Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(lauku gelele @ 2006 12 11, 23:20)
is pradziu gedinausi, bet dabar abu  bezdam kaip reikalas  thumbup.gif ir visai ne geda  ax.gif ir manau kad kvaila varzyti vyra juk namie turi  elgtis laisvai  nono.gif

drinks_cheers.gif

Kai parodžiau saviškiui, kiek yra baisiausiai tuo besipiktinančių, jis ėmė mane dar labiau branginti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kiprija @ 2006 12 20, 11:37)
Manasis netgi perspeja mane, kad eiciau i kita tualeta, jei jis pries tai buvo ir ne koki kvapa paliko  lotuliukas.gif

Hmmm, šiaip žmonės kvapui panaikint naudoja oro gaiviklius, gal girdėjot lotuliukas.gif ?
Atsakyti
čia jau kaip prie svetimų gaunasi.... blink.gif
...nematau reikalo, kad vyras perspėtų apie savo bombardavimą.... mirksiukas.gif

Atsakyti
Na, dar neteko girdėti saviškio bezdėjimo lotuliukas.gif
Atsakyti

Papildyta:
Hmmm, šiaip žmonės kvapui panaikint naudoja oro gaiviklius, gal girdėjot lotuliukas.gif ?
[/quote]

Girdejau ne tik apie oro gaiviklius, bet ir apie degtuku deginima lotuliukas.gif
Deja, iejus i tualeta is karto po "bombardavimo", net ir oro gaiviklis nepadeda doh.gif O koki gaivikli jus naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2006 11 07, 17:33)
Aha blogo tai tikrai nieko. Pas mus irgi taip pat - negi kentesi zmogus, juk po to dar blogiau buna - suka ta pilva, skauda. Bet paskutiniu metu tai vos neverkiau. Maniskiui pastoviai pucia pilva, vargsytis gal kokia liga zarnyno isitaise, bet bl... kentet tai irgi neimanoma !!! Kambariukas musu nedidelis, pabegt nera kur, o uzdust nesinori. Ir bariausi, ir pykau, ir prasiau, ir sakiau, kad skirsiuos nes tuoj nasliu pataps - niekas nuo tu mano prasymu nesikeicia. Zinau, kad jam paciam blogai, bet siutas tai vistiek nerealus ima  mad.gif
Iseina i ta balkona pabuna ar i laiptine parukyt, bet kita karta vel uzsimirsta ir vel tas pats. Sedi prieto savo kompo ir sika, atsiprasant, taip ir norisi kartais koki virbala nugaron suvaryt !

dažniau vėdink kambarį, ir nupirk espumizano, žmogus juk nekaltas
Atsakyti
Nu ir temelėėėė blink.gif ... tiksliau - apklausėlė doh.gif
QUOTE(sicilija @ 2006 12 08, 22:26)
oiii niiigaliu ddrrruuummmmm ddrrruuummmmmmmmmm lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
turbūt bus visai originalu jei aš prie progas savo MB sakysiu tttūūūūūūttttūūūūūūū ttttttrrrrrrrrrrrrr 

lotuliukas.gif manau labiau tiktų - kriūūūūūūūūū kriūūūūūūūū lotuliukas.gif

QUOTE(lauku gelele @ 2006 12 11, 23:20)
is pradziu gedinausi, bet dabar abu  bezdam kaip reikalas  thumbup.gif ir visai ne geda  ax.gif ir manau kad kvaila varzyti vyra juk namie turi  elgtis laisvai  nono.gif

blink.gif o nebūna, kad iš to "įpratimo" ir prie svetimų tą darot? lotuliukas.gif :

"Aš laisvoooo oooorooooo direkkkktorė
MB - rektoriusssss......"
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bendriau pagalvojau, kad tema labai jau artima ateinantiems KIAULĖS metams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 21, 17:43)
Nu ir temelėėėė  blink.gif  ... tiksliau - apklausėlė  doh.gif

lotuliukas.gif  manau labiau tiktų - kriūūūūūūūūū kriūūūūūūūū  lotuliukas.gif 
blink.gif o nebūna, kad iš to "įpratimo" ir prie svetimų tą darot?  lotuliukas.gif  :

"Aš laisvoooo oooorooooo direkkkktorė
MB - rektoriusssss......"
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bendriau pagalvojau, kad tema labai jau artima ateinantiems KIAULĖS metams  thumbup.gif

galima ir kriiūūūūūūūū kriūūūūūūūū čia kaip kam koks garsas ausiai mielesnis, man tūūūtūūūūū su bezdėjimu asocijuojasi, nes mano močiutės kaimynė orą gadindavo kaip pasamdyta ir garsiai, bet ne dėl to, kad nekultūringa tiesiog manau, kad turėjo sveikatos problemų, tai kai ji sugriaudėdavo, o mes vaikai kikent pradėdavom ji sakydavo kas čia juokingo, vokietys su traukiniu pravaževo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na faktas tas,kad nesvarbu ar garsiai ar ne kvapelis tai oj oj.as vis juokiuos,kad jis galetu atomini ginkla gaminti,nes pavaro juodai.sakau jam,ka tu valgai doh.gif zodziu reikalas stabilus
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2006 12 22, 13:20)
na faktas tas,kad nesvarbu ar garsiai ar ne kvapelis tai oj oj.as vis juokiuos,kad jis galetu atomini ginkla gaminti,nes pavaro juodai.sakau jam,ka tu valgai doh.gif zodziu reikalas stabilus

maniskis atrezia-kuo maitini,tuo ir sik... doh.gif
Atsakyti
Negi yra vyru, kurie nebezda? As nuolat baruosi, kad sika panoseje, o girdziu tik pasiteisinimus, kad labai jau pucia pilva. Viss aukleju eit i tualeta ir pabut atkisus sikna, kol dujos suvaikscios, bet...bergzdzias reikalas... Paburbu, o po keliu minuciu- vel ta pati istorija!
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 21, 17:43)
blink.gif o nebūna, kad iš to "įpratimo" ir prie svetimų tą darot?  lotuliukas.gif  :

Neee, prie svetimų nea. Nors būtų neblogai kolegas pripratinti lotuliukas.gif sėdžiu va, pilvą baisingai pučia, kamuojuosi, dirbt ramiai negaliu...
Atsakyti
Negaliu patikėt, kad radau tokią temą doh.gif Su saviškiu jau 11 metų ir neprisimenu laiko, kad negirdėčiau to bezdėjimo, jis tai daro kasdiena doh.gif Ar aiškini jam, ar ne, vienas ir tas pats.Kaip sakoma, uždėk kiaulei kostiumą, vistiek kanopos matysis biggrin.gif Jau dabar sveikinu su artėjančiais jo metais lotuliukas.gif
Atsakyti