Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

naujoju make up. Esu patenkinta, labai gerai vedziojasi ir neblizga.
Atsakyti
QUOTE(dziustina @ 2009 02 03, 11:47)
naujoju make up. Esu patenkinta, labai gerai vedziojasi ir neblizga.

blink.gif g.gif

As nusipirkau chanelio teint inosense, labai jau norejosi gaivaus veiduko, nes ziema taip truksta to gaivumo, sviezumo, bet jau naudojimas is buteliuko toks nepatogus doh.gif o siaip tekstura patinka, truputi pradeda blizgeti veidukas, bet pataisau su chanelio kompaktine ir buna viskas ok rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluziukas: 03 vasario 2009 - 20:45
Prisiskaiciusi atsiliepimu visame internete, nusipirkau Lancome Teint Idole Ultra pudra sviesiausia numeri.Spalvyte tai atitinka,nera ji super sviesi,bet nesuprantu,ji labai lengva tokia,o man patinka labiau kai tirstoka.Turejau pries tai labai gera Shiseido Maquillage,tai ji tokia ir dregna,ir nesausina,bet islaiko matiskuma ir labai naturaliai atrodo.Tai dabar net nezinau ka daryti,ta Lancome tokia sausa,uztepus virsta tokia pudrine tekstura,nors ir nesimato taip ryskiai ant veido,bet man per mazai maskuoja,ir pastebejau,kad sausina oda.Pradejau net rytais teptis kremu,ko anksciau nereikejo,nes ji isryskina visus paserpetojimus,ir toks sausumo pojutis lieka,o Shiseido buvo tokia dregna,lyg ir uzpildo naturaliai nelygumus,bet neapsunkina.Tai net nezinau ka bedaryti,gal patarsit ka nors?
Atsakyti
Gavau ir isbandziau sia pudra, man ji patiko, lengvai dengiasi, ant veiduko atrodo graziai, prie saules sviesos veidas atrodo svytintis bigsmile.gif Mano oda normali-mirsri, ziuresiu kai islaikys, ar neatsiras blizgesys ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 04 vasario 2009 - 16:00
QUOTE(Liberte @ 2009 02 04, 16:13)
Prisiskaiciusi atsiliepimu visame internete, nusipirkau Lancome Teint Idole Ultra pudra sviesiausia numeri.Spalvyte tai atitinka,nera ji super sviesi,bet nesuprantu,ji labai lengva tokia,o man patinka labiau kai tirstoka.Turejau pries tai labai gera Shiseido Maquillage,tai ji tokia ir dregna,ir nesausina,bet islaiko matiskuma ir labai naturaliai atrodo.Tai dabar net nezinau ka daryti,ta Lancome tokia sausa,uztepus virsta tokia pudrine tekstura,nors ir nesimato taip ryskiai ant veido,bet man per mazai maskuoja,ir pastebejau,kad sausina oda.Pradejau net rytais teptis kremu,ko anksciau nereikejo,nes ji isryskina visus paserpetojimus,ir toks sausumo pojutis lieka,o Shiseido buvo tokia dregna,lyg ir uzpildo naturaliai nelygumus,bet neapsunkina.Tai net nezinau ka bedaryti,gal patarsit ka nors?

Turbut netinka Jusu odai g.gif Tokiu atveju turbut teks perleisti kazkam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 02 04, 16:00)
Gavau ir isbandziau sia pudra, man ji patiko, lengvai dengiasi, ant veiduko atrodo graziai, prie  saules sviesos veidas atrodo svytintis  bigsmile.gif Mano oda normali-mirsri, ziuresiu kai islaikys, ar neatsiras blizgesys  ax.gif

parašyk būtinai, kaip ji ilgiau laikysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 02 04, 17:00)
Gavau ir isbandziau sia pudra, man ji patiko, lengvai dengiasi, ant veiduko atrodo graziai, prie  saules sviesos veidas atrodo svytintis  bigsmile.gif Mano oda normali-mirsri, ziuresiu kai islaikys, ar neatsiras blizgesys  ax.gif
user posted image

labai idomu bigsmile.gif o jinai siaip kokiai odai g.gif
Papildyta:
tai vat is tu vadinamu LENGVU krempudru dabar mano sarase
1. Parure Aqua
2. gyvenchy sculpt light
3.gyvenchy sublimine
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 02 04, 15:13)

neužsiminėt, kokia pas jus oda smile.gif
aš tą pudrą įveradinčiau kaip "sunkią", labai gerai maskuoja, ilgai išsilaiko, padaro veidą matinį ir radau atsiliepimą, kad ilgiau panaudojus pasausina odą smile.gif
arba reik gerai drėkinantį kremą tapt po krempudra arba keist krempudrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 02 04, 17:00)
user posted image

man dar idomu ar yra esminiu skirtumu tarp Gyvenchy sublimine ir sculpt light g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 04, 20:05)
labai idomu  bigsmile.gif

I dienos pabaiga atsirado lengvas blizgejimas ant kaktos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 02 04, 20:34)
I dienos pabaiga atsirado lengvas blizgejimas ant kaktos  g.gif

is tikruju tai naturalu juk jinai ir yra svytejimo suteikianti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 04, 20:37)
is tikruju tai naturalu juk jinai ir yra svytejimo suteikianti  ax.gif

Na is tiesu, nenuostabu,kad neissilaiko visa diena kaip ka tik uztepta blush2.gif O siaip ji man patiko, graziai ant veido atrodo, nesunki tokia bigsmile.gif
Atsakyti