Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Anabelė @ 2006 08 22, 15:44)
Tai gal nemokė, kas jį žino... Dar geriausiai, kaip prie mano tėčio pradėjo kalbėt, kaip jam pučia pilvą biggrin.gif Man net negera pasidarė smile.gif Nu bet šiaip normalus žmogus ir kultūringas, bezdėjimas prie įvaizdžio netinka biggrin.gif Ale bezda ir jam dzin  unsure.gif

Tai tu gal jam pasakyk, kad taip elgtis nemandagu?? Ir kad tave kartais stato i nepatogia padeti??
Atsakyti
Manau, kad visiems retykarčiais pasitaiko wub.gif
Atsakyti
maniskis-nea tongue.gif
Atsakyti
Maniskis tai tyliai, bet su tokiu kvapeliu doh.gif ir dazniausiai miegant. tai kartais net pazadinu, keiksnodama ji, kad ora gadina smile.gif
Atsakyti
maniskis irgi nea schmoll.gif
Atsakyti
O maniškis manęs, visai nebesivaržo.... g.gif
Atsakyti
Man teko is vieno vyryskio isgirsti, kad jie gali persti, bet moterims prie vyro yra negrazu...na nzn, man tai nepatinka kai vyrai perdzia...

maniskis valdosi, kol kas, gal ateity atsipalaiduos...tik siaip kai einam miegot tai sako atidaryk langa, nes atsipalaiduosim nakti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linushi @ 2006 09 19, 15:40)
Man teko is vieno vyryskio isgirsti, kad jie gali persti, bet moterims prie vyro yra negrazu...na nzn, man tai nepatinka kai vyrai perdzia...

Aj ir isvis pagal tuos vyrus, tai jiems viskas galima - o moterims ne.
Atsakyti
kaip man viena pažįstama pasakė"jei jau gadinat orą, tai jūs labai artimi" lotuliukas.gif .. o jei rimtai.. tai tame nematau nieko boga, aišku prie pat nosies nereikia gadinti oro, bet aš juk kiekvieną sykį nelakstysių į kitą kambarį ar tualetą, kad galėčiau išleisti tuos garsus..
Atsakyti
Maniškis irgi tai daro lotuliukas.gif tik stengiasi tyliai, bet iškarto pajauti wacko.gif ir tada sėdi toks: blush2.gif
Atsakyti
Manasis varo kaip reikiant ir dar pastenėdamas doh.gif .
Atsakyti
thumbup.gif gera tema.
Maniškis irgio pavaro kaip reikiant lotuliukas.gif negražu sakyt, bet yra kaip yra....
Atsakyti