QUOTE(ievuschka @ 2009 01 27, 11:31)
Na bet kiek darbo-ir lipdyti, ir matuoti, dėlioti medžiagėles, paskui vistiek išbandyt dar reikia, ar teisingai visos dalys sueina ...
Ne ne , čia ne man...
Aš vakar visą valandą dėliojau kartonines detales ant turimo kailio gabalėlio, niekaip netilpo
Na, kelių cm iš pločio trūksta ir nors tu ką... Man jau susimažint turimą iškarpą-didelis darbas, vėl visas detales sumažintas ant kartoniuko persipiešt, išsikirpt, siaubas...
Arba bandysiu turimos iškarpos meškiuko kojas pamažint (nes kiek per storos atrodo letenos), o galvą iš kito meškiuko iškarpos pritaikyt. Kaži-ar nesigaus koks ufonautas, jei taip dvi iškarpas sumaišysiu? O jei kiekvieną detalą savaip persipiešiu, pakoreguosiu, kai ką patrumpinsiu, kai ką pastorinsiu-gal tai jau bus autorinė iškarpa?

Aš vakar visą valandą dėliojau kartonines detales ant turimo kailio gabalėlio, niekaip netilpo

Arba bandysiu turimos iškarpos meškiuko kojas pamažint (nes kiek per storos atrodo letenos), o galvą iš kito meškiuko iškarpos pritaikyt. Kaži-ar nesigaus koks ufonautas, jei taip dvi iškarpas sumaišysiu? O jei kiekvieną detalą savaip persipiešiu, pakoreguosiu, kai ką patrumpinsiu, kai ką pastorinsiu-gal tai jau bus autorinė iškarpa?
Oi, man tai kaip tik kaifas - ilgai ilgai vaikscioti aplinkui, po truputi delioti viska, kol paskui - tataaaam, ir padarai kazka