Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(MEDUNE @ 2007 08 05, 17:14)
O kdel Aciu Dievui....?Ar Jis Tavo vyrui rura uzkemsa??? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Manau kad tiesiog vyras kulturingas bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrine @ 2007 08 06, 08:51)
Manau kad tiesiog vyras kulturingas bigsmile.gif  tongue.gif

Tai tada aciu vyrui,ar jo tevams.... tongue.gif
Atsakyti
Itin retai,bet kartas isprusta netyciom,nors siaip,tokius dalykus daro vonios kambari ax.gif
Atsakyti
Labai jau retai pavyksta isgirsti koki garsa...
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 07 04, 23:09)
lotuliukas.gif  jazau kaip pas jumi cia smagu...  lotuliukas.gif  nematau jokios tragedijos tame bezdejime.... jei i vyra ziuri kaip i vaikina kuris turi nuolat buti nusiskutes, su gelemis ir nesiot tave ant ranku....tai atsimerkit mergaites... pasaka pasibaige...  blush2.gif  o jei sneket apie musu seima..tai namuose pirst darom tada kada norim...nei as nei mano vyras nesusilaikom... galim susilaikyti bet nenorim... espumizana vartociau tik tada kai tai trukdytu pvz dirbt...viesoje vietoje pirst niekada nedarau... tai va...nematau reikalo saves ribot...juk seksu uzsiiminejat? ir i tualeta vaikstot gi? o pirdaliukas jau tabu? mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_Foxy_ @ 2007 07 16, 13:47)
Niu pas mus net ir po keliu bendro gyvenimo metu taip nera ... Jis kazkaip netoleruoja tokiu dalyku, nei pas Ji, nei pas mane seimoj niekas taip nedaro ...

O tai niekada nė vienam ten iš jūsų nėra buvę taip kad nu nespėji nubėgt kažkur už kampo g.gif O kartais kai pučia pilvą tai ir nepribėgiosi kas min ar dvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 07 27, 00:39)
Čia šūds gausis... Susitarimas toks neaiškus, apsibrėžt sunku. Kas yra garsiai? Kas vidutiniškai? Decibelais apibrėžt? Ar - jei TV žiūri ant 40 ir vis tiek girdi, tada garsiai? laugh.gif  O smarvė, na irgi... kaip kvepalus... biggrin.gif Jei pirma nata tokia lengvu šūdeliu, o antra - raugintu kopūstu, tada galima, o jei iškart šūdu - tada griežtai ne laugh.gif
Ir dar - o prieš bezdant ar gali pasireguliuot garsą? Na garsą gal, prisukt gali, o smarvę? biggrin.gif
Dar - ar yra išimčių? Pvz. jei uošvienė išverda žirnių, atsisakyt negražu, o po jų vyriškis perdžia kaip traktorius, tada gal užtektų apribojimų decibelams? laugh.gif

Tiesiog tiek klausimų kilo, kad į visus atsakius, sutartis normali būtų - tik dar sankcijas ir sutarties nutraukimą numatyt... biggrin.gif
O šiaip garsiai perst iš esmės pavojinga. Gali gautis šūds tiesiogine to žodžio prasme laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Viskas viskas, einu miegot, einu, einu. Įsijaučiau. Įdomi, pasakyčiau, tema pasitaikė laugh.gif

cia geras thumbup.gif

na man taip pat nepatinka fui fui,man atrodo yra taip kai vyras jau nesistengia buti atraukliu,nes kai draugauji ziurek jau neleistu sau to,o jai dar ir paliksi del to ji g.gif biggrin.gif
Papildyta:
istiesu linksma tema pasitaike cia ,tikrai juoka sukele.
Atsakyti
maniškis pirsteli ir atsiprašo wub.gif o jei kartais gaunasi toks riebus skambus pirdesys tai kartais ir pasijuokiam kartu rolleyes.gif nors aš tai namie oro garsiai negadinu, o jei kartais išsprūsta, sakau, nu tai kas? mergaitės visvien tik rožytėm bezda rolleyes.gif
Atsakyti
hah.gif Nu pavarot
Atsakyti
Bezdam abu ir problemos is to nedarom rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 05 12, 19:55)
tai naturalus dalykas ir tikrai to nesmerkiu, juk namie o ne sveciuose. bet maniskis atsipraso visada  blush2.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Ta pati situacija. O ir man juk išsprūsta kartais. Be to, kai būna garsiai, tai dar džiaugiuosi, nes garsūs dažniausiai būna nesmirdūs biggrin.gif

QUOTE(svedaite @ 2007 10 14, 20:31)
Bezdam abu ir problemos is to nedarom rolleyes.gif.

thumbup.gif
Atsakyti
būna visaip, o ypač pieno prigėrus schmoll.gif
Atsakyti
Vienas mano vyras draugas pasakė, o ką bezdu, ką aš savo namuose, net pabezdėti normaliai negaliu. biggrin.gif Maniškiui kartais išsprūsta blush2.gif nu nekartais ax.gif aš iš to tragedijos nedarau ,pasijuokiam ir viskas. biggrin.gif
Atsakyti