QUOTE(Margarita... @ 2009 02 12, 13:52)
pas mus tai gaudo ir dar kaip...
kai kazkada per langa ejau iki parduotuves tai pasiaiskinima teko rasyt...
o apie kalba tai klausiau nes as vokieciu mokausi jau 3 metus ir man tai dave tokia nauda, kad net sakinio nemoku vokiskai pasakyt...
mokytoja visada leidzia kai ka nors darom (pvz. pratybas) tai nuo knygos nusirasom ir gerai... svarbu darem...
kada buvau pasidariusi "spargalke" ir ji prigavo tai sako saunuole bent mokeisi ir viskas... zodziu, sunku man bus jei pakliusiu pas kokia mokytoja kuri nori maximumo...
tai kaip ir tikiuosi kad vokieciu mokytojos pro pirstus viska praleidzia... 

o apie kalba tai klausiau nes as vokieciu mokausi jau 3 metus ir man tai dave tokia nauda, kad net sakinio nemoku vokiskai pasakyt...

Nu pas mus atsilus eina soc.darbuotojos ir pavaduotojos su kokiu vienu ar kitu mokytoju pasivaiksciot reguleriai po teritorija mokyklos ir apylinkes, ten kur visi visada ruko, tai jei pagauna, tai reik pasiaiskinima rasyt ir tada po 3 tokiu rasymu meta is mokyklos. Taip pat labai daznai pas mus WC visi ruko, tai jei uztinka irgi reik rasyt. Bet prie duru tai tikrai nestovi.

O vokieciu as irgi atejau su apvaliu 0 ziniu, 2 metus atejus tempiau ir irgi nieko neismokau. Bet cia gal del to, kad as pati visiskai nesistengiau ir praslysdavau vis.

P.S. is kokios mokyklos tu?