Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

QUOTE(Margarita... @ 2009 02 12, 13:52)
pas mus tai gaudo ir dar kaip...  doh.gif  kai kazkada per langa ejau iki parduotuves tai pasiaiskinima teko rasyt...  ax.gif
o apie kalba tai klausiau nes as vokieciu mokausi jau 3 metus ir man tai dave tokia nauda, kad net sakinio nemoku vokiskai pasakyt... blink.gif  blush2.gif  mokytoja visada leidzia kai ka nors darom (pvz. pratybas) tai nuo knygos nusirasom ir gerai... svarbu darem... unsure.gif  kada buvau pasidariusi "spargalke" ir ji prigavo tai sako saunuole bent mokeisi ir viskas... zodziu, sunku man bus jei pakliusiu pas kokia mokytoja kuri nori maximumo...  doh.gif  tai kaip ir tikiuosi kad vokieciu mokytojos pro pirstus viska praleidzia... g.gif

Nu pas mus atsilus eina soc.darbuotojos ir pavaduotojos su kokiu vienu ar kitu mokytoju pasivaiksciot reguleriai po teritorija mokyklos ir apylinkes, ten kur visi visada ruko, tai jei pagauna, tai reik pasiaiskinima rasyt ir tada po 3 tokiu rasymu meta is mokyklos. Taip pat labai daznai pas mus WC visi ruko, tai jei uztinka irgi reik rasyt. Bet prie duru tai tikrai nestovi. smile.gif
O vokieciu as irgi atejau su apvaliu 0 ziniu, 2 metus atejus tempiau ir irgi nieko neismokau. Bet cia gal del to, kad as pati visiskai nesistengiau ir praslysdavau vis. smile.gif o tie, kurie mokesi, kad ir ateje nieko nemokedami, bet sugebejo prasilauzti. Todel cia tik nuo taves priklausys. wink.gif

P.S. is kokios mokyklos tu?
Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 13, 00:56)
Nu pas mus atsilus eina soc.darbuotojos ir pavaduotojos su kokiu vienu ar kitu mokytoju pasivaiksciot reguleriai po teritorija mokyklos ir apylinkes, ten kur visi visada ruko, tai jei pagauna, tai reik pasiaiskinima rasyt ir tada po 3 tokiu rasymu meta is mokyklos. Taip pat labai daznai pas mus WC visi ruko, tai jei uztinka irgi reik rasyt. Bet prie duru tai tikrai nestovi. smile.gif
O vokieciu as irgi atejau su apvaliu 0 ziniu, 2 metus atejus tempiau ir irgi nieko neismokau. Bet cia gal del to, kad as pati visiskai nesistengiau ir praslysdavau vis. smile.gif o tie, kurie mokesi, kad ir ateje nieko nemokedami, bet sugebejo prasilauzti. Todel cia tik nuo taves priklausys. wink.gif

P.S. is kokios mokyklos tu?

gal ir man su vokieciu pasiseks praslyst?... biggrin.gif nes nemanau kad ateityje man jos reikes. smile.gif
as is daukanto... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 13, 12:13)
gal ir man su vokieciu pasiseks praslyst?...  biggrin.gif  nes nemanau kad ateityje man jos reikes.  smile.gif
as is daukanto...  smile.gif

Betkokia kalba moketi yra didelis pliusas. smile.gif reikia tau jos ar nereikia. Bendram issilavinimui..
O apie Daukanto mokykla nesu girdejus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 13, 18:33)
Betkokia kalba moketi yra didelis pliusas. smile.gif reikia tau jos ar nereikia. Bendram issilavinimui..
O apie Daukanto mokykla nesu girdejus. biggrin.gif

taip. bendram issilavinimui labai gerai. thumbup.gif bet man bendram isprusimui uztenka anglu, ispanu ir muzikos mokyklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 13, 18:19)
taip. bendram issilavinimui labai gerai. thumbup.gif bet man bendram isprusimui uztenka anglu, ispanu ir muzikos mokyklos biggrin.gif

Nu gal ir uztenka. smile.gif kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 14, 03:42)
Nu gal ir uztenka. smile.gif kiekvienam savo.

tai zinoma!.. smile.gif
net nebezinau ko dar paklausti. biggrin.gif
gal dar ka nors praleidau? gal dar kokiu gimnazijos ipatumu yra? 4u.gif
labai labai aciu, Purrvert, uz visus atsakymus. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
o kaip del bureliu? ar yra tokiu i kuriuos patartum eiti? smile.gif nu pvz.: rosoj girdejau kad visi i chora stengiasi patekti, o saulej kazkas tokio yra?... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 18, 14:59)
o kaip del bureliu? ar yra tokiu i kuriuos patartum eiti?  smile.gif  nu pvz.: rosoj girdejau kad visi i chora stengiasi patekti, o saulej kazkas tokio yra?...  4u.gif

Yra pilna ivairiausiu bureliu, tik spek eit.. smile.gif choras, folklorinis elektroninis ansamblis, dramos studija, gitaru burelis, piesimo ir choreografijos studijos, skautai, turistai ir t.t. ir t.t ir t.t. Dar mokykloj yra 4 grupes susikurusios, viena jau labiau prasimusu "Dream on" dalyvauja visokiuose koncertuose, Kauno dienose, renginiuose.. Zodziu, veiklos pilna. wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 22, 03:41)
Yra pilna ivairiausiu bureliu, tik spek eit.. smile.gif choras, folklorinis elektroninis ansamblis, dramos studija, gitaru burelis, piesimo ir choreografijos studijos, skautai, turistai ir t.t. ir t.t ir t.t. Dar mokykloj yra 4 grupes susikurusios, viena jau labiau prasimusu "Dream on" dalyvauja visokiuose koncertuose, Kauno dienose, renginiuose.. Zodziu, veiklos pilna. wink.gif

o, kaip faina!!! bigsmile.gif dabar prisiminiau kad apie grupe siek tiek esu girdejus... bet nedaug ir tik apie viena , o cia net 4!!! biggrin.gif geras!..
paskutines dvi savaites as tik mokslais gyvenu. per dvi savaites negavau nei vieno pazymio zemiau 7. biggrin.gif zodziu siekiu tikslo ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 22, 19:20)
o, kaip faina!!!  bigsmile.gif  dabar prisiminiau kad apie grupe siek tiek esu girdejus... bet nedaug ir  tik apie viena , o cia net 4!!!  biggrin.gif  geras!..
paskutines dvi savaites as tik mokslais gyvenu. per dvi savaites negavau nei vieno pazymio zemiau 7. biggrin.gif zodziu siekiu tikslo  ax.gif  smile.gif

Nesijaudink, papulsi ir taip, esu tikra. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 23, 02:44)
Nesijaudink, papulsi ir taip, esu tikra. wink.gif

aciu uz padrasinima! 4u.gif bet vistiek mokintis ir toliau labai labai stengsiuosi. smagu kai tevai nebeburba, kad nesumokau biggrin.gif
Atsakyti
Negi nera daugiau zmoniu, kurie dometusi saules gimnazija??? blink.gif smile.gif
Atsakyti