Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Noreciau kad gerai maskuotu. Gal galite patarti? Kaina noreciau, kad butu iki 50Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 28, 13:17)
Noreciau kad gerai maskuotu. Gal galite patarti? Kaina noreciau, kad butu iki 50Lt.  smile.gif

Loeal true match smile.gif maskuoja daugiau nei kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2009 01 27, 22:36)
man parure extreme tai labai nepatiko schmoll.gif  toks negyvas veidas doh.gif  o va aqua tai visai nebloga..

na jeigu tavo oda sausa - normali, tai naturalu, kad tau aqua labaiu patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Godute @ 2009 01 28, 13:23)
Loeal true match  smile.gif maskuoja daugiau nei kainuoja biggrin.gif

drinks_cheers.gif girdejau kad gerai maskuoja ir matinis veidas islieka visa diena
Atsakyti
Ar si pudra maskuoja kazkiek? ar tik svytejimo suteikia? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 28, 14:05)
Ar si pudra maskuoja kazkiek? ar tik svytejimo suteikia? ax.gif
user posted image

butent sitos nebandziau, bet labai jau idomu isbandyt rolleyes.gif
esu bandzius tik tokiam stikliniam buteliuke sublimine, tai maskavo minimaliai, bet graziai veidukas atrode wub.gif , vyras net sake, kas tau cia dabar kazkokia visa svytinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 01 28, 14:09)
butent sitos nebandziau, bet labai jau idomu isbandyt  rolleyes.gif
esu bandzius tik tokiam stikliniam buteliuke sublimine, tai maskavo minimaliai, bet graziai veidukas atrode  wub.gif , vyras net sake, kas tau cia dabar kazkokia visa svytinti  biggrin.gif

Aciu uz atsakyma bigsmile.gif as jos kaip tik siuo metu laukiu, tai nekantrauju koki efekta duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 28, 14:10)
Aciu uz atsakyma bigsmile.gif as jos kaip tik siuo metu laukiu, tai nekantrauju koki efekta duoda  biggrin.gif

tai jau laukiam atsiliepimu bigsmile.gif beje, mergaites sake, kad sublimine netinka riebiai - mirsiai odai, o pas tave kokia? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 01 28, 14:09)
butent sitos nebandziau, bet labai jau idomu isbandyt  rolleyes.gif
esu bandzius tik tokiam stikliniam buteliuke sublimine, tai maskavo minimaliai, bet graziai veidukas atrode  wub.gif , vyras net sake, kas tau cia dabar kazkokia visa svytinti  biggrin.gif

pas tave kiek pamenu misri oda? g.gif kaip tau atlaikydavo visa diena, neblizgedavo oda?
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 28, 14:17)
tai jau laukiam atsiliepimu bigsmile.gif beje, mergaites sake, kad sublimine netinka riebiai - mirsiai odai, o pas tave kokia? bigsmile.gif

Kai isbandysiu parasysiu atsiliepimus, mano oda misri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kolegija @ 2009 01 28, 11:46)
Vitulka, itariu, kad pas tave odai truksta dregmes, del to, jeigu tu dedi drekinancia krempudra oda visa dregme tiesiog sugeria ir tampa matine. Esu ne viena karta maciuis tokiu variantu kai ta pati svytejimo suteikianti pudra ant vienos odos svyti ant kitos ne. Patrciau gerai sudrekinti oda.
Aiskus, po tau iprasto MAC, sita atrodo visiskai nieko nemaskuoja, bet tavo jaunai odai manau MAC truputi per sunki wink.gif

MAC'o aš jau seniai nebenaudoju smile.gif
Chanel Teint Innocence man labiau nepatiko dėl to, kad labai nemaskuoja, su matine oda dar susitaikyčiau rolleyes.gif
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 28, 12:17)
Noreciau kad gerai maskuotu. Gal galite patarti? Kaina noreciau, kad butu iki 50Lt.  smile.gif

Gosh X-CEPTIONAL WEAR, bet jei oda normali/mišri/riebi, sausai netiks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 28, 14:19)
Kai isbandysiu parasysiu atsiliepimus, mano oda misri  unsure.gif

aha, idomu bus isgirsti, kaip ji laikysis visa diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 28, 14:18)
Papildyta:
pas tave kiek pamenu misri oda? g.gif kaip tau atlaikydavo visa diena, neblizgedavo oda?

pas mane oda isvis nesuprantu keicias kasdiena, kartais tokia sausa buna kartais blizga visa diena, nesuprantu blink.gif
as ja tik karta buvau uzsitepus, tai nelb pamenu, zinau kad su ja tikrai svyti veidukas, gyvas atrodo o visa kita nepamenu rolleyes.gif
Atsakyti