Maniskis tai varo kiek tik nori. Prie sveciu tai ne
, bet namuose jokiu tabu
As ir nepykstu, man tai nieko baisaus, dazniausiai is to padarom bajerius, jokiu ginciu, priekaistu nekyla...
o as nepykdavau, bet dabar pradejau ziauriai pykti, nes dabar ne tik garsus leidzia, bet ir smarve kaip reikiant
nusibodo man tos jo bombos
sakiau, kad i sikna vini ikalsiu, jei nesustos
nu nesveika tema
kul
tai ka, dabar turesiu pasakot apie savo bezdaliu
kaip supratot pavaro ir maniskis o poto apsimeta durneliu kad nieko nedare ,ziuri i mane ramiu veidu ir sako-ne,nu baik tu ,dabar tai tikrai nepyrstelejau
nu bet kvapelis tai atsiprasau..as taip niekada nesielgiu niekada ir nesielgsiu ,kazkaip nesmagu ,o kitas dalykas ,taip bijociau prarasti patraukluma pries vyra
tai ka, dabar turesiu pasakot apie savo bezdaliu
QUOTE(Azali @ 2005 07 31, 03:44)
Maladec, moterytės,
Taip skaniai pasijuokiau ,seniai tokios linksmos temos SM nebuvau užtikus

Taip skaniai pasijuokiau ,seniai tokios linksmos temos SM nebuvau užtikus
Taip.
o mane labai erzina ki pradeda bezdet ... aciu dievui kad be smarves jokios
... o siaip kai labai ,labai supykstu liepiu i tulika eiti
nugi bezda, kur jau ne
Kai per daznai uzsmardina, tai pusiau juokais, pusiau piktai varau i tulika
Jei manasis labai atsipalaiduoja, tai pirsteli.
Bet ne bet kaip... Iškelia vieną pirštą kaip koks profesorius ir sako "dabar klausyk" ir kad driokstels...
Tada aš bėgu iš kambario juokdamasi arba nesijuokdama, o jis - atsidaryti lango.
Visa tai daroma juokais, bet šiaip nematau nieko blogo, jei tokie bezdėjimai įvyksta tik retkarčiais.
Papildyta:
Na aš tai stengiuosi susilaikyti. Vis tik labai nemoteriška.
Sakykim taip: jis bezda, o aš dažnai atsirūgstu...
Bet ne bet kaip... Iškelia vieną pirštą kaip koks profesorius ir sako "dabar klausyk" ir kad driokstels...
Tada aš bėgu iš kambario juokdamasi arba nesijuokdama, o jis - atsidaryti lango.
Visa tai daroma juokais, bet šiaip nematau nieko blogo, jei tokie bezdėjimai įvyksta tik retkarčiais.
Papildyta:
QUOTE(lauku gelele @ 2006 12 11, 23:20)
is pradziu gedinausi, bet dabar abu bezdam kaip reikalas
ir visai ne geda
ir manau kad kvaila varzyti vyra juk namie turi elgtis laisvai 
Na aš tai stengiuosi susilaikyti. Vis tik labai nemoteriška.
Sakykim taip: jis bezda, o aš dažnai atsirūgstu...
nu cia dabar kas, tai negi vyras savo namuose atsipalaiduoti negali? ir jokio savo patrauklumo vyras persdamas negadina. juk naturalus procesas. ir as kartais pirstelnu prie vyro. ir nieko. pasijuokiam ir viskas.
mano irgi