Aišku, kad yra. Taigi priema apie 200 mokinių. Tau šansų tikrai yra. Aš manau stos ir prastesniais vidurkiais nei tavo.
Dar tavo brolis mokosi toke mokykloje tai pirmenybė yra. Ai bėje buvai atvirų durų dienoj?

QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 06, 12:01)
Aišku, kad yra. Taigi priema apie 200 mokinių. Tau šansų tikrai yra. Aš manau stos ir prastesniais vidurkiais nei tavo.
Dar tavo brolis mokosi toke mokykloje tai pirmenybė yra. Ai bėje buvai atvirų durų dienoj?

Nebuvau

Aišku. Aš buvau, tai sakė kurie buvo atvirų durų dienoj tai dar pliusas yra stojant į gimnaziją ir šiap man ten labai patiko, buvau su draugais tai mūsų iš viso buvo 7 tai kai baigėsi visas tas mokyklos pristatymas ir leido eiti po mokykla apsižvalgyti, tai prie mūsų grupelės priejo direktorė su pavaduotojom, pasišnekėjom, labai geros pasirodė, dar sutikom esamų 1 (9) - okų tai jie mums aprodė mokyklą, papasakojo apie mokytojus, tvarką ir pan.
Visi pasirodė labai draugiški. Tikrai labai noriu įstoti būtent į šią gimnaziją.
Dar girdėjau, kad fizikos mokytojas Jurėnas, dabar 4 (12) - tokus auklėtinius turi, tai jei jis liks saulėj labai norėčiau, kad auklėtojas būtų, sakė labai kietas mokytojas
ir gerai išmoko

Kai nuneši prašyma, tai irgi paklausk ar istotum su savo vidurkiu, tau turėtų pasakyti. Jei labai daug moksliuku neprisirinks tikrai istosi!
idomu ar ta 22diena pasako tik kas istojo ar ir i koke klase ir kokie klasiokai bus...

Aš tai iš Tado Ivanausko vidurinės, šiemet taip pervadino, prieš tai vadinosi Šilainiu vidurinė. Nepasakyčiau, kad gera mokykla, bet geografijos, chemijos ir fizikos mokytojos labai stipriai paruošia, tikrai gerai išmokina. Jas labai gaila palikti, bet ką padarysi.... o tu iš kokios?

QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 06, 13:24)
Dar girdėjau, kad fizikos mokytojas Jurėnas, dabar 4 (12) - tokus auklėtinius turi, tai jei jis liks saulėj labai norėčiau, kad auklėtojas būtų, sakė labai kietas mokytojas
ir gerai išmoko 

optimizmas

kietas tai kietas kaip žmogus, kaip mokytojas irgi nieko, bet pas jį retas kuris 6 turi

O šiaip tai yra ir žiaurių mokytojų, ooj yra

Kiek pas jus klasėje vaiku? Daug i kitas mokyklas iseina? Ir del ko tu nori pereiti?