Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

Zhuvycia, kaip mane žavi ta tavo energija thumbup.gif thumbup.gif Jei jau primegzt tiek spėjai thumbup.gif tai kai jau išsirinksi iš ko siūt, tai niekas nebesustabdys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rulle, ale kaip fainai tie meškinai krūvoj atrodo bigsmile.gif thumbup.gif o ten kur dviese, tai tokie man du draugai, vienas toks didelis, gerietis, ir visada rūpinasi mažuoju wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jurgineli,gal Im-bear daugiau papasakos,bet as is patirties smile.gif
As tonavau su aliejiniais,bet ant tamsaus nieko nesimate schmoll.gif ,tada su akrilu,jis kietina,jei daug praskiesi,susigeria ir dar kleckas atsiranda doh.gif
Galima pabandyti-akriliniais tekstilei,gal ir gerai g.gif
Balta meski su kosmetika tonavau,pirstu patepi i ruza ar seselius ir itrini kur reikia,tai man visai nieko pasirode smile.gif
Mesku kompanija dar sau laikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 01 29, 13:09)
... o negalima pasidaryt dvigubos kojos iskarpa, kad tereiktu siuti viena puse, kaip kad darem su pirmu meskiuku? O gal tada nesigaus tinkamai? O pilvuzas ten is 4 daliu doh.gif

Ne visas kojas galima padaryti dvigubas. Kitos buna kiek palinke ir jei sujungsi iskaptas i viena, tada kailio kryptis bus skirtinga abiejose pusese ir atrodys nelabai kaip. Pilvas is 4 daliu daznai buna kai vidine dalis is kitokios medziagos siuvama arba kad butu labiau issiputes. Neturetu buti sunku paziureti kuriu siuliu ilgiai sutampa.
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2009 01 29, 14:10)
Zhuvycia, kaip mane žavi ta tavo energija  thumbup.gif  thumbup.gif Jei jau primegzt tiek spėjai  thumbup.gif  tai kai jau išsirinksi iš ko siūt, tai niekas nebesustabdys  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

Ta mano energija tai tikrai didele, gaila tik, kad atskiros rankdarbiu rūšies susiavėjimas nuolat keičiasi kita - metus aš nesustodama siuvinėju, kitus - mezgu, ši emetai bus skirti meškiukams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 29, 12:15)

O pas mane iskart du nauji meskiukai laukia fotosesijos - toks beveik klasikinis, didelis apie 40 cm ir nedidukas anime stiliaus meskiukas - apie 20 cm  biggrin.gif  Ir dar Cai ir Mei truputi perdariau - patonavau daugiau, kitus aksesuarus priderinau ))) Tai irgi fotkinsiu )))

Norėjau paklausti-o koks yra klasikinis meškiukas? Kiekvienas autorius siuva vis kitaip, tai kojos ilgesnės, tai snukutis platesnis, tai pilvas storesnis ir t.t. O kaip atrodo klasikinis? Ar yra kažkokie standartai?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 29, 14:22)
Ta mano energija tai tikrai didele, gaila tik, kad atskiros rankdarbiu rūšies susiavėjimas nuolat keičiasi kita - metus aš nesustodama siuvinėju, kitus - mezgu, ši emetai bus skirti meškiukams  lotuliukas.gif

Tai, žinok, toj bėdoj tu ne vieniša lotuliukas.gif Manau čia daug tokių (tame tarpe ir aš), kurios vis nauja liga suserga doh.gif lotuliukas.gif Užtat ir laikausi iš paskutiniųjų, konkurse nebedalyvauju biggrin.gif nors į dieną po dešimt kartų čia užbėgu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2009 01 29, 20:59)
Tai, žinok, toj bėdoj tu ne vieniša  lotuliukas.gif  Manau čia daug tokių (tame tarpe ir aš), kurios vis nauja liga suserga  doh.gif  lotuliukas.gif  Užtat ir laikausi iš paskutiniųjų, konkurse nebedalyvauju  biggrin.gif  nors į dieną po dešimt kartų čia užbėgu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif group.gif doctor.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos biggrin.gif Užbegu tik trumpam tik pasigirti savo pabaigtu Meilės meškiuku (nuotraukos nera labai geros, nes paskutinės dienom visai nėra saulės doh.gif ) Bet kentėti jau negaliu lotuliukas.gif Ai, taip šį nuotrauką specialiais efektais susendinta, tai negalvokit, kad viskas jau taip blogai mano nuotraukoms lotuliukas.gif

user posted image

O daugiau nuotraukų yra mano temoje Čia

QUOTE(ievuschka @ 2009 01 29, 16:14)
Norėjau paklausti-o koks yra klasikinis meškiukas? Kiekvienas autorius siuva vis kitaip, tai kojos ilgesnės, tai snukutis platesnis, tai pilvas storesnis ir t.t. O kaip atrodo klasikinis? Ar yra kažkokie standartai?

ievuschka, klasikinių iškarpų yra labai daug, nes meškiukus siūvo ir Anglijoje, ir Vokietijoje, ir Amerikoje - ir visur savi standartai. Bet šiaip klasikinio meškiuko iškarpa - tai galva, būtinai su klinu, na yra dar kažkokie reikalavimai iškarpai, jau neprisimenu, reiks knygą pavartyt. ax.gif Mes kartu irgi siuvom pagal klasikinio meškiuko iškarpą.
Aš Romeo iškarpą truputį koregavau, bet jis vis vien liko tikru klasikiniu meškiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 29 sausio 2009 - 23:49
Im-bear, puikus meškiukas wub.gif Su tais kryžiukais tai turėjai vargo unsure.gif Bet buvo verta.
Atsakyti
Im-bear -jau tavo temoj išreiškiau susižavėjimą Romeo, bet ir čia dar pasakysiu, kad maškiukas-labai labai mielas, gražutis...
Man labai patinka tokie ala senoviniai, ir dar-siuvinėtas rolleyes.gif Pasaka wub.gif

Kai turėsi truputuką laiko, papasakok daugiau apie tonavimą, ir kitos mergaitės prašė smile.gif
Rulle jau daug pasakė, bet norėtųsi smulkiau sužinoti apie aliejinius dažus: ar reikia jiems pirkti spec.skiediklį, kaip padaryti, kad prie pat siūlės būtų tamsiau, o nuo jos taip labai palaipsniui spalva nušviesėtų, kad nesusidarytų dėmės ir pan. Aišku, suprantu, kad reikia bandyti bandyti, ir 10-ą kartą jau gal visai ir neblogai pavyks, bet taip nesinori sugadinti savo meškiuko, jis-gi meilės meškiukas rolleyes.gif ir dar-mocherinis... rolleyes.gif Ačiū tau iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Im-bear, jei dar kada sugalvosi siuvineti meskuti kryziuku, tai naudok ispasoma kanva ir nereiks sukti galvos kaip padaryti lygius kryziukus.
Atsakyti
Labutuliuk-o kaip atrodo ispasoma kanva? Kuo ji ypatinga, kuo skiriasi nuo įprastinės? (aš siuvinėjimų subtilybių neišmanau, todėl klausinėju ax.gif ), nes labai patiko mintis pasiuvinėti meškiuką, gal kada pribręsiu dar vienam, tai labai norėčiau išbandyt bigsmile.gif

Ir kaip tarti reikia-išpašoma, išpaišoma, ispasoma? Matau, kad rašai ne lietuvišku šriftu, tai nesupyk, kad kabinėjuosi, bet jei klausiu kur parduotuvėje, norisi žinoti tiksliai mirksiukas.gif Čia gal kokia kanva, kurią išsiuvinėjus išpešti galima ir jos nebelieka po siuvinėjimo siūlais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 30 sausio 2009 - 10:20