*Mokytojai.Hmm..Na tikrai yra visokiu,kaip ir visur,bet dauguma mokytoju bent jau mano stengiasi padeti ir aukletoja labai stengiasi,kad visiems iseitu teigiami;D.
O kazkas rase,kad kazkokia pana pasake,kad veltui praleido metus saulej,nesamone.
Nebent gavo blogus mokytojus ir biologijos ir chemijos ir fizikos,matematikos.
Bet taip neimanoma,kad visi blogi butu.Aisku nepasakyciau,kad gerai patekt yra fizikoj pas Jurena,visas pamokas pramiegosit,o pusmeti 3 ir cia ne todel,kad silpnas mokytojas,jis pats stipriausias mokykloj ir apie ji legendos skalndo net ten kur jis nera niekam destes.pas ji tiesiog neimanoma nieko suprasti,jis augina mus fizikais,as sutinku kad jis puikus mokytojas kas pasirinks 11-toj kl.fizika,jis tikrai paruos egzams tubut kone 100%,bet na mums,tai didziule problema(tai yra beveik visai klasej).Taip pat gavom bloga chemijos,pas ja niekas nieko nesupranta,nes ji nemoka aiskinti,zadam pakeisti.bet man jokio skirtumo,vistiek atsisakysiu.
Matematikos gavom labai gera.
Kas apie saunius mokytojus,tai yra biologijos mokytoja Halina Kelpsiene,nuostabus zmogus,o ismoko tiesiog puikiai,mokytojas Zemaitis,desto tikyba,visada patars,paklaus kaip sekasi ir t.t.Mokytoja Motviliene(lietuviu k.)gana keista pas ja metodika destymo,bet matosi zmogus atidaves darbui..nors nezinau ar gerai ismoko,pamatysim tai veliau ar dave ji mums ko nors.Ekonimikos mokytoja gera,bet griezta.Anglu mokytoju yra ivairiu..zinau kelias labai labai stiprias mokytojas,bet man pakliuvo silpna,nemoka aiskinti visiskai.
Geofrafijos mokytoju yra 2 ir abi ekspertes,saunios mokytojos.
Rusu mokytoju yra kelios,bet mes per rusu pamoka nieko neveikiam.
*Valgykloje maistas bent jau man tikrai skanus ir palyginus gana normalios kainos.Bandeles sviezios tik po 1 ar 1 virs.
*Uniformos tikrinamos ir grieztai deveti jas reikia,bet modeli siukites koki norit,niekam neidomu.
Zmones tikrai labai draugiski,tolerantiski,idomus,labai net idomu yra.
Aisku kuo toliau tuo labiau ateina i mokykla sugadinti vaikai.
ai beja kas sake,kad priima belekokios cia.Kai stojau prieme is 280 tik 160 mokiniu nemazesniu kaip 8,3.Na aisku kas su kysiais ar per pazistamus atejo cia jau ne musu reikalas,bet tikrai nebelekokius priima visus.O klases skirstomos visiskai ne pagal pazymius,kad klases butu visokiuir nebutu,kad A klase tai jau stipriausi,nors mano kartoj,tai kol kas A klase ir yra tokia,bet tiesiog taip gavosi,taigi visose klases yra ir su 9,5 vidurkiu ir su 8.3 vidurkiu.
As asmeniskai labai dziaugiuosi perejus,man cia gyvenimas apsiverte aukstyn kojom

Papildyta:
siaip del rusu ir vokieciu,tai tikrai nemanau,kad kils problemu,nes as mokausi ten kur ir rusu ir vokieciu yra.
O ziuri ne i pusmeti o i metini vidurki.