip turi buti.  smile.gif
labai aciu visiems kas padejo suzinoti daugiau apie sia gimnazija ir linkiu dideles sekmes tiems kas pateks.(nepamirskite papasakoti kaip seksis!!!)  4u.gif

na, o kas pastumejo atsiimti? kodel apsisprendei nebeeiti? kokios priezastys? aisku labai gaila, kad atsiemei prasyma ;( Bet jeigu tu tikrai apsvarstei kad kitur tau geriau, tai didziausios sekmes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzysweet: 23 birželio 2009 - 14:06
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 23, 15:47)
kąąąąąąąąąą????  blink.gif
unsure.gif  unsure.gif
verysad.gif
taigi sakei, jog leisi viskam sava vaga tekėt...  unsure.gif
nu nieko, sėkmės tau, čia tavo pasirinkimas, galų gale naujokus priima ir vidury mokslo metų  biggrin.gif  4u.gif

viskam leisti teket savo vaga nelabai iseina, juk sprendziasi mano ateitis biggrin.gif
tai as ir taip sakau, kad jei jau labai labai noresiu, tai 10 klasej ateisiu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dizzysweet @ 2009 06 23, 16:06)
na, o kas pastumejo atsiimti? kodel apsisprendei nebeeiti? kokios priezastys? aisku labai gaila, kad atsiemei prasyma ;( Bet jeigu tu tikrai apsvarstei kad kitur tau geriau, tai didziausios sekmes tongue.gif

nu jei iseiciau, tikriausia mano sena klase skirstytu. ir siaip labai gaila mokykla palikt. biggrin.gif nusprendziau pasilikt ir mastau, kad tai bus geras sprendimas. smile.gif
tau taip pat sekmes! smile.gif
parasykit paskui ka priims ir ko nepriims, gerai? ax.gif
Atsakyti
GRETAAA verysad.gif verysad.gif
blemb. aš norėjau kad tu eitum verysad.gif
na, ką gi, tavo pasirinkimas.. verysad.gif
Atsakyti
Valio, patekau. thumbup.gif

O Greta dėl Tavęs lb gaila.. verysad.gif
Atsakyti
aš irgi patekau. aš neturėjau neto tai draugė dieną parašė tai akre šokinėt pradėjau:DD
Atsakyti
Zinokit visi kas stojo tas ir pateko smile.gif Taip, kad sveikinu drinks_cheers.gif O jus eisit pirmadieni i ta susirinkima? As tikriausiai negalesiu unsure.gif Tai gal tuomet galesit cia pranest kas nors ka ten snekejo? smile.gif
Atsakyti
aš irgi taip galvojau, kad visi kas stojo tas ir pateko ;D
aš parašyt galėsiu kaip ten viskas buvo, nes žadu eiti;}
Atsakyti
Aha, labai gerai butu smile.gif
Atsakyti
tai parašysiu ;D
kokia reakcija buvo kai pamatėt savo pavardę? ;D
Atsakyti
Man tai mama pasake, tai per dideles reakcijos ir nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marges23 @ 2009 06 26, 18:50)
Zinokit visi kas stojo tas ir pateko  smile.gif  Taip, kad sveikinu  drinks_cheers.gif  O jus eisit pirmadieni i ta susirinkima? As tikriausiai negalesiu  unsure.gif  Tai gal tuomet galesit cia pranest kas nors ka ten snekejo?  smile.gif

tai kad ne visi doh.gif mano du draugai nepateko doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 26, 22:24)
tai kad ne visi  doh.gif  mano du draugai nepateko  doh.gif  verysad.gif

RIMTAI? tai gal ne į pirmą klasę stojo?
Atsakyti