QUOTE(Aukso pieva @ 2009 01 30, 14:52)
Sveikos, man dešinio riešo išvarža yra jau nuo paauglystės, tai bus jau kaip minimum 10 metų

Gydytojai sakė, kad galima operuoti, bet nebūtina. Anksčiau užeidavo labai stiprūs riešo skausmai, o jis pats tapdavo labai pažeidžiamas (t.y.kauliukas labai išsišokęs, atrodė, jei netyčia kur užkliudysiu, tai išnirs jis galutinai). Nešiodavau elastinį bintą, kad sutvirtinti riešą.
Paskutinius kelis metus, tpfutpfutpfu, riešo nebeskauda. Ir tvirtesnis jis. Tik kai užsiimu jogą, dalies pratimų negaliu tinkamai atlikti, nes ant to riešo negaliu pilna jėga remtis. Buvau nesenai darkart konsultuotis su gydytoju, sakė, svarbiausia sportuoti ir taip tvirtinti riešą.
Tai aš pagal galimybes taip ir darau

Jaučiu, kad joga daug prisidėjo sutvirtinant riešą.
Tai vat tokia istorija

Operuočiausi kraštutiniu atveju, nes vis tik dešinė ranka, nesinori rizikuoti.
Papildyta:
Man taip pat yra kaires rankos rieso sanario kauliukas issokes.susilauzius ranka buvau pries 3m.man ja atstatinejo,bet gerai neatstate,ir daktarai pasake kad kelt sunkiai negalesiu,o kadangi dirbu vireja.tai tenka,ir ka manote,pries 2men,man issoko,bet dar netaip stipriai buvo kuo toliau tuo labiau skauda,tepu traumel tepalu,ir aprisu po to,kamparo alieju trinu,bet pagerejimo jokio,o jei tik tvirciau,tai sutinsta ranka,teks gal operacija daryt,bijau,nzn ka daryt,kol dar padirbt galiu tai dirbsiu,o po to matysiu