Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

Nespės uniformos pasiūti? mastau.gif Matyt reikėjo anksčiau užsisakyti wink.gif
Man irgi toooookia baimė užėjo..... bijau.gif Again.,o į kokią tu patekai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiskars @ 2009 08 30, 02:36)
Nespės uniformos pasiūti?  mastau.gif Matyt reikėjo anksčiau užsisakyti wink.gif
Man irgi toooookia baimė užėjo..... bijau.gif Again.,o į kokią tu patekai? smile.gif

Tai vat, kad reikėjo, bet ką padarysi, sakė siuvėja, kad yra nemažai tokių, kuriems nespės, tikiuosi jog klasėje irgi ne viena tokia būsiu.. blush2.gif g.gif

Aš tai 1e rolleyes.gif
Atsakyti
nu sveikinupatekus i klases 4u.gif o kas i 1b pateko, tai malonu, prie pat musu, plius renginiuose susitiksim 4u.gif biggrin.gif bet vargsai jus vargsai del jusu aukletojos biggrin.gif biggrin.gif nekenciu fizikos pamoku, o jos tuo labiau biggrin.gif jau nerkit zofkutei kaip galesit, kad tik maziau rekautu biggrin.gif 4u.gif

Again, nepergyvek, daug kas bus ateje taip smile.gif nes man anais metais irgi nespejo pasiut, tai sake ateit su juodu sijonuku/kelnem ir marskinukais mirksiukas.gif ir taip iki spalio vidurio pravaiksciojau biggrin.gif taip kad no problem 4u.gif

isivaizduoju as kaip stipriai jus jaudinates, o ypac kurios po viena eina biggrin.gif sekmes!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@žiukė: 30 rugpjūčio 2009 - 13:20
Nu va, bent kažkiek ramiau.. ax.gif 4u.gif
Jau jaudulys tai baisus, negaliu patikėti, kad jau poryt. cry.gif
O panos kaip eisite? su tėvais ar be jų? blush2.gif Nors jau ir nemažos, bet vistiek kažkaip nauja mokykla.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Again.: 30 rugpjūčio 2009 - 13:32
nejuokauk, tai aisku be tevu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M@žiukė @ 2009 08 30, 14:33)
nejuokauk, tai aisku be tevu  biggrin.gif

Aš ir buvau tuo įsitikinusi, bet kažkaip su dabartinėm klasiokėm pašnekėjau, dar vienam forume mačiau, kaip vaikinas dvejoja tai ir pati suabejojau. happy.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet manau nieko baisaus,jei ateis kas nors su tevais (pvz.: as biggrin.gif ),nes parasyta,kad renginyje ir tevai dalyvauja. Be to,vienai tikrai baisu.....Tikiuosi greit susidraugausiu su naujaja seimyna....
O del aukletojos tai jo,nenuskilo man(ir visai 1B).... cry.gif cry.gif cry.gif

P.S. M@ziuke,paaiskink kaip Zofkutei reiketu nerti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Again. @ 2009 08 30, 15:45)
Aš ir buvau tuo įsitikinusi, bet kažkaip su dabartinėm klasiokėm pašnekėjau, dar vienam forume mačiau, kaip vaikinas dvejoja tai ir pati suabejojau.  happy.gif  biggrin.gif

O kokiam forume? Jei ne paslaptis.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiskars: 30 rugpjūčio 2009 - 13:48
QUOTE(Fiskars @ 2009 08 30, 14:50)
Bet manau nieko baisaus,jei ateis kas nors su tevais (pvz.: as biggrin.gif ),nes parasyta,kad renginyje ir tevai dalyvauja. Be to,vienai tikrai baisu.....Tikiuosi greit susidraugausiu su naujaja seimyna....
O del aukletojos tai jo,nenuskilo man(ir visai 1B)....  cry.gif  cry.gif  cry.gif

P.S. M@ziuke,paaiskink kaip Zofkutei reiketu nerti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

O kokiam forume? Jei ne paslaptis....  ax.gif

Man ir nežmoniškai baisu eiti, būsiu viena toje klasėje, nieko nepažįstu, bet gal nerizikuosiu, eisiu viena ir tėvus paliksiu namie.. doh.gif

O forume tai tiksliai neatsimenu, berots draugas.lt , bet dabar kur konkrečiai
jau negalėčiau nurodyti.. schmoll.gif
Atsakyti
Kazkas klause apie Halina Kelpsiene.Tai va,moko ji mane biologijos,pati geriausia mokytoja:) Man asmeniskai ji nerealus zmogus,labai gera,supratinga.Dziaukites,kad tokia aukletoja gavot,labai pavydziu:)
Atsakyti
Hmmmm....sakot geriau be tevu.....hmmmm...... bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiskars @ 2009 08 30, 15:50)

Per pamokas sedet kaip mirusiai, ir zodis i zodi vadoveli moket biggrin.gif biggrin.gif siaip fizika tai mokinkis jei nori su aukletoja bent kiek sutart biggrin.gif doh.gif nes ta tai VELNIAS grynas biggrin.gif biggrin.gif ir is isores, ir is charakterio biggrin.gif biggrin.gif
su savo legendine fraze '' cia baigiasi fizika, dabar prasideda MATEMATIKA'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei nenorit kad uzsirautu, tai nezvenkit is jos tokiu fraziu, o i jas labai rimtai ziurekit biggrin.gif
bet as tai niekad nesusilaikau nesijuokus biggrin.gif
Atsakyti
Gerai,kad Jurenas bent siaip geras zmogus ;D ne taip kaip Braziene
Atsakyti