o aš nusprendžiau kelnių nesisiūt. Man jos tokios nefainos. Sijonai faini, švarkai taip pat, bet kelnės tai ne.į.temą. Dar su jom jaučiu TAIP klaikiai atrodyčiau. Tai bandysiu be kelnių gyvent ;p
O man ir, jei atvirai, tie klostuoti sijonai labai gražu ;p
Būtų labai gerai, kad kuo greičiau tie klasių sąrašai atsirastų, bet va, girėjau tik rugpjūtį skirtys į klases
O man ir, jei atvirai, tie klostuoti sijonai labai gražu ;p
Būtų labai gerai, kad kuo greičiau tie klasių sąrašai atsirastų, bet va, girėjau tik rugpjūtį skirtys į klases
žinok sunku be kelnių bus, o ypatingai kai žiemos tokios šaltos..
nu nežinau žinokit kodėl jūs taip nusistatę.. aš pati labiau sijonus nešioju, nmu bet mergaitės man ir su kelnėm laaabai atrodo
aišku jei tos kelnės gražiai krenta
bet man tai gražuuu, kartais net už sijonus gražiau
nu nežinau žinokit kodėl jūs taip nusistatę.. aš pati labiau sijonus nešioju, nmu bet mergaitės man ir su kelnėm laaabai atrodo
tikrai ne
iki kada galima tvarkyti dokumentus?
Apsireiškia apsireiškia
Į rugsėjo pirmą pirmokai drožiat su uniforma
nu ne tik pirmokai
jei nebus pasiūta tai su baltinukais ir juodu sijonu/ kelnėm, vnž tvarkingai
O dėl kelnių, nee siaurėjančios gražios nebus, geriausia manau tiesios, bet grynai pagal tavo liniją
Laukiam laukiam pirmokiukų
Į rugsėjo pirmą pirmokai drožiat su uniforma
O dėl kelnių, nee siaurėjančios gražios nebus, geriausia manau tiesios, bet grynai pagal tavo liniją
Laukiam laukiam pirmokiukų
visi suėjom, pasisveikinom, biški susipažinom, klyfa išdalino ten visokius irgi supažindino, nuėjom į bažnyčią ( čia per šventes einama į bažnyčią) ir išsiskirstė visi kas sau, po to eina po būrelius laisvėj ir matos o matyti veidai
su vienom panom hesburgery susitikom, sakom o jūs kartais ne mūsų klasiokės?