vargšai trečiokai po tų krikštynų
juokingai atrodo, kai rūbinėj apie 20 žmonių laukia svarstymo

sveiki visi.noriu paklausti kaip jum Saules gimnazija?
zinau dar anksti iki kitu mokslo metu, taciau as noreciau jau pradeti galvoti apie kitus metus.

saules gimnazijoje yra el.dienynas?
Sveikutė
Apie Saulinę yra visokių atsiliepimų, vieniem patinka, kitiem ne, čia jau labiau pagal žmogaus interesus. Asmeniškai aš per dvejus metus spėjau labai pamilti savo mokyklą, joje dėstančius mokytojus, mokinius, pačią aplinką
O el.dienynas tai tik trečioj - ketvirtoj klasėj
Pirmose dvejose - pažymių knygelės.

Apie Saulinę yra visokių atsiliepimų, vieniem patinka, kitiem ne, čia jau labiau pagal žmogaus interesus. Asmeniškai aš per dvejus metus spėjau labai pamilti savo mokyklą, joje dėstančius mokytojus, mokinius, pačią aplinką

O el.dienynas tai tik trečioj - ketvirtoj klasėj

aisku. nes pvz dabartinei mano mokykloj tai jau veęda visiema, tik gaila man jie nepatinka

norėjau paklausti ar verta stoti į saule jei ateity norėčiau studijuoti kažką su kalbomis,nes girdėjau kad saulei stipri matematika.patarkit?
nemeluojant, tai manau neverta
Saulinėj labiausiai tikslieji mokslai
Taip, matematika tikrai labiausiai jaučiasi, kad sustiprinta, daug mokytojų ekspertų 
Kiek girdėjau, tai saulinė paruošia gerai medikus, fizikus ir pan.

Saulinėj labiausiai tikslieji mokslai

Kiek girdėjau, tai saulinė paruošia gerai medikus, fizikus ir pan.

aišku, sudėtinga tai gal kas nors žino gimnazija kur daugiau dėmesio skiriama kalboms?
mokiausiu saulės gimnazijoje dvejus metus, po 10 klasės perėjau į rasą, nes supratau jog nei medikė, nei fizikė, nei matematikė iš manęs nebus. myliu šią mokyklą ir atsiminimai iš jos patys geriausi, ir žmonės nuostabūs, tačiau kad ir kaip bebūtų, jei esate linkęs į humanitarnius mokslus nepatariu ten eit, nes šių dalykų mokymas ten yra silpnas.

na tai saule turbut ne man
ai nieko tokio mokykloj vistiek gimnazinei busiu...nors...

norėčiau paklausti besimokančių šioje gimnazijoje, kokius dokumentus reikia nešti dėl priėmimo?