Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

Smagu turet bendraminciu 4u.gif Siandien diena buvo jau siek tiek geresne. Manau kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
na kaip Saulėj dabar? 4u.gif
Atsakyti
Po truputi visi susidraugaujam, bet vis tiek dar liko sokia tokia baime rolleyes.gif Bet manau cia tik laiko klausimas ;D Nors dar sunku kai pagalvoji apie savo senus klasiokus kazkaip truksta tokio jausmo savo verysad.gif Tik labai nusivyliau, nes galvojau, kad kruvis bus stipresnis, bet kol kas tai palygint su buvusia mokykla nieko neveikiam doh.gif Kaip jum sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona003 @ 2009 09 08, 19:42)
Po truputi visi susidraugaujam, bet vis tiek dar liko sokia tokia baime  rolleyes.gif  Bet manau cia tik laiko klausimas ;D Nors dar sunku kai pagalvoji apie savo senus klasiokus kazkaip truksta tokio jausmo savo  verysad.gif  Tik labai nusivyliau, nes galvojau, kad kruvis bus stipresnis, bet kol kas tai palygint su buvusia mokykla nieko neveikiam  doh.gif Kaip jum sekasi?  rolleyes.gif

kokioje mokykloje mokeisiZ? 4u.gif
Atsakyti
Basanavicius vid. rolleyes.gif
Atsakyti
Simona-Nu zinai sorry,bet Basanke pati tuoj greit bus gimnazija,tai ko tu nori is saules?
Negalvokit jus cia visi,kad saulej visi moktojai ten griebia kaip nezinau ka,nori mokaisi,nori ne,pats turi sita suprats,daugelis mokytoju leidzia savaranksikai rasyti ka nori pats i sas.kas tau paciam yra svarbu ir reikalinga.Patikek,tie mokytojai tuoj pasikeis,jie cia tik pirmom savaitem su naujokais ale kazka bando primest.
O kazkas cia sake,kad Halina uzdave 2 temas ismokt?tai jeigu ka,ji uzuoda daznai ir 8 temas ismokt,kai rasom kontra,tai cia 2 temas ismokt,taip lengva.
Atsakyti
Halina visai mldc, kai pripranti prie jos sistemytės lengva kontrolinius rašyt labai. Žinoma truputi pasimokyt reikia lotuliukas.gif o Zovkė tai visada primeta labai griežtą, piktą ir aiškina ko fizikoj nėra, bet kai jai gera nuotaika, tai taip užprikolint sugeba, kad visa klasė lūžta thumbup.gif "įsidėmėkite ir dar kartą įsidėmėkite" tongue.gif
Atsakyti
Aciu Dievui as ne pas Zovke;DD
Atsakyti
miempi, as kaip atejus is paprastos vidurines, kur nieko nedarydavai suda maldavai ir vidurki 9 turedavai, tai man cia tikrai labai stipriai griebia smile.gif unsure.gif

o Zofkute biggrin.gif biggrin.gif kai buna jos septinta pamoka, tai buna sakes, nes negali issedet.. siemet pasiseke - pati pirma.. sakau draugei ''bet kai klasej ne garselio nera kai ji kalba'' atkerta man '' tai kad miega visi ar nematai'' biggrin.gif ir is tikruju, as ir pati miegojau, dar kai ateini i pirma pamoka tai visai gerai pamiegi kol praeina fizika biggrin.gif o jei bandai jos isiklausyt tai ziuri ziuri ir vistiek uzmiegi biggrin.gif geriausia kai ji kazko paklausia, ar bando kalbet su mumis, o per ta pirma pamoka visi rimtai atsijunge, nieks nieko neatsako jai, kalba sau viena biggrin.gif

kaip as ziauriai pradejau si pusmeti doh.gif jau vienas neigiamas, is matkes 5... pasiaiskinimas..
Atsakyti
joo, plem ir pati atsimenu kaip pernai metais skaniai miegodavau per Zofkės pirmą pamoką ;DDD bandėm viską:" kavą, redbullį, išsimiegot normaliai, kaip lūžti taip lūžti lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas į chorą/dramą/mokinių tarybą einant?
Atsakyti
QUOTE(miempi @ 2009 08 29, 18:20)
Barskauskaite-jauna mokytoja,nu kokiu 32 gal.Man asmeniskai faina ji:)

Barkauskaite smile.gif Ruta? Istorike? Tikrai ne 32 lotuliukas.gif Mano sesei 35, ji buvo jos aukletoja, tai jau jai senokai nebe 32 biggrin.gif Bet siaip faina visai buvo.

Danute Joksiene buvo mano aukletoja, super moteriske. Ir dabar daznai susitinkam smile.gif
Atsakyti