Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

sveikos visos busimos ir esamos mamytes. esu naujoke, todel dar nelabai tiksliai zinau kaip teisingai naudotis forumu, na bet tikiuosiu laikui begant ismoksim.
as taip pat skrisiu i lt uz poros dienu, o esu nescia jau 34 savaites. perskaiciau visa tema ir supratau kad cia nuo kiekvienos organizmo individualiai priklauso kaip praeis skrydis.
na as tikiuosiu kad man viskas bus gerai, mano mazyliui taip pat smile.gif . skrydis neilgas, 3 val, tai manau kad labai nepervargsim.
esu airijoje, bet grystu gimdyti i lt, nes nelabai pasitikiu sitais gydytojais.
norejau paklausti, o nesciosios kortele netinka vietoj tos pazymos? juk ten viskas parasyta, kiek savaiciu nestumas, kaip pati jautiesi ar nestumas normalus?
Atsakyti
Sveikutes,

As skridau pirma trimestra i Vokietija - pasekoje buvo persileidimas. Mano draugei - tas pats verysad.gif Girdejau, kad lektuvo skrydis sukelia kazkokias vibracijas, kurios kenkia nestumui. Gal kartais tik to ir uztenka... Pirma trimestra patariu nerizikuoti, po to save uzgrausit...
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2007 06 10, 17:43)
kiek zinau, pilvotu nestukiu neileidzia ne rimtos kompanijos, o pigiu skrydziu - easy jet ir pan.
ir tai susije ne tiek su reputacija (nors tai irgi galbut svarbu), o su tuo, kad pigiu skrydziu avia kompanijos turi maziau personalo lektuve, taip pat jis yra maziau apmokintas, gali nekokybiskai pasirupinti nesciaja. beje, jie ir neigaliu zmoniu vietu skaiciu riboja, o taip pat nepriima mazu vaiku be palydinciu asmenu, kai tuo tarpu kokia nors british airways puikiai rupinasi mazu vaiku "perskraidinimu" - pasirinka lydintysis asmuo, palydi i lektuva, isodina, rupinasi skrydzio metu, palydi iki pasitinkanciu asmenu ir t.t.

Neteko pasinaudot pigių skrydžių kompanijomis, todėl aš kalbu tiek, kiek žinau iš savo varpinės. Dėl personalo apmokinimo, tai labai klystat, jei manot, kad skrydžių palydovai išmokinti priiminėti gimdymus brangių kompanijų lėktuvuose. Kvalifikacija visur vienoda. Nepriklausomai nuo bilieto kainos. Skrydžio palydovų bei pilotų kvalifikacija turi atitikti tarptautinius reiklavimus, o ne konkrečios kompanijos pageidavimus. Apie skrydžius su mažais vaikais nėra reikalo šnekėti. Dar negirdėjau tokio atvejo, kad į lėktuvą su mažu vaiku (net ir naujagimiu) neįleistų, irgi nepriklausomai nei nuo vežėjo, nei nuo bilietų kainos.
Atsakyti
QUOTE(mama airijoje @ 2007 06 11, 14:56)
sveikos visos busimos ir esamos mamytes. esu naujoke, todel dar nelabai tiksliai zinau kaip teisingai naudotis forumu, na bet tikiuosiu laikui begant ismoksim.
as taip pat skrisiu i lt uz poros dienu, o esu nescia jau 34 savaites. perskaiciau visa tema ir supratau kad cia nuo kiekvienos organizmo individualiai priklauso kaip praeis skrydis.
na as tikiuosiu kad man viskas bus gerai, mano mazyliui taip pat  smile.gif . skrydis neilgas, 3 val, tai manau kad labai nepervargsim.
esu airijoje, bet grystu gimdyti i lt, nes nelabai pasitikiu sitais gydytojais.
norejau paklausti, o nesciosios kortele netinka vietoj tos pazymos? juk ten viskas parasyta, kiek savaiciu nestumas, kaip pati jautiesi ar nestumas normalus?

Na kiek mane informavo,tai,kad reikalinga speciali pazyma,o ne nesciosios kortele.toje pazymoje ir pazymima keliu sav nestumas ir taip pat tavo bukle.Cia tokia tipine pazyma,paprasyk akuseres ar ginekologo.Jie raso tokias pazymas pastoviai,vienu zodziu nenustebs.Aisku,ir dar visaip buna.Man aerouoste tos pazymos niekas neprase rodyti(33 sav).Trumpas skrydis,jei tavo savijauta gera,tikrai neturetu pakenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
oj teko 8 men pabaigoje, is prancuzyjos i Lietuva su masina... Normaliai.. isgyvenom smile.gif
Atsakyti
As irgi ruosiuosi skristi g.gif tikiuosi,kad viskas bus ok.gif ,o nuo pykinimo gal koks ledinukas padet galetu g.gif ,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 06 16, 21:09)
As irgi ruosiuosi skristi g.gif tikiuosi,kad viskas bus ok.gif ,o nuo pykinimo gal koks ledinukas padet galetu g.gif ,ar ne?

Nezinau, mane visa nestuma prapykino, niekas nepadejo..
Atsakyti
as nieko tokio neskaicius, lektuvu irgi niekada neskridau dar, bet nescia neskrisciau nes bijociau blink.gif nebent iki kokio 2 menesio dar dar...
Atsakyti
QUOTE(Karolina27 @ 2007 06 19, 08:43)
as nieko tokio neskaicius, lektuvu irgi niekada neskridau dar, bet nescia neskrisciau nes bijociau  blink.gif nebent iki kokio 2 menesio dar dar...

Skaiciau kad persileido be skrisdama, 3 men. Tai pasisagok. Sekmes
Atsakyti
As jau po keliu savaiteliu ruosiuosi skrydziui, bigsmile.gif bigsmile.gif viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 06 20, 10:05)
As jau po keliu savaiteliu ruosiuosi skrydziui, bigsmile.gif bigsmile.gif  viskas bus gerai nestuke.gif

Likiu sekmes smile.gif
Atsakyti
man ir teko skristi, ir dar teks. pirma nestumo menesi, su vyru keliavom, tai skraidem beveik kas antra diena 17dienu, tarp kuriu buvo du 13 valandu skrydziai. ir dabar vel teko skristi, 13 ir 15 svaiciu. gal ir gali kas atsitikti, bet iki nestumo skraidyta tikrai daug, ir organizmas priprates, gal toms kurios skrenda pirma ar antra karta, didesne persileidimo tikimybe, o gal persileidimas ar taip ar taip butu ivykes
Atsakyti