As ir kai dar tik buvau busima 1-moke saulinej,buvau ziauriu kalbu apie ji prisiklausius,labai bijojau ji gaut ir kagi,gavau;D Kaip cia pasakius,kas nori fizika studijuot,tik pas ji ir siulau mokytis,bet kas ne,tam bus pragaras ten-kaip man

Per pamokas visiskai visiskai miegu,bet taip rimtai,buna,kad uzsimerkus sedziu,nes nieko nesuprantu ka jis sneka,o jis sneka visas 45 minutes ir kartais kazka neaiskaus nupaiso ant lentos.Is kontru gaunu 2 arba 3 dazniausiai,galima pasikelt issitaisius kontra,bet reikia velgi supratimo apie temas kurias mokeisi,bet as nieko per metus neismokau,taip kad ir taisytis man nebudavo ka,tai ka gale mokslo metu daug kam is klases isejo 3-4.Jis nera tikrai blogas zmogus,jis labai geros dusios,tik tiek,kad savo dalyka skaito labai svarbiu.Siemet bandysiu susitart su juo,pasakysiu,kad vistiek atsisakysiu as jusu fizikos isvis ir tikrai niekada jos nesuprasiu.Zodziu..
*Kas del uniformu.Kas ten ka prigasdino jus?;DD
Nesisiukit tik pagal duota modeli!!!Nebukit durnos!Jei jau siunates,bent ili trumpikites iki kiek norit,patikekit yra panu su zemiau keliu sijonu,atrodo tragiskai.Daugelis panu su labai trumpais sijonais vaiksto,niekas nieko joms nesako,pilna ir tiesiu ir kokio tik nori modelio,niekam neidomu.
*I rugsejo 1 su uniformom,taigi grazu,reprezentuoji savo mokykla,man asmeniskai garbe.As kelniu neturiu,ziema salau,bet ka padarysi,daugelis ateidavo su dzinais,persimaudavo sulej i sijonus.Bet va bjaurus tie zmones kartais buna,ziema kai buvo -20 laipsniu lauke,prie duru stovedavo ir tikrindavo ar paneles su sijonais/kelnem,aisku daugelis budavo su dzinais ar pns.,nes salta,tai liepdavo pasiaiskinimus rasyt ir t.t.zodziu specialiai zinodamos,kad bus daug be unifkes,gaude.o pavasari isvis nei kart neatejo net i klase patiktint ar su uniforma.
Mokytojai bus kai kam faini,kai kam ne

Sekmes Jums pirmoms dienoms mokykloj!Pirmom dienom tikrai buna labai smalu,idomu,tuo paciu ir nedrasu,nejauku.Veliau viskas atsibosta ir galiu pasakyt greiciau norisi begt is sules