Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

As taipogi kai nuejau pas siuveja, ji pati man patare geriau klostuota siutis. Sake del to, kad Saules gimnazijai tokie priklauso, visos atejusios tokius siunasi ir siaip pagal ja tokie sijonai atrodo ir krenta graziau biggrin.gif Tai vat. Ai tiesa, dar ir kelnes uzsisakiau. O klasiu sarasu dar nera wink.gif
Atsakyti
o aš nusprendžiau kelnių nesisiūt. Man jos tokios nefainos. Sijonai faini, švarkai taip pat, bet kelnės tai ne.į.temą. Dar su jom jaučiu TAIP klaikiai atrodyčiau. Tai bandysiu be kelnių gyvent ;p
O man ir, jei atvirai, tie klostuoti sijonai labai gražu ;p
Būtų labai gerai, kad kuo greičiau tie klasių sąrašai atsirastų, bet va, girėjau tik rugpjūtį skirtys į klases
Atsakyti
žinok sunku be kelnių bus, o ypatingai kai žiemos tokios šaltos..
nu nežinau žinokit kodėl jūs taip nusistatę.. aš pati labiau sijonus nešioju, nmu bet mergaitės man ir su kelnėm laaabai atrodo thumbup.gif wub.gif wub.gif aišku jei tos kelnės gražiai krenta cool.gif bet man tai gražuuu, kartais net už sijonus gražiau bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o kelnes visi siuvas būtent tokias kaip tam brėžinyje pavaizduota?
Atsakyti
tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
iki kada galima tvarkyti dokumentus?
Atsakyti
Maziuke, o kokias siuvas? Norejau siaurejanciu, galvojau gerai atrodytu biggrin.gif Bet siuveja ikalbejo tiesias, sake kadangi kostiume medziaga ir siaip kazkokia kieta, tai po to per kelius prasiardo, na zodziu nesamones daros. Ir siaip ne kaip atrodo g.gif O tai su kokiom paneles vaiksto?
Atsakyti
su miniakais maciau nemazai vaiksto biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip nebeapsireiskia Maziuke ziuriu musu temoje biggrin.gif O rugsejo 1, zinoma, visi su uniformomis eina? biggrin.gif
Atsakyti
Apsireiškia apsireiškia cool.gif
Į rugsėjo pirmą pirmokai drožiat su uniforma biggrin.gif nu ne tik pirmokai smile.gif jei nebus pasiūta tai su baltinukais ir juodu sijonu/ kelnėm, vnž tvarkingai 4u.gif
O dėl kelnių, nee siaurėjančios gražios nebus, geriausia manau tiesios, bet grynai pagal tavo liniją mirksiukas.gif

Laukiam laukiam pirmokiukų thumbup.gif
Atsakyti
Tai va va, man siuveja irgi ta pati sake del kelniu smile.gif Tai tokias ir uzsisakiau ;D Tiesias ta prasme smile.gif Na gerai, varysiu i ta didziaja svente su unyfa biggrin.gif Ei, o gali papasakot apie savo pacia pirmaja rugsejo 1 saulinej? smile.gif
Atsakyti
visi suėjom, pasisveikinom, biški susipažinom, klyfa išdalino ten visokius irgi supažindino, nuėjom į bažnyčią ( čia per šventes einama į bažnyčią) ir išsiskirstė visi kas sau, po to eina po būrelius laisvėj ir matos o matyti veidai biggrin.gif su vienom panom hesburgery susitikom, sakom o jūs kartais ne mūsų klasiokės? lotuliukas.gif
Atsakyti