Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

Sveiki.Mokausi Saules gimnazijoj ir tikrai galiu pasakyt nera cia jokiu susikirstymu:turtingas ar ne,sustras ar ne,visi bendrauja ir niekas i tai neziuri.o turtingu galima suskaiciuot ant pirstu,turiu omeny kurie matosi,kad tokie yra is rubu(nesvarbu,kad uniforma,bet ir kt.)taigi isvada,kad cia tikrai nera ta turciu mokykla ar bent jau nesireklamuoja per daug.Niekas nevaiksto iskele galvas ir nenuziurineja,visi atsipalaidave,visi turi savo reikalus,niekas nesikisa niekur,neidomu.Cia ne kaip Jablonsky.
*Mokytojai.Hmm..Na tikrai yra visokiu,kaip ir visur,bet dauguma mokytoju bent jau mano stengiasi padeti ir aukletoja labai stengiasi,kad visiems iseitu teigiami;D.
O kazkas rase,kad kazkokia pana pasake,kad veltui praleido metus saulej,nesamone.
Nebent gavo blogus mokytojus ir biologijos ir chemijos ir fizikos,matematikos.
Bet taip neimanoma,kad visi blogi butu.Aisku nepasakyciau,kad gerai patekt yra fizikoj pas Jurena,visas pamokas pramiegosit,o pusmeti 3 ir cia ne todel,kad silpnas mokytojas,jis pats stipriausias mokykloj ir apie ji legendos skalndo net ten kur jis nera niekam destes.pas ji tiesiog neimanoma nieko suprasti,jis augina mus fizikais,as sutinku kad jis puikus mokytojas kas pasirinks 11-toj kl.fizika,jis tikrai paruos egzams tubut kone 100%,bet na mums,tai didziule problema(tai yra beveik visai klasej).Taip pat gavom bloga chemijos,pas ja niekas nieko nesupranta,nes ji nemoka aiskinti,zadam pakeisti.bet man jokio skirtumo,vistiek atsisakysiu.
Matematikos gavom labai gera.
Kas apie saunius mokytojus,tai yra biologijos mokytoja Halina Kelpsiene,nuostabus zmogus,o ismoko tiesiog puikiai,mokytojas Zemaitis,desto tikyba,visada patars,paklaus kaip sekasi ir t.t.Mokytoja Motviliene(lietuviu k.)gana keista pas ja metodika destymo,bet matosi zmogus atidaves darbui..nors nezinau ar gerai ismoko,pamatysim tai veliau ar dave ji mums ko nors.Ekonimikos mokytoja gera,bet griezta.Anglu mokytoju yra ivairiu..zinau kelias labai labai stiprias mokytojas,bet man pakliuvo silpna,nemoka aiskinti visiskai.
Geofrafijos mokytoju yra 2 ir abi ekspertes,saunios mokytojos.
Rusu mokytoju yra kelios,bet mes per rusu pamoka nieko neveikiam.
*Valgykloje maistas bent jau man tikrai skanus ir palyginus gana normalios kainos.Bandeles sviezios tik po 1 ar 1 virs.
*Uniformos tikrinamos ir grieztai deveti jas reikia,bet modeli siukites koki norit,niekam neidomu.
Zmones tikrai labai draugiski,tolerantiski,idomus,labai net idomu yra.
Aisku kuo toliau tuo labiau ateina i mokykla sugadinti vaikai.
ai beja kas sake,kad priima belekokios cia.Kai stojau prieme is 280 tik 160 mokiniu nemazesniu kaip 8,3.Na aisku kas su kysiais ar per pazistamus atejo cia jau ne musu reikalas,bet tikrai nebelekokius priima visus.O klases skirstomos visiskai ne pagal pazymius,kad klases butu visokiuir nebutu,kad A klase tai jau stipriausi,nors mano kartoj,tai kol kas A klase ir yra tokia,bet tiesiog taip gavosi,taigi visose klases yra ir su 9,5 vidurkiu ir su 8.3 vidurkiu.
As asmeniskai labai dziaugiuosi perejus,man cia gyvenimas apsiverte aukstyn kojom smile.gif Dar beje mokykloj vyksta daznai renginiai,visokios konferencijos ir t.t.
Papildyta:
siaip del rusu ir vokieciu,tai tikrai nemanau,kad kils problemu,nes as mokausi ten kur ir rusu ir vokieciu yra.
O ziuri ne i pusmeti o i metini vidurki.
Atsakyti
miempi, aciu, kad TAIP ISSAMIAI viska parasei thumbup.gif kazkodel kelia nerima man ta mintis, kad kuo toliau tuo labiau sugadinti vaikai ateina, nes as pati nuo tokios kartos mokykloje ir begu, nesmagu man tarp ju visu kazkaip schmoll.gif o jei begdama nuo vilko uzbegsiu ant meskos?! unsure.gif bet kol kas is saules kiek pazystu zmoniu visi labai draugiski ir koki pastebejima padariau, kad turi tvirta nuomone ko nepasakyciau apie rasos gimnazijos mokinius. g.gif
na dabar belieka stengtis, kad mane priimtu, kiek imanoma kovot uz pazymius ir neprarast vilties. ax.gif
Atsakyti
sveiki/sveikos. smile.gif)
žadu išeiti į saulės gimnaziją. esu visiškam strese, bijau belenkaip nepapult.. pastoviai mintys apie tai,sapnuot net pradedu;DD vidurkį turiu 8.25, kiek pasiskaičiau pakankamai mažas, kad patekt be kyšių unsure.gif likti savo vidurinėje mokykloje tikrai nenoriu.. vienu žodžiu. noriu paklausti. mums pusmečius išveda tik birželio 21d, ar įmanoma taip kad pvz auklėtoja surašo vidurkius metinius ant tarkim kokio lapo ir patvirtina direktorė ir pati auklėtoja? ar būtinai pažymių knygutė?;}
Atsakyti
Margarita-O kokioj dabar vidurinej mokaisi?
Na taip,del sugadintu vaiku sutinku,as ir pati begau nuo savo senosios mokyklos,nes ten buvo siaubas su mokiniais ir ju kultura,na dabartiniai 1-mokai saulej be abejones mokosi kur kas prasciau,nei mokesi 1-moj klasej dabartiniai 4-tokai.Ir net labai prasciau,gimnazija susirupinus yra musis,kad sitaip krenta vidurkiai.Jeigu is 4-toku baige mazdaug po 7 mokinius vien 10-tukais,o klasiu yra 8-nios,tai matosi kiek zmones dar yra nesugadinti kompiuteriu ir pns.
Bet jei apie elgesi kalbant 1-moku yra visokiu,mano klasiokai tai uh..kol ripratau prie ju nesamoniu..aisku as kaip sakau jie dar tikri mazvaikiai,veliau suaugs.Bet siaip klases yra normalios gana elgesiu visos.
Linkiu tau istot!
Shopaholic-As dabar gerai neprisimenu anais metais nuo kelintos dienos priiminejo vaiku prasymus mokytis gimn.bet siaip mes nesem ne pazymiu knygeles,o atestatus,kur buvo viskas surasyta,bet tau reikia pasikalbet su mokytojais,tevais ir viskas,manau tikrai tai issprendziama.Na o kad del vidurkio,tai hmm..jeigu priims velgi kaip rasiau tik 8,3(aisku visaip gali but,jei bus maziau mokiniu stojanciu,tai priims su mazesniu,bet pastebejau,kad dabar visi nori mokytis gimn.)tai gali ir nepatekt..Bet galiu pasakyt,kad nebutinai reikia pazistamu ar pns.Tiesiog gali laukti eilej,paskui po biski priima mokinius per mokslo metus ateina vis naujokai..smile.gif
Atsakyti
_shopaholic_ - uzeik i saules gimnazijos puslapi(per google susirask) ir ten jau nurodyta kaip kada ir ka reik nesti. zodziu nuo birzelio 1d. iki 23d. biggrin.gif linkiu istoti! 4u.gif
miempi- as dabar s. daukante mokausi. ten su kultura lb prastai unsure.gif baisu jei nepateksiu tai jau bent i jablonski gal priims, nes jau tikrai toj mokykloj neliksiu. noreciau buti bent dviem metais vyresne ir suspeti su ta "geraja" karta, nu bent geresne. ax.gif bet nieko cia nepadarysi. doh.gif siaip jei mano vidurkis 8.8 tai gal jau galiu galvot kad pateksiu? nes kazkoks kirminas grauzia mane " o jei ne?...". unsure.gif
miempi, kelintoke esi? kokioje pries tai mokykloj mokeisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita...: 21 gegužės 2009 - 20:52
miempi, pas mane su tais atestatais kažkoks briedas. biggrin.gif žada išduot tik rugpjūčio gale. nu nesąmonė visiška, nebūtų mano mokykla.biggrin.gif žiauriai bijau. nematau daugiau kur išeit, o savo likt šitaip nenoriu.
margarita, kad saulės gimnazijos puslapyje nieko ten neparašyta kokius dokumentus nešt.. tik kada.. ir tau sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 05 21, 23:19)
miempi, pas mane su tais atestatais kažkoks briedas. biggrin.gif žada išduot tik rugpjūčio gale. nu nesąmonė visiška, nebūtų mano mokykla.biggrin.gif žiauriai bijau. nematau daugiau kur išeit, o savo likt šitaip nenoriu.
margarita, kad saulės gimnazijos puslapyje nieko ten neparašyta kokius dokumentus nešt.. tik kada.. ir tau sėkmės  4u.gif

bet juk duoti numeriai kuriais teirautis biggrin.gif
Atsakyti
tik katik susigriebiau, kad nezinau is kokios mokyklos esi, _shopaholic_ ? doh.gif
Atsakyti
margarita, reiks pasiskambint. ;D iš versmės vidurinės. abejoju ar žinosi;D
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 05 22, 20:56)
margarita, reiks pasiskambint. ;D iš versmės vidurinės. abejoju ar žinosi;D

a versme. zinot nelabai zinau, bet girdejus esu mirksiukas.gif
Atsakyti
aišku;D
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 05 22, 22:35)

sveika, biggrin.gif dar nezinai kaip elgsies del tu prasymu? kada nesi? g.gif
as bandysiu, kad man anksciau isvestu trimestrus prasyt, bet nesamone siais metais kazkokia. reikia surinkti visu mokytoju parasus ir tik tada tevai gales nesti prasyma... nesamone kazkokia ta direktore padare. mad.gif o man taip baisu paveluot. unsure.gif
Atsakyti