MissBootee, ačiū, beveik nuraminai.
N0omsaz, su tokiu vidurkiu (pavydžiu baltu pavydu) tave tikrai priimtų ir į Saulę, ir į Rasą... o dėl Jablonskio nežinau. Rasoje ir Saulėje turiu pažįstamų, nesiskundžia, o apie Jablonskį visokių gandų girdėjau ir nesugebu atsirinkti, kurie teisingi, o kurie ne.
Na, aš irgi į pirmą gimnazinę klasę stosiu
N0omsaz, gal
blondeee, su kokiu vidurkiu stosi?
maždaug su 9.2-9.5 priklausomai nuo to, ar skaičiuos dailę, muziką ir pnš
Pora klausimų.
Iš kokių mokyklų pereinat į Saulę? Aš bėgu iš gimnazijos, kur stipriai griebia ir viliuosi, jog priims Saulė mane ir su 7-8 metiniu vidurkiu...
Kada eisit prašymus dėl priėmimo rašyt?
Iš kokių mokyklų pereinat į Saulę? Aš bėgu iš gimnazijos, kur stipriai griebia ir viliuosi, jog priims Saulė mane ir su 7-8 metiniu vidurkiu...
Kada eisit prašymus dėl priėmimo rašyt?
aš einu iš gimnazijos. Jau prašymus užpildžiau, o nešiu maždaug birželio vidury, kai turėsiu atestatą, ir dar tada matysiu, kiek žmonių nori stot. tik man su tais dokumentais ne visai aišku, ką dar reikia nešti kartu su tais prašymais ir atestatu.
Blonde, tikriausiai reikėtų dar tos anketos. Jos forma yra svetainėje prie prašymo formos. Po to telieka laukti iki birželio 22 (juk tada paskelbs rezultatus?), jei priėmė pasirašai sutartį... O po to tikriausiai nieko nereikės nešti. Dar dėl visa ko reikėtų pasitikslinti telefonu. Aš šiandien arba artimiausiomis dienomis užpildysiu prašymą, nunešiu, o po to, Birželio vidury, atestatą. Spėju, visos ir visi eisim į pirmą klasę, o taMparaMpaM į trečią?
QUOTE(Wooo @ 2010 06 01, 06:50)
Blonde, tikriausiai reikėtų dar tos anketos. Jos forma yra svetainėje prie prašymo formos. Po to telieka laukti iki birželio 22 (juk tada paskelbs rezultatus?), jei priėmė pasirašai sutartį... O po to tikriausiai nieko nereikės nešti. Dar dėl visa ko reikėtų pasitikslinti telefonu. Aš šiandien arba artimiausiomis dienomis užpildysiu prašymą, nunešiu, o po to, Birželio vidury, atestatą. Spėju, visos ir visi eisim į pirmą klasę, o taMparaMpaM į trečią? 
Būtent