as paakiu nemaskuoju, bet kiek maciau, kiek man dare makiazus, per TV ir t.t. dazniausia is pradziu pamaskuoja paakius, nors cia vieningos taisykles nera

o kokia pudryte galetumete pasiulyti jautriai ,sausai odai is dior ir chanel?
maserati,aciu uz komentara apie deborah pudra,jau buciau begus nusipirkt! ir buciau nusivylus... na dabar laikausi ties matt velvet,matyt ja ir pasiimsiu..
QUOTE(lauryna @ 2009 02 15, 16:30)
Panos , neaprisprendziu kokia pudra rinktis: Chanel Vitalumiere ar Guerlain Parure Extreem
Prisiskaiciau apie abejas geru atsliepimu
Charisma, as esu tokia baltaode kap ir tu
gal galetum patarti kokius atspalvius rinktis? Is pradziu noreciau SM isparduotuveje pabanymui nusipirkti...

kad jos nesulyginamos visai

prašyk, ko nori iš pudros, kokia oda

QUOTE(lauryna @ 2009 02 15, 16:30)
gal galetum patarti kokius atspalvius rinktis? Is pradziu noreciau SM isparduotuveje pabanymui nusipirkti...

chanel labai lengvute, o tu tubut noresi, kad pamaskuotu, ane?

Kadangi vel sugrizot prie tos temos, tai paklausiu. Ar extreme sunki? Nes kaip suprantu, ji misriai/riebiai odai skirta. Ar klystu? Man reiketu lengvos, tiesiog sulygint veido spalva ir kad islaikytu matiskuma kiek imanoma ilgiau.
Bandziau Clinique Superbalanced, labai patiko atspalvis ir dengimas, bet ji visikai netinka odai i riebuma, nes pradeda blizget net greiciau nei iprasta.

Bandziau Chanel teint innocence kremine pudra. Geresnes nesu turejus. Labai grazia oda padaro, bet velgi riebiai odai netinka.

Kazkada Eslauda siule pabandyt Dior airflash, bet kazkur skaiciau, kad ji irgi rieboka.
Bandziau Clinique Superbalanced, labai patiko atspalvis ir dengimas, bet ji visikai netinka odai i riebuma, nes pradeda blizget net greiciau nei iprasta.

Bandziau Chanel teint innocence kremine pudra. Geresnes nesu turejus. Labai grazia oda padaro, bet velgi riebiai odai netinka.

Kazkada Eslauda siule pabandyt Dior airflash, bet kazkur skaiciau, kad ji irgi rieboka.

turejau Clinique Superbalanced - kompaktine, tai kazkokia beda, nes veida sugebedavo suriebaluoti per pora valandu

[/quote]
Nepasakyciau, kad ji riebi, ji labai lengva pudra, permatoma, nesimato, kad uztepta kas nors butu.

[/quote]
Nepasakyciau, kad ji riebi, ji labai lengva pudra, permatoma, nesimato, kad uztepta kas nors butu.
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 15, 16:32)
Mano oda misri, gal daugiau i sausuma. Noriu, kad pudra suteiktu matini atspalvi, maskuotu vidutiniskai, bet ne per daug.
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2009 02 15, 16:38)
chanel labai lengvute, o tu tubut noresi, kad pamaskuotu, ane?
tuomet is tu dvieju tikrai extreme. del spalvos: LT sviesiausia yra 02, bet man ji ziemai vos tamsoka, bet su meteoritais
as extreme nenaudoju kasdien 

Sestadieni Duty free apsizvalgysiu, gal ka issirinksiu. Reikia tiketis, kad bus sviesiu atspalviu. O Jezau kaip as pavargau su to pudrom

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 02 15, 17:02)
Kadangi vel sugrizot prie tos temos, tai paklausiu. Ar extreme sunki? Nes kaip suprantu, ji misriai/riebiai odai skirta. Ar klystu? Man reiketu lengvos, tiesiog sulygint veido spalva ir kad islaikytu matiskuma kiek imanoma ilgiau.
Extreme sunki. Ji gal mišriai labiau

nepatiks, jei noris tik sulygint veido spalvą

aš mišriaodė, Aqua sėkmingai naudoju, nors šiaip ji sausai

QUOTE(lauryna @ 2009 02 15, 18:07)
Mano oda misri, gal daugiau i sausuma. Noriu, kad pudra suteiktu matini atspalvi, maskuotu vidutiniskai, bet ne per daug.
Chanel Vitalumiere netiks, nes jinai padaro veido odą skaičią, apie matiškumą negali būti nei kalbos

Guerlain Extreke Parure geriau bandykit, bet jinai sunki, maskuoja vidutiniškai

QUOTE(Vitulka @ 2009 02 15, 18:15)
Extreme sunki. Ji gal mišriai labiau
Chanel Vitalumiere netiks, nes jinai padaro veido odą skaičią, apie matiškumą negali būti nei kalbos
ir tikrai skirta sausai veido odai, nes mėgsta "nuplaukt"
ir nėra visiškai matinė 

Aciu Vitulka

Gal ka nors is Chanelio dar galite parekomenduoti. Niekada sio brando pudros nesu pirkusi