Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 25, 16:12)
gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet sakykit, o si pudryte taupiai naudojasi? blush2.gif norisi nusipirkti originalia pudra, taciau butu gaila moketi didelius pinigus, jei jos uztektu tik kokiam menesiui doh.gif siaip su kremine pudra dazausi viena karta per diena, ryte ax.gif

Man labai taupiai naudojosi ax.gif metus naudojau buteliuka biggrin.gif bet nesiteplioju pudra kasdien,pora-tris kartus savaitej,kartais dazniau karatis visai retai net ir savaite nesitepu ax.gif o as siandien isbandziau savo naujai gauta Chanel teint inosence(taip tikiuosi parasiau rolleyes.gif )tai buvau laaabai nustebinta kad maskuoja geriau nei Matlumiere bigsmile.gif tikejausi tokios be galo be galo lengvos(kazkaip pagal pavadinima taip nusprendziau kad tokia bus),bet ji tokia tirstesne nei Matlumiere,na pasirode nebloga,ziuresim kaip toliau bus,nes kol kas nelabai galiu sprest nes problemyciu su oda turiu,tai jokai pudra normaliai neatrodo cool.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif visko as cia prisiskaiciau ir niekaip negaliu nusprest kokia krempudra pirkti.mano oda lb inkstiruota ir aznai buna giluminiu spuogeliu.kokia patartumet pirkti?dbr naudoju loreal bet noreciau jau kitos nes dienos sviesoje lb matos ant veido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2009 02 25, 16:27)
Siaip tikrai nebloga, tik ta spalva tamsoka mano. Bet kiek klausiu draugiu, ar ne per tamsi, tai visos sako, kad nesimato, akd viskas gerai. Gal as cia pati prisigalvoju  doh.gif

Jei jau kilo toks įtarimas, tai gal ir neprisigalvojai biggrin.gif
Taigi paprasčiausiai normalioj šviesoj pasižiūrėk ar pasitepus pudra veido spalva nesiskiria nuo kaklo ir bus aišku mirksiukas.gif
Ir nuo rankų būtų gerai, kad spalva nesiskirtų tongue.gif Nes dažnai tenka pamatyt merginas- veidas rudas, o rankos baltos baltos, man baisesnio varianto nėra blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.s. @ 2009 02 25, 18:13)
sveikos merginos smile.gif visko as cia prisiskaiciau ir niekaip negaliu nusprest kokia krempudra pirkti.mano oda lb inkstiruota ir aznai buna giluminiu spuogeliu.kokia patartumet pirkti?dbr naudoju loreal bet noreciau jau kitos nes dienos sviesoje lb matos ant veido verysad.gif

sakyciau, kad tau reikia gydomosios pudros g.gif tikrai ne loreal ar pan schmoll.gif kazko panasaus i actipur, paskaityk yra atskira tema apie pudras, kurios nekemsa poru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 25, 18:51)
sakyciau, kad tau reikia gydomosios pudros  g.gif tikrai ne loreal ar pan schmoll.gif kazko panasaus i actipur, paskaityk yra atskira tema apie pudras, kurios nekemsa poru mirksiukas.gif

o as patarciau isvis ne kremine rinktis, o mineraline, nes maskuoja ji gerai, geriau uz dauguma kreminiu ir beveik nesimato tas sluoksnis ant veido, kad ir daugiau jos tepi. Bent jau mano tokia nuomone. As kazkada irgi turejau daug spuogu ( baisu net atsimint kiek doh.gif ) tai jei tik butu buvus galimybe rinktis, tikrai mineraline buciau pasirinkusi, kadangi tas buvo pries penkerius metus ir daugiau, tai tokios galimybes nebuvo.. Bet kentejau su kremine, nei viena man graziai neatrode, verkdavau prie veidrodzio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 25 vasario 2009 - 19:16
manau, kad geriausia isbandyti paciai ir gydomasias, ir mineraline, o po to jau atrinkti, kas geriausiai tinka, nes tai labai individualu ir kas idealiai tiko vienam visiskai nereiskia, kad bus panaceja ir kitam rolleyes.gif beje, kazkas rase, kad BE mineraline turi kazkoki ingridienta, kuris gali sukelti berimus g.gif
Atsakyti
Gal kas bande sita nauja Estee lauder pudra?Nezinau ar ji jau yra Lietuvoje, butu idomus atsiliepimai,man kaip tik reikia lengvos ir suteikiancios svytejimo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 25, 19:14)
o as patarciau isvis ne kremine rinktis, o mineraline, nes maskuoja ji gerai, geriau uz dauguma kreminiu ir beveik nesimato tas sluoksnis ant veido, kad ir daugiau jos tepi.

kiek skaičiau, apie EM tarkim, kad jinai neišsilaiko ant veido taip ilgai kaip krempudra, o man tai pats didžiausias minusas smile.gif
atsirinkus gerą krempudrą irgi ant veido nesimatys, tik reik rast savo smile.gif

dovile.s, o tu nepagalvojai, kad inkštirai ir kiti blogumai dėl to, kad krempudra kemša oda g.gif reiktų gydomosios gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.s. @ 2009 02 25, 20:13)

Kaip jau minėjo merginos Loreal ne pats geriausias pasirinkimas mirksiukas.gif Jei oda probleminė reikia atidžiau rinktis pudrą. Geriau kokia gydomąją. Pvz Actipur,Biodroga...Dažniau duok veidui pailsėt,nes tokia oda nemėgsta mirksiukas.gif nekvėpavimo. Manau geriau išspręst problemą su oda,o paskui bus mažiau vargo su pudra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 26, 01:58)
Kaip jau minėjo merginos Loreal ne pats geriausias pasirinkimas mirksiukas.gif  Jei oda probleminė reikia atidžiau rinktis pudrą. Geriau kokia gydomąją. Pvz Actipur,Biodroga...Dažniau duok veidui pailsėt,nes tokia oda nemėgsta  mirksiukas.gif nekvėpavimo. Manau geriau išspręst problemą su oda,o paskui bus mažiau vargo su pudra rolleyes.gif

o tas gydomasias ysigyt vaistinej? smile.gif jau tikrai kazka reikes keisti g.gif
Atsakyti
Noreciau patarimu, i kokias pudras atkreipt demesi.... Mano oda misri, noreciau,kad kazkiek maskuotu,bet nebutu kaukes efekto, lengvai teptusi,butu neriebi..... Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 02 26, 15:16)
Noreciau patarimu, i kokias pudras atkreipt demesi.... Mano oda misri, noreciau,kad kazkiek maskuotu,bet nebutu kaukes efekto, lengvai teptusi,butu neriebi..... Is anksto dekoju.

Apie tai visa tema ax.gif
Atsakyti