Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Norėčiau atsiliepimų...
Yves Saint LaurentPerfect Touch Radiant Brush Foundation
CliniquePerfectly Real
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 21:12)
Norėčiau atsiliepimų...
Yves Saint LaurentPerfect Touch Radiant Brush Foundation

Labai lengva, bet maskuoja. Puikiai islieka ir islaiko matiskuma. Veidui suteikia svytejima. Mano dehidratuota misria i sausuma oda, uztepus ja, labai "traukia" smile.gif
Atsakyti

QUOTE(ne mama @ 2009 02 23, 22:27)
as irgi susidomejus, ypac double wear ir double wear light ax.gif  zinau kad labai gerai maskuoja, bet vat idomu ar nesimato storas pudros sluoksnis g.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(sweety123 @ 2008 10 27, 08:43)
Isbandziau siandien Estee Lauder  Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10 ir noreciau pasidalinti ispudziais 4u.gif
atrodo va taip
user posted image

Sita krempudra greiciausiai tinka misriai-riebiai odai.
is pliusu - Labai gerai maskuoja ir sulygina veida. tinka fotosesijoms ir vakareliams. is tolo - oda atrodo tobula (pasleptu bet kokias demeles)
is minusu - Siek tiek traukia oda, isryskeja poros, is arti - veidas atrodo kaip kauke. ant virsaus EZ nelabai lygiai uzsitepe..

mano oda - normali
tikiuosi kam nors bus naudinga 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 14:29)
Pabandyk Givenchy Subli'mine mirksiukas.gif
user posted image

Superine pudryte thumbup.gif , jeigu nereikia maskavimo
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 21:12)
Norėčiau atsiliepimų...
CliniquePerfectly Real

atrodo naturaliai ant veido, suteikia lengva svytejima, pamaskuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nusipirkau pudra Loreal true macht minerals, likau labai patenkinta, ant veido jos nesimato, tikrai nekimsa poru, lengvai pasidengia ir po visos dienos oda nepradeda blizgeti ir atrodo graziai. Siaip mano oda misri, bet naudojant sia pudra nei kiek neissausejo ir jokie spuogiukai neiskilo. Buvau prisiskaicius ivairiu nuomoniu ir nelabai teigiamu, bet surizikavau ir nenusivyliau bigsmile.gif Lyginant su Maxfactor colour adapt tai naujoji pudra man zymiai geresne ir oda grazesne. thumbup.gif
Atsakyti
Na as jau kelis menesius turiu Chanel mat Lumiere. Spalva yra 40 beige. Siaip man visa diena veidukas neblizga. Koleges sako, kad oda svytinit buna, kai pasipudruoju ja smile.gif Tik jauciu, kad spalvyte man siek tiek per tamsi. Kai ziema su staciu kaklu bliuzelem vaikstau, tai nesimato skirtumo, bet kai atsils doh.gif Siaip tos Mat Lumiere garbinti ziauriai neskubu. jauciu, akd savo odytei dar galeciau rasti ko ir geresnio smile.gif
Atsakyti
Mergaites, ar esate is Braskiu pirkusios Dior kremine pudra ? Ar nepasenusi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 25 vasario 2009 - 16:10
QUOTE(mieganti-saulute @ 2009 02 25, 16:42)
Na as jau kelis menesius turiu Chanel mat Lumiere. Spalva yra 40 beige. Siaip man visa diena veidukas neblizga. Koleges sako, kad oda svytinit buna, kai pasipudruoju ja smile.gif Tik jauciu, kad spalvyte man siek tiek per tamsi. Kai ziema su staciu kaklu bliuzelem vaikstau, tai nesimato skirtumo, bet kai atsils doh.gif Siaip tos Mat Lumiere garbinti ziauriai neskubu. jauciu, akd savo odytei dar galeciau rasti ko ir geresnio smile.gif

gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet sakykit, o si pudryte taupiai naudojasi? blush2.gif norisi nusipirkti originalia pudra, taciau butu gaila moketi didelius pinigus, jei jos uztektu tik kokiam menesiui doh.gif siaip su kremine pudra dazausi viena karta per diena, ryte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 25, 17:12)
gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet sakykit, o si pudryte taupiai naudojasi? blush2.gif norisi nusipirkti originalia pudra, taciau butu gaila moketi didelius pinigus, jei jos uztektu tik kokiam menesiui doh.gif siaip su kremine pudra dazausi viena karta per diena, ryte ax.gif

Na, galiu pasakyti, kad ji tikrai taupi. As ja tepuosi per savaite kokius2-3 kartus. tai man jos metam jauciu uzteks smile.gif Siaip tikrai nebloga, tik ta spalva tamsoka mano. Bet kiek klausiu draugiu, ar ne per tamsi, tai visos sako, kad nesimato, akd viskas gerai. Gal as cia pati prisigalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 02 25, 17:08)
Mergaites, ar esate is Braskiu pirkusios Dior kremine pudra ? Ar nepasenusi ?

Esu pirkusi Forever pudra,tai atejo sviezuteliausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2009 02 25, 17:27)
Na, galiu pasakyti, kad ji tikrai taupi. As ja tepuosi per savaite kokius2-3 kartus. tai man jos metam jauciu uzteks  smile.gif Siaip tikrai nebloga, tik ta spalva tamsoka mano. Bet kiek klausiu draugiu, ar ne per tamsi, tai visos sako, kad nesimato, akd viskas gerai. Gal as cia pati prisigalvoju  doh.gif

labai aciu uz atsakyma aciuks.gif cia gal tik toks Jusu isitikinimas mirksiukas.gif
Atsakyti