Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

N0omsaz, su tokiu vidurkiu (pavydžiu baltu pavydu) tave tikrai priimtų ir į Saulę, ir į Rasą... o dėl Jablonskio nežinau. Rasoje ir Saulėje turiu pažįstamų, nesiskundžia, o apie Jablonskį visokių gandų girdėjau ir nesugebu atsirinkti, kurie teisingi, o kurie ne.
MissBootee, ačiū, beveik nuraminai. ax.gif
Atsakyti
Na, tai eisiu i saule nes tokie dalykai kaip matematika ir fizika labiau sekasi. Aciu, padejot apsisprest smile.gif mirksiukas.gif Beje Wooo, gal klasiokai busim ax.gif
Atsakyti
Na, aš irgi į pirmą gimnazinę klasę stosiu smile.gif
Atsakyti
N0omsaz, gal wink.gif blondeee, su kokiu vidurkiu stosi?
Atsakyti
maždaug su 9.2-9.5 priklausomai nuo to, ar skaičiuos dailę, muziką ir pnš smile.gif
Atsakyti
Pora klausimų.
Iš kokių mokyklų pereinat į Saulę? Aš bėgu iš gimnazijos, kur stipriai griebia ir viliuosi, jog priims Saulė mane ir su 7-8 metiniu vidurkiu...
Kada eisit prašymus dėl priėmimo rašyt?
Atsakyti
As einu is sv. Mato gimnazijos ^^. Vidurkis turetu buti apie 9,1. O nesti prasymus bandysiu kuo anksciau. Jei pavyks birzelio 1 d. O kiti kada nesit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretu.: 30 gegužės 2010 - 17:40
Nu aš tai iš pagrindinės ateinu (:

O prašymą tai stengsiuosi pateikti birželio pirmom dienom, o jeigu egzaminų rezultato užklaus tai teks laukti iki birželio 9.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taMparaMpaM: 30 gegužės 2010 - 19:18
ojj as ne taip parasiau mano dabartine mokykla kol kas dar ne gimnazija bet tipo greitai bus (kazin,kazin). Sv Mato mokykla. O i 1 klase eisi ?
Atsakyti
aš einu iš gimnazijos. Jau prašymus užpildžiau, o nešiu maždaug birželio vidury, kai turėsiu atestatą, ir dar tada matysiu, kiek žmonių nori stot. tik man su tais dokumentais ne visai aišku, ką dar reikia nešti kartu su tais prašymais ir atestatu.
Atsakyti
Blonde, tikriausiai reikėtų dar tos anketos. Jos forma yra svetainėje prie prašymo formos. Po to telieka laukti iki birželio 22 (juk tada paskelbs rezultatus?), jei priėmė pasirašai sutartį... O po to tikriausiai nieko nereikės nešti. Dar dėl visa ko reikėtų pasitikslinti telefonu. Aš šiandien arba artimiausiomis dienomis užpildysiu prašymą, nunešiu, o po to, Birželio vidury, atestatą. Spėju, visos ir visi eisim į pirmą klasę, o taMparaMpaM į trečią? happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Wooo @ 2010 06 01, 06:50)
Blonde, tikriausiai reikėtų dar tos anketos. Jos forma yra svetainėje prie prašymo formos. Po to telieka laukti iki birželio 22 (juk tada paskelbs rezultatus?), jei priėmė pasirašai sutartį... O po to tikriausiai nieko nereikės nešti. Dar dėl visa ko reikėtų pasitikslinti telefonu. Aš šiandien arba artimiausiomis dienomis užpildysiu prašymą, nunešiu, o po to, Birželio vidury, atestatą. Spėju, visos ir visi eisim į pirmą klasę, o taMparaMpaM į trečią?  happy.gif

Būtent smile.gif
Atsakyti