QUOTE(Erika1 @ 2005 12 26, 20:28)
O aš nesenai skaičiau, kad aštri raudonoji paprika mažina apetitą ir degina riebalus, todėl kelias dienas ir pabandyčiau tokių ryžių, nes dabar kaip tik reikėtų iki naujų porą kilogramų numesti

O šiaip aštri raudonoji paprika ne sukelia opas, bet jas kaip tik gydo ir tose šalyse kur ji vartojama - italija ispanija, turkija, tunisas, meksika ir kt. - yra daug kartų mažesnis sergamumas žarnyno ir skrandžio vežiu - tai moksliškai nustatyta. Be to man atrodo ir žmonės tuose kraštuose tikrai nepikti ir ne irzlūs, o atvirkščiai - linksmi ir draugiški. Vienžo jaučiu silpnybę aš tiems pipirams, todėl , jeigu čia šiandien paskaitinėjus nieko geresnio nerasiu, tai nuo rytojaus bandysiu šita sriubyte dietintis
pats geriusias receptas,tai vaisiai-ryte,sriuba be bulviu.mesa neriebi su darzovem -per pietus,ovakare grudu kose su darzoemis,maziausiai eina i kuna ryziai,et reikia ivairiu,ir ta pati nevalgyti antra diena,o vakare gaima kefiro!
Papildyta:
QUOTE(gabce @ 2006 01 13, 16:23)
O man tai kaip tik kilogramu prideda.
labai gerai padeda daznas seksas,pasakojo mano drauge,bet ji neseniai istekejusi,deja mes su viru jau seniai vede,tai belieka tik dijetos