Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

O as esu labai patenkinta savo atradimu DIOR NUDE wub.gif
ant jos net nieko daugiau tepti nereikia, gal ciut skaistalu rolleyes.gif
gal kad atspalvi atitaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 15, 19:45)
O as esu labai patenkinta savo atradimu DIOR NUDE wub.gif
ant jos net nieko daugiau tepti nereikia, gal ciut skaistalu  rolleyes.gif
gal kad atspalvi atitaikiau  ax.gif

O kokia jusu oda?
Atsakyti
merginos o ta EXTREME tai kokios firmos? nes mano oda misri tai gal visai noreciau nusipirkti nes kiek skaiciau jusu pasisakymus tai lyg misriai odai ji nebloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<"PuMa"> @ 2009 02 15, 19:56)
merginos o ta EXTREME tai kokios firmos? nes mano oda misri tai gal visai noreciau nusipirkti nes kiek skaiciau jusu pasisakymus tai lyg misriai odai ji nebloga  rolleyes.gif

Guerlain

Ziurekit, radau atspalvius gyvai. Gal kam pades.
cia

Tik ar aqua ir extreme vienodi atspalviai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 15 vasario 2009 - 19:02
QUOTE(<"PuMa"> @ 2009 02 15, 19:56)
merginos o ta EXTREME tai kokios firmos? nes mano oda misri tai gal visai noreciau nusipirkti nes kiek skaiciau jusu pasisakymus tai lyg misriai odai ji nebloga  rolleyes.gif

GUERLAIN PARURE EXTREME 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 02 15, 18:59)
GUERLAIN PARURE EXTREME 4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 02 15, 18:28)
Gal ka nors is Chanelio dar galite parekomenduoti. Niekada sio brando pudros nesu pirkusi biggrin.gif

gali pabandyti chanel mat lumiere mirksiukas.gif ji skirta riebiai/misriai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 15, 20:04)
gali pabandyti chanel mat lumiere mirksiukas.gif ji skirta riebiai/misriai odai mirksiukas.gif

Man atrodo, nelabai tiks mat lumiere, ji net ant mano riebios odos truputi sausindavo skruostus, o mergina rase, kad jos oda misri i sausuma. Tikrai netiks.

As tai labai patenkinta buvau teint innocence. Man atrodo, si turetu tikt.
Atsakyti
Apie Dior Airflash kažkas norėjo atsiliepimų, ne? g.gif
QUOTE(Victorious @ 2007 12 30, 17:31)
Bandziau 2 kartus "Dior Airflash"  bigsmile.gif Pakankamai lengvai uzsipurske, pasiskirste. Jauciasi, kad pudryte lengvute, bet ir pamaskuoja. Cia jos pliusas  thumb_yello.gif

QUOTE(Victorious @ 2008 01 31, 22:33)
Zora, as turiu ir naudoju "Dior Airflash"  bigsmile.gif Lengva, bet kartu ir pamaskuojanti pudra. Ja reikia purksti tiesiai ant odos. Siaip as ja tikrai patenkinta  bigsmile.gif Neatrodo kaip kauke, tokia lengvute, tinka dienai  ax.gif
Gali per paieska susirast daugiau atsiliepimu apie sia pudra  4u.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 11, 00:00)
Siulyciau pabandyt Dior Airflash, pastebejau, kad ji geriau sulaiko riebalavimasi. Yra pakankamai lengva, bet neblogai pamaskuoja. Galima purksti, galima tepti rankomis  smile.gif

user posted image

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 12, 14:00)
Tikiuosi tiks tavo riebiai odai, nes manau, si krempudra visgi misriai geriausiai. Riebiai geriau patiktu Mat Lumiere, tik ji jau nebebus tokia lengvute  smile.gif

QUOTE(Zona @ 2008 02 19, 22:42)
Pagaliau gavau  Christian Dior Diorskin AirFlash Spray Foundation  .
Nu super patenkinta thumbup.gif
Taip lengvai ir lygiai apsipurskia,kad net nesitikejau tokio rezultatao thumbup.gif
Mano oda tokia nera is lygiu tai sunkiai denges ant mano veido pudros,bet shita tai super thumbup.gif
Ir kaip pas mane riebi oda tai labai tiko. wub.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 13, 15:03)
Siulyciau  Dior Airflash, pati ja naudoju ypatingiem atvejam  thumbup.gif  Puikiai islieka, labai lengva ir gerai maskuoja. Veidas skaistus, lygus ir labai naturalus  4u.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 14, 21:13)
Jei oda misri, turbut tokios nera  biggrin.gif  Ant mano misrios odeles maziausiai blizgejo - Chanel Mat Lumiere,  Mac Studio Fix, Dior Airflash. EL Double Wear irgi visai nebloga, bet ji turi kita minusa - labai sunkiai nusivalo  doh.gif , nes islieka tikrai ilgai  smile.gif
Tiesa, dar Lancome Teint Idole Ultra krempudra maziau blizgedavo, bet ilgiau panaudojus, pradejo sausint oda  smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 02 15, 18:58)
Guerlain

Tik ar aqua ir extreme vienodi atspalviai?

vienodi smile.gif
Atsakyti
oho, labai aciu, Vitulka blink.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 02 15, 19:06)
Man atrodo, nelabai tiks mat lumiere, ji net ant mano riebios odos truputi sausindavo skruostus, o mergina rase, kad jos oda misri i sausuma. Tikrai netiks.

As tai labai patenkinta buvau teint innocence. Man atrodo, si turetu tikt.

mano oda misri, i riebuma, tai man kristianoj kaip tik patare mat rolleyes.gif o teint sake, kad visai nesilaikys, blizges ir nuplauks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 15, 20:17)
mano oda misri, i riebuma, tai man kristianoj kaip tik patare mat rolleyes.gif o teint sake, kad visai nesilaikys, blizges ir nuplauks rolleyes.gif

As tai tom konsultantem nelabai pasitikiu. ax.gif Bet is musu pokalbio aisku, kad geriau eit ir bandyt. biggrin.gif
Atsakyti