Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 02 10, 21:45)
As kol forever isspaudziu ant rankos,kol su mac 187 patapsnoju, ant veido paskirstau,tai jei koks likutis ant rankos lieka nepakabintas sepetelio tai sudziuna  g.gif Negaliu pvz isspausti visam veidui reikalingos normos nes kol skirstau viena veido puse ,kita isdziuna doh.gif  tikiuosi aiskiai paaiskinau blush2.gif Jin tokia sausoka. Extreme kiek kristianoj ziurejau tai  pasirode tirstoka

aš nespaudžiu viso kiekio, kiek reiktų ant rankos, nes būna nepataikau, paskui atgal nesukiši biggrin.gif tai man tokių bėdų nepasitaiko ax.gif
Extreme tai tiršta, nors konsistencija į Dior forever panaši, kiek pamenu g.gif bet jinai kaip pudra sunki smile.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif iskart atsiprasau smile.gif drauge nusipirko per tamsia pudra Clinique Stay True, spalva Stay Golden. jei ka domina, rasykit i AZ. dovanoja arba parduoda uz simboline kaina. Vilniuje. atrodo taip:
http://www.clinique....DUCT_ID=PROD541
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 02 10, 23:37)
poster_offtopic.gif iskart atsiprasau  smile.gif drauge nusipirko per tamsia pudra Clinique Stay True, spalva Stay Golden. jei ka domina, rasykit i AZ. dovanoja arba parduoda uz simboline kaina. Vilniuje. atrodo taip:
http://www.clinique....DUCT_ID=PROD541

prašom į išparduotuvę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 11, 00:40)

Aciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus aciuks.gif Bandysiu Dior Sculpt.
Atsakyti
mergaitės, o perkant Kristėj krempudrą duoda jos kitų mėginukų, jeigu kažkas domina? g.gif ar nelabai jos ten turi unsure.gif
Atsakyti
mergaites maybelline new york pure mineral fundation , gal kuri bandete cia skysta mineraline pudryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2009 02 11, 11:49)
mergaites maybelline new york pure mineral fundation , gal kuri bandete cia skysta mineraline pudryte smile.gif

apie ją jau buvo diskutuota kelis psl. atgal, Maybelline temoj taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 11, 10:28)
apie ją jau buvo diskutuota kelis psl. atgal, Maybelline temoj taip pat  smile.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
ESLAUDA, o su kuo tepi ta Nude ax.gif ? man sake konsultante kad ja pataria labiau su teptuku..
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 11, 16:03)
ESLAUDA, o su kuo tepi ta Nude  ax.gif ? man sake konsultante kad ja pataria labiau su teptuku..

As visaip tepu - ir su sepeteliais ir su rankom, ziurint kiek laiko turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 11, 20:30)
As visaip tepu - ir su sepeteliais ir su rankom, ziurint kiek laiko turiu  ax.gif

o koki sepeteli naudoji pudrai?
Atsakyti