Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ViShy @ 2009 02 04, 22:38)
Idesiu trumpam foto, kaip atrodo ant veido i dienos pabaiga  blush2.gif
user posted image

niu graziai atrodo wub.gif nes matos kad pacios oda it persikas biggrin.gif
skaistalai tai tikrai matos
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 04, 22:49)
niu graziai atrodo  wub.gif nes matos kad pacios oda it persikas  biggrin.gif
skaistalai tai tikrai matos

Aciu blush2.gif Skaistalus naujus isigyjau Elizabeth Arden labai patiko,siandien isbandziau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 02 04, 22:54)
Aciu  blush2.gif Skaistalus naujus  isigyjau Elizabeth Arden labai patiko,siandien isbandziau  wub.gif

jau pati gundausi isigyt sita pudryte, as senai ja ziurinedavau, bet... ax.gif
vat dar ta Sublimin`e idomu pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 04, 22:58)
jau pati gundausi isigyt sita pudryte, as senai ja ziurinedavau, bet... ax.gif

mirksiukas.gif tai kuria rinksies, sublimine ar sublimine light sculpt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 04, 22:58)

Idomu ir man kuom skiriasi jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2009 02 04, 23:00)
mirksiukas.gif  tai kuria rinksies, sublimine ar sublimine light sculpt g.gif

neisivaizduoju unsure.gif jau buvau beveik apsisprendus ptie parure Aqua, bet dabar apie sitas mastau blush2.gif
bandysiu ryt kristianoj naglai, pasiimsiu koki indeli ir isipilsiu pabandymui abi lotuliukas.gif o kaip kitaip??
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 04, 23:20)
bandysiu ryt kristianoj naglai, pasiimsiu koki indeli ir isipilsiu pabandymui abi  lotuliukas.gif o kaip kitaip??

Na bent jau pati isbandysi ir zinosi lotuliukas.gif drinks_cheers.gif jei ka parasyk atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
niu va, gavau pabandyt ta sculpt light, ryt isbandysiu wub.gif
beja, del sublimin`e ja isima is prekybos, bus kazkoks naujas produktas blink.gif taip kad kas zadat ja isigyt paskubekit gal dar kas tures uzsilikusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 02 04, 22:45)
cia daugiau nieko ant virsaus nedejai? Nes toks blizgejimas/svytejimas ir visai malonus, nes matos kad ne islindes blizgesys, o sviesa lyg atspindi.. Ar ne?

unsure.gif nespejau pamatyt..
Atsakyti
na ka, isbandziau as ta gyvenchy sculpt light ir visgi atkrito jinai man schmoll.gif man per daug svyti veidas, gal jinai labai/sausai odai labiau g.gif nors mano neriebi skaitos bet vistiek man noris truputi matiskumo daugiau.
bet ir pliusu turi, legvai dengias, atrodo labai naturaliai, veidukas sveikai spindi wub.gif
as gal visgi liksiu prie guerlain parure aqua ax.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit, kuri turit teint inosense chanel pudryte, kaip jus ja iskrapstote is buteliuko, net pavertus sonu nelabai nori isbegti, gal krapstyt su kokiu pagaliuku, o gal ji ten isnaudota, juk kristianoj viena karta pusiau isnaudota blizgi nusipirkau, ka gali zinoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 02 07, 11:04)
Mergaites patarkit, kuri turit teint inosense chanel pudryte, kaip jus ja iskrapstote is buteliuko, net pavertus sonu nelabai nori isbegti, gal krapstyt su kokiu pagaliuku, o gal ji ten isnaudota, juk kristianoj viena karta pusiau isnaudota blizgi nusipirkau, ka gali zinoti lotuliukas.gif

Kol ji nauja, aš ją varvinu ant rankos pavertusi buteliuką, paskui su šepetėliu, kempinėle ar pirštais tepu ant veido. O kai ji eina jau į pabaigą, iki paskutinio lašelio iškrapštau su ausų krapštuku. Jį galima naudoti ir kai ji apypilnė, geras būdas ir nereikia nieko vartyti mirksiukas.gif
Atsakyti