Labutuliuk, koks fainas storuliukas! Svarbiausia, kad vaikam patiktu - jie rimciausi vertintojai
LT saulele, laukiam-laukiam knygu!!!!!
Labutuliuk, koks fainas storuliukas! Svarbiausia, kad vaikam patiktu - jie rimciausi vertintojai
Aha, koks kindziulis gavosi, labai simpatiškas
Dekui
Is tikruju, tai su mano dukrai labai lengva itikti. Ji viska sau prisisavina dar sukirpimo stadijoje
. Paskui vis prieina, paglosto, vis patikrina ar cia jos ir laukia
Is tikruju, tai su mano dukrai labai lengva itikti. Ji viska sau prisisavina dar sukirpimo stadijoje
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 16, 21:49)
O gera žinia ta, kad 90 proc., jog knygos ir pan. parkeliaus dar šį mėnesį, čia turbūt tam, kad ievuschka turėtų pasiimti ką paskaityt
, kai jau keliaus "lukštentis"
..
Oi, kaip gerai būtų, kad spėtų
O aš stengsiuosi laikytis iki pat balandžio 1-osios, taip sakant-neiškristi iš grafiko
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 16, 22:06)
Taip taip, tradicijas tęsiam
Kuri bus sekanti?
LT saulele- o kokio dydžio pagal iškarpą turėtų būti tas maškiukas, kurio rankos tau neišsiverčia? gal jau labai mažas? Arba medžiagytė per stora?
Va, kaip žinoti-kokią iškarpą pasirinkti pagal savo turimą medžiagą, kad išsiverstų, juk gabalėlis-nedidelis, vieną sukirpsiu, antram-neliks
Kiek pamenu, tai Im-bear minėjo, kad mini mškiukas yra tas, kurio dydis iki 12cm
Labutuliuk - minkštutis, mielutis atrodo tavo meškis
Labutuliuk, man tai tikrai labai mielas pūkuotukas tavo
LT saulele, oi, kaip lauksim
LT saulele, oi, kaip lauksim
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 17, 09:24)
Mano naujas meskutis Sniegutis
kažkokius neteisingus meškius siuvi
O jei rimtai, tai tinka vardas meškiukui
Kokio jis dydžio? Iš kur iškarpa? Turiu tokio tipo kailiuko, norėčiau minkštą irgi pasiūt
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 17, 11:42)
Oi, kaip gerai būtų, kad spėtų Viskas gi pas mane pirmiausia atkeliaus, ane? Mano namai bus kaip pašti paskirstymo punktas
jei tau tinka, tai pas tave
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 17, 11:42)
LT saulele- o kokio dydžio pagal iškarpą turėtų būti tas maškiukas, kurio rankos tau neišsiverčia? gal jau labai mažas? Arba medžiagytė per stora?
Va, kaip žinoti-kokią iškarpą pasirinkti pagal savo turimą medžiagą, kad išsiverstų, juk gabalėlis-nedidelis, vieną sukirpsiu, antram-neliks
Kiek pamenu, tai Im-bear minėjo, kad mini mškiukas yra tas, kurio dydis iki 12cm
pas mane medžiagytė per stora
Sveikos mergaites
Labutuliuk, koks saunuolis meskuliukas
Kaip laukiam zurnaliuku
LT saulele, gal saskaitele savo atsiusi, pinigelius pervesciau
As jau irgi moraliskai kaupiuosi mazuliuko siuvimui. Itariu, kad bus nelengva.
Labutuliuk, koks saunuolis meskuliukas
Kaip laukiam zurnaliuku
As jau irgi moraliskai kaupiuosi mazuliuko siuvimui. Itariu, kad bus nelengva.
QUOTE(jurginelis @ 2009 03 17, 13:59)
Kaip laukiam zurnaliuku
LT saulele, gal saskaitele savo atsiusi, pinigelius pervesciau
ryt keliausiu likusių žurnalų paimt, kai jau turėsiu viską, tada surašysiu
Zinokit, del tu mini medziagyciu tai as irgi biskį pasimetus
Užsisakinėjau iš Vokietijos spec australietišką kailiuką mini meškiukams. Tai tas, iš kurio siuvau Jeronimą, tikrai labai yra, teko staigiai persigalvoti ir siūti vos vos didesnį mškiuką, bo kitaip būtų visai nieko nebelikę iš iškirptų detalyčių. O kitas tai atrodo lyg ir patvaresnis, iš jos ir siūsiu konkursinį meškiuką. O kur turiu ne vieną super suede, tai keli iš jų atrodo tokie standūs, kad kur jau ten padaryti smulkutes siūleles iš jų
Žodž, reikia manau vis bandyti arba tiksliai išsiklausinėti, kas iš ko siuvo. Vat tu, LT_saulele iš kokio tiksliai kailiuko siuvai, iš kur jį gavai? Turiu galvoje tavo pirmąjį mažiuką?
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 17, 14:43)
Zinokit, del tu mini medziagyciu tai as irgi biskį pasimetus
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
O kur turiu ne vieną super suede, tai keli iš jų atrodo tokie standūs, kad kur jau ten padaryti smulkutes siūleles iš jų
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Vat tu, LT_saulele iš kokio tiksliai kailiuko siuvai, iš kur jį gavai? Turiu galvoje tavo pirmąjį mažiuką?
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
O kur turiu ne vieną super suede, tai keli iš jų atrodo tokie standūs, kad kur jau ten padaryti smulkutes siūleles iš jų
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Vat tu, LT_saulele iš kokio tiksliai kailiuko siuvai, iš kur jį gavai? Turiu galvoje tavo pirmąjį mažiuką?
Taip, kailiukai labai yra
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Tai čia pas tave kaip oda panašiai
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Mano štof buvo, nu čia rusiškai taip vadina, manau, kad čia tas pats kaip čia. Ne kailiukas čia, o audinys. Jei kam norėsis, galiu kokį turimą pafotografuot iš abiejų pusių, bet kad jie panašiai tokie kaip baldams būna audiniai ir tiek: iš vienos pusės švelnu, o iš blogosios pusės kaip tankus audinys
Kaip tik iš IKEA svetainei pirkom kėdes, tai jų užvalkalai iš tokios pat medžiagos, juokiuos, kad pritrūkus atsikirpsiu
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Im-bear, šitą dalinai mergaitėms audinį, kaip iš probear?
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 17, 13:34)
kažkokius neteisingus meškius siuvi
, pavasaris niekaip neateis, jei tik sniegučiai gims
ir šiaip atodo labai tinkantis meškiukas prisiglaust
Kokio jis dydžio? Iš kur iškarpa? Turiu tokio tipo kailiuko, norėčiau minkštą irgi pasiūt
A ka daryti, jei ziema pas mus dar nesibaigia
Dydis ~30cm, dariau pagal padidinta iskarpa is zurnalo. http://finnteddy.com/Web4.htm Topi. Tik aisku siuvau nesilaikant instrukciju
Labutuliuk puikus šiltas meškutis