Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

Va, va! Ir as norejau pagirti linsmaji liutuka! doh.gif Fainuolis ilgaplaukis meskutis ))))
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 30, 16:06)
Na štai, užmigdžiau tris princesytes ir spėjau pabaigti bei nufotografuoti ketvirtąją princesę.

user posted image

Tik nesakykit, kad čia liūtas  lotuliukas.gif  Labai sunku bvo nerti iš tų plaukuotų siūlų, bet užtad šukuosena gavosi superinė - labai lengvai šukuojasi ir formuojama šukuosena  thumbup.gif  Beje, jei kuriai nors patiks - rašykit į až e-meiles, atsiųsčiau po kiek laiko schemą, šį kartą užsirašiau.

nu koks fainuolis thumbup.gif , hipis toks thumbup.gif , jaučiu tokio ir aš norėč, tikiuosi nėra labai mažas aš su mažais labai blogai susitariu doh.gif
Atsakyti
Zhuvycia, kaip tu tuos plaukelius taip issukavai? g.gif Papasakok, man labai idomu, nes turiu tokius ilgaplaukius siulus ir tie plaukeliai isimezga i vidu doh.gif O tu tik galvyte darei is tu ilgaplaukiu siulu? Ar visa meskiuka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 30, 19:00)
Zhuvycia, kaip tu tuos plaukelius taip issukavai?  g.gif  Papasakok, man labai idomu, nes turiu tokius ilgaplaukius siulus ir tie plaukeliai isimezga i vidu  doh.gif  O tu tik galvyte darei is tu ilgaplaukiu siulu? Ar visa meskiuka?  smile.gif

Kai nėriau, stengiausi laikyti siūliukus vienoje mezginio pusėje. O paskui tuos, kurie vis dėlto įsipainiojo, su vąšliu po vieną traukiojau doh.gif Nėriau iš štų siūliukų tik galvytę, baisiai jau sunkus darbas, tai kūneliui nebesiryžau. O snukutį apkirpau kaip kokią mocherą lotuliukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia tu kas kart vis stebini, puikus kudliukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 30, 20:07)
Zhuvycia tu kas kart vis stebini, puikus kudliukas  wub.gif  wub.gif

Ačiū, paukščiuk ax.gif Bet čia, sakyčiau, nepavykęs projektėlis šis - nežiūrint segtuko plaukuose, gėlėtos skarelės ant kaklo ir moteriško rankinuko, vis tiek visos matot, kad čia ne tik kad ne meškiukas, bet net ir ne mergaitė. Aš irgi mačiau, kad čia grynai berniukas, bet dėl tų plaukų vis tiek per prievartą padariau mergaitę.

O dabar - prijom prijom, pranešame iš kvaištelėjusių palatos - sukarpyti vaiko kailinukai, kad būtų iš ko siūti meškiukus doh.gif Vaikščiojau vaikščiojau aš apie tuos kailinius dukros - per dideli jie jai o ir nelabai mylimi... Et, paėmiau ir nukirpau jau rankovę, labai jau fainas ten kailiukas. Iš vienos rankovės gausis trys meškiukai, kiek gausis iš visų kailiniųųųų doh.gif Tik, manau, man sveikatos jau nebeužteks tiek vienodų meškiukų prisiūti. lotuliukas.gif Kai mytinsimės kada, siūlau susinešti visoms viską, ko turite per daug ir norite dalintis, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 30, 19:24)
Bet čia, sakyčiau, nepavykęs projektėlis šis - nežiūrint segtuko plaukuose, gėlėtos skarelės ant kaklo ir moteriško rankinuko, vis tiek visos matot, kad čia ne tik kad ne meškiukas, bet net ir ne mergaitė. Aš irgi mačiau, kad čia grynai berniukas, bet dėl tų plaukų vis tiek per prievartą padariau mergaitę.

O tu nesuk sau galvos. Projektas labai vykes, tik isimk segtuka, atimk rankine ir gausis puikiausias, linksmiausias liutukas wub.gif
Atsakyti
Labai atsitiktinai uzklydau i sita temele, mat sukiojuosi mezgime ir nerime, ir net nezinojau apie meskuciu temele thumbup.gif
kokieee groziaiiii wub.gif

Zhuvycia likau suzaveta tavo ilgakasio kurinio wub.gif
biski pasiknaisiojau, pagalvojau kad noreciau nusinerti meskiuka panasu...
bet schemas radau rusiskas verysad.gif
gal kas kur turite lietuviskai? simboliais nerimo ar angliskai... ? blush2.gif
Atsakyti
Gerutis liūtukas gavosi thumbup.gif Tikras linksmuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 30, 19:24)
O dabar - prijom prijom, pranešame iš kvaištelėjusių palatos - sukarpyti vaiko kailinukai, kad būtų iš ko siūti meškiukus  doh.gif  Vaikščiojau vaikščiojau aš apie tuos kailinius dukros - per dideli jie jai o ir nelabai mylimi... Et, paėmiau ir nukirpau jau rankovę, labai jau fainas ten kailiukas. Iš vienos rankovės gausis trys meškiukai, kiek gausis iš visų kailiniųųųų  doh.gif 

Nu tu duodi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net užspringau Coldrexą gerdama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakau gi, kad ligonės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2009 01 30, 21:32)
Nu tu duodi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  net užspringau Coldrexą gerdama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sakau gi, kad ligonės  doh.gif  lotuliukas.gif

Jo, nei vaikai berūpi, nei šeima - svarbu, kad meškiukai gyvuotų thumbup.gif O tu sveik greičiau, kad kitame konkurse galėtum dalyvauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia,tu su savo tempais jau visas pralenki biggrin.gif
Grazutis wub.gif Manau,kad visas toks gauruotas butu labai grazus bigsmile.gif bet jei sunku nerti,tai ir toks simpatulka rolleyes.gif
Atsakyti