Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
suprantu, visko pasitaiko, ir visiems ax.gif , bet varyti "išsišiepus", man tai elementariausia nepagarba šalia esančiam. Kodėl aš turėčiau uostyti smarvę g.gif ??? Aš pati to nedarau, ir kito tokių poelgių netoleruoju. Na bet karts, kits - atleidžiama tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 12 liepos 2006 - 16:04
blink.gif blink.gif Oho, prisiskaiciau as cia ir pagalvojau: nejaugi as cia viena tokia, kuriai nepatiktu diedo bezdejimai doh.gif doh.gif O cia atrodo labai normalu ir naturalu - susedi sau namie seimynele, ziuri tv, tik pyyrst... pyyyyrrrst... pyyyyyyrrrst ... abudu ir dar kuris kvapniau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niu bet vistiek ar savas, ar nesavas, netoleruoju jokiu garsiu raiaugejimu, o tuo labiau bezdejimu blink.gif blink.gif Cia jau nepagarba vienas kitam. Nieko nesakau, kai netycia issprusta, bet kai jau tai tampa norma - doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 13 liepos 2006 - 10:26
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 13, 10:25)
blink.gif  blink.gif  Oho, prisiskaiciau as cia ir pagalvojau: nejaugi as cia viena tokia, kuriai nepatiktu diedo bezdejimai  doh.gif  doh.gif  O cia atrodo labai normalu ir naturalu - susedi sau namie seimynele, ziuri tv, tik pyyrst... pyyyyrrrst... pyyyyyyrrrst ...  abudu  ir dar kuris kvapniau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Niu bet vistiek ar savas, ar nesavas, netoleruoju jokiu garsiu raiaugejimu, o tuo labiau bezdejimu  blink.gif  blink.gif  Cia jau nepagarba vienas kitam. Nieko nesakau, kai netycia issprusta, bet kai jau tai tampa norma -  doh.gif  doh.gif

Ne viena, Citra, ne viena. Man toks "normalus ir šeimyniškas" bezdėjimas visai nesuprantamas. Na būna situacijų kai papuola, bet daryti tai specialiai, tipo nenoriu ar tingiu iki tūliko nueiti, nu tai ką aš žinau doh.gif Man tai asocijuojasi su elementariu žmogaus negerbimu.
Atsakyti
QUOTE(jomantukass @ 2006 07 04, 12:18)
Maniskis bezda ir kaip reikiant, bet as jau prie to pripratau.  Pykti beprasmika... Vyro nepakeisi

Aš irgi jau pripratus ir prie kvapų ir prie garsų, wacko.gif pykčiai čia nepadės... kamštis nebent ax.gif
Atsakyti
Na, prie manes garsiai tai dar ne karto taip nebuvo... biggrin.gif
Atsakyti
As net nezinau,sakyciau kai svetimas zmogus pirsteli tai jau nepagarba tau,o kai vyrelis savas,net savuose namuose laisvai nesijaucia,tai kur jam dujas nuleist blink.gif .O kaupimas tik zarnas gadina.As pati stengiuos to nedaryti,bet kai nescia esu subine kartais tikrai nelaiko blush2.gif Bet maniskis stengias tai daryti man is kambario isejus.As ji visiskai suprantu,nes jis elgiasi tai nenoredamas,o is poreikio.Bet tikrai neissisiepes ir savimi patenkintas kaip kad kitos sako... smile.gif
Atsakyti
Eikit sau, prisižvengiau nerealiai lotuliukas.gif Bet dėl to kad perdžia tikrai nesiruošiu skirtis.
Atsakyti
As pasibaisėjau, kai paskaičiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 27, 15:04)
As pasibaisėjau, kai paskaičiau  doh.gif

fear.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nu joooo blink.gif kaip kam patinka lotuliukas.gif Kaip savo savas su**s nesmirda mirksiukas.gif Bet man tai slykstu....
Atsakyti
......Ir bezda,ir riaugėja,ir knarkia,ir... pasako"atsiprašau" lotuliukas.gif Tiesa,dar garsiai mylimės,ypač gale lotuliukas.gif VARGŠAI KAIMYNAI
Atsakyti
Nu nebezda MB schmoll.gif Niekad negirdėjau schmoll.gif
Užtat aš doh.gif Juokauju lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti