Norėčiau atsiliepimų...
Yves Saint LaurentPerfect Touch Radiant Brush Foundation
CliniquePerfectly Real
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 21:12)
Labai lengva, bet maskuoja. Puikiai islieka ir islaiko matiskuma. Veidui suteikia svytejima. Mano dehidratuota misria i sausuma oda, uztepus ja, labai "traukia"

QUOTE(ne mama @ 2009 02 23, 22:27)
as irgi susidomejus, ypac double wear ir double wear light
zinau kad labai gerai maskuoja, bet vat idomu ar nesimato storas pudros sluoksnis

QUOTE(sweety123 @ 2008 10 27, 08:43)
Isbandziau siandien Estee Lauder Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10 ir noreciau pasidalinti ispudziais
atrodo va taip

Sita krempudra greiciausiai tinka misriai-riebiai odai.
is pliusu - Labai gerai maskuoja ir sulygina veida. tinka fotosesijoms ir vakareliams. is tolo - oda atrodo tobula (pasleptu bet kokias demeles)
is minusu - Siek tiek traukia oda, isryskeja poros, is arti - veidas atrodo kaip kauke. ant virsaus EZ nelabai lygiai uzsitepe..
mano oda - normali
tikiuosi kam nors bus naudinga

atrodo va taip

Sita krempudra greiciausiai tinka misriai-riebiai odai.
is pliusu - Labai gerai maskuoja ir sulygina veida. tinka fotosesijoms ir vakareliams. is tolo - oda atrodo tobula (pasleptu bet kokias demeles)
is minusu - Siek tiek traukia oda, isryskeja poros, is arti - veidas atrodo kaip kauke. ant virsaus EZ nelabai lygiai uzsitepe..
mano oda - normali
tikiuosi kam nors bus naudinga

QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 14:29)
Superine pudryte

QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 21:12)
atrodo naturaliai ant veido, suteikia lengva svytejima, pamaskuoja

Sveikos
Nusipirkau pudra Loreal true macht minerals, likau labai patenkinta, ant veido jos nesimato, tikrai nekimsa poru, lengvai pasidengia ir po visos dienos oda nepradeda blizgeti ir atrodo graziai. Siaip mano oda misri, bet naudojant sia pudra nei kiek neissausejo ir jokie spuogiukai neiskilo. Buvau prisiskaicius ivairiu nuomoniu ir nelabai teigiamu, bet surizikavau ir nenusivyliau
Lyginant su Maxfactor colour adapt tai naujoji pudra man zymiai geresne ir oda grazesne.

Nusipirkau pudra Loreal true macht minerals, likau labai patenkinta, ant veido jos nesimato, tikrai nekimsa poru, lengvai pasidengia ir po visos dienos oda nepradeda blizgeti ir atrodo graziai. Siaip mano oda misri, bet naudojant sia pudra nei kiek neissausejo ir jokie spuogiukai neiskilo. Buvau prisiskaicius ivairiu nuomoniu ir nelabai teigiamu, bet surizikavau ir nenusivyliau

Na as jau kelis menesius turiu Chanel mat Lumiere. Spalva yra 40 beige. Siaip man visa diena veidukas neblizga. Koleges sako, kad oda svytinit buna, kai pasipudruoju ja
Tik jauciu, kad spalvyte man siek tiek per tamsi. Kai ziema su staciu kaklu bliuzelem vaikstau, tai nesimato skirtumo, bet kai atsils
Siaip tos Mat Lumiere garbinti ziauriai neskubu. jauciu, akd savo odytei dar galeciau rasti ko ir geresnio

QUOTE(mieganti-saulute @ 2009 02 25, 16:42)
Na as jau kelis menesius turiu Chanel mat Lumiere. Spalva yra 40 beige. Siaip man visa diena veidukas neblizga. Koleges sako, kad oda svytinit buna, kai pasipudruoju ja
Tik jauciu, kad spalvyte man siek tiek per tamsi. Kai ziema su staciu kaklu bliuzelem vaikstau, tai nesimato skirtumo, bet kai atsils
Siaip tos Mat Lumiere garbinti ziauriai neskubu. jauciu, akd savo odytei dar galeciau rasti ko ir geresnio 

gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet sakykit, o si pudryte taupiai naudojasi?

QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 25, 17:12)
gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet sakykit, o si pudryte taupiai naudojasi?
norisi nusipirkti originalia pudra, taciau butu gaila moketi didelius pinigus, jei jos uztektu tik kokiam menesiui
siaip su kremine pudra dazausi viena karta per diena, ryte 

Na, galiu pasakyti, kad ji tikrai taupi. As ja tepuosi per savaite kokius2-3 kartus. tai man jos metam jauciu uzteks

QUOTE(lauryna @ 2009 02 25, 17:08)
Mergaites, ar esate is Braskiu pirkusios Dior kremine pudra ? Ar nepasenusi ?
Esu pirkusi Forever pudra,tai atejo sviezuteliausia

QUOTE(mieganti-saulute @ 2009 02 25, 17:27)
Na, galiu pasakyti, kad ji tikrai taupi. As ja tepuosi per savaite kokius2-3 kartus. tai man jos metam jauciu uzteks
Siaip tikrai nebloga, tik ta spalva tamsoka mano. Bet kiek klausiu draugiu, ar ne per tamsi, tai visos sako, kad nesimato, akd viskas gerai. Gal as cia pati prisigalvoju 

labai aciu uz atsakyma