Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 09, 22:36)

Dior Sculpt maskuoja stipriau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 vasario 2009 - 23:54
aš dbr baiginėju Guerlain Parure Extreme ir Aqua eina link pabaigos.
Aišku Extreme maskuoja geriau nei Aqua, nors man Aqua gražiau ant veido atrodo, lyg ištirpsta ax.gif Išsilaiko abi gerai, bet čia manau, meteoritai labai pagelbėja rolleyes.gif
dabar noris kažko kito, bet ko ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 02 09, 22:53)
Gerb.Profes  ax.gif , patarkite kuris Dior'as maskuoja labiausiai?

Aciu brangiosios uz atsakymus. Jeigu kuri turite ir galite pasidalinti, mielai nupirkciau likuti pabandymui,Dior Sculpt arba Forever. 4u.gif
Atsakyti
O kokia patarsit Dior maskuojancia pudra sausai odai ax.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien Dior Nude bigsmile.gif
kolkas esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2009 02 10, 10:06)
O kokia patarsit Dior maskuojancia pudra sausai odai  ax.gif

juk rašė praeitam puslapy, kad Dior Sculpt

Spicas plačiau gal? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 10, 14:49)
nusipirkau siandien Dior Nude  bigsmile.gif
kolkas esu labai patenkinta  wub.gif

o ji greit sudziusta ar ne?
Turiu dior forever tai labai greit uzdziusta,nespeju ant veido paskirstyt unsure.gif tas pats dalykas domina apie parure aqua g.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 02 10, 17:20)
Turiu dior forever tai labai greit uzdziusta,nespeju ant veido paskirstyt unsure.gif tas pats dalykas domina apie parure aqua g.gif

Dior Nude, negreitai sudziusta, ji labai lengvute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 10, 15:16)
juk rašė praeitam puslapy, kad Dior Sculpt
Spicas plačiau gal?  rolleyes.gif

Rase,kad misriai i sausuma ir brandziai,o Wika111 klausia del sausos odos.Kaip manai gal jai Guerlain Parure Aqua tiktu?Is Dior tai nezinau kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 10, 20:29)
Rase,kad misriai i sausuma ir brandziai,o Wika111 klausia del sausos odos.Kaip manai gal jai Guerlain Parure Aqua tiktu?Is Dior tai nezinau kas unsure.gif

Dior Sculpt puikiai tinka sausai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 10 vasario 2009 - 19:46
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 02 10, 16:20)

Guerlain Parure Aqua greit prie veido "prikepa" smile.gif bet aš to negalėčiau pasakyt apie Dior Forever g.gif

QUOTE(Malena @ 2009 02 10, 19:29)

rašė, kad odai į sausumą tongue.gif aš nejamu į galvą, kad brandžiai, juk nepakenks rolleyes.gif Aqua nelabai sausai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 10, 22:22)
Guerlain Parure Aqua greit prie veido "prikepa"  smile.gif bet aš to negalėčiau pasakyt apie Dior Forever  g.gif

As kol forever isspaudziu ant rankos,kol su mac 187 patapsnoju, ant veido paskirstau,tai jei koks likutis ant rankos lieka nepakabintas sepetelio tai sudziuna g.gif Negaliu pvz isspausti visam veidui reikalingos normos nes kol skirstau viena veido puse ,kita isdziuna doh.gif tikiuosi aiskiai paaiskinau blush2.gif Jin tokia sausoka. Extreme kiek kristianoj ziurejau tai pasirode tirstoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 10 vasario 2009 - 21:46