Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Gadina begedis ir dar kaip kartais,niu man tai nepatinka, bet jau susitaikiau su ta mintim kad gadino gadina ir gadins
Atsakyti
Nu kazkaip sitos problemos neturim seimoje. Elgiames graziai. 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

mes irgi elgiames gražiai.. na nebent kartais netyčia issprūsta.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxx: 18 gruodžio 2007 - 15:04
Nepriimta ir pas mus šeimoje schmoll.gif , na, nebent miegant, kai savęs nekontroliuoji blush2.gif
Atsakyti
Ir netyčia išsprūdus gėda būna, jam taip pat. O apklausai patikslint manau vertėtu pridėt žodelius tyčia arba netyčia smile.gif
Atsakyti
Na, o man čia nei gėda, nei bėda. Gadinam mes orą abu ir laimingai sau gyvename. biggrin.gif
Atsakyti
na maniskis tai niekad ner nei tycia nei netycia pagadines... kazkaip jau abu to nedarom... o kiti bezda ir jiem gerai smile.gif nu ir tegu smile.gif
Atsakyti
Maniskis tai megsta blush2.gif Ir juokiasi paskui, atseit cia bajeris geras lotuliukas.gif
Atsakyti
prabalsavau uz ne . mano vyras neturi tokiu iprociu, o man kartais pucia vidurius, jeigu retsykiais isheina garsiau tai jau neatsiprashineju. ne pirmus metus kartu, juk visi suprantam, kad ne visada imanoma susilaikyt rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras tai gadina ir dar baisiai zvengia po to !!! As to negaliu pakesti, tai jis tipo erzina mane... Sakiau kad as irgi pradesius garsiai tai daryt, bet negaliu, baisiai gedijuos blush2.gif
Atsakyti
Oj, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia ir temelė lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
turėčiau prisipažinti šitam ,,darbe" pirmauju aš blush2.gif - kartais gaunasi visas orkestras biggrin.gif Maniškiui tik tokie vos girdimi pum-pum gaunasi kai keliasi iš lovos ar kitaip pilvo presas spaudžiamas. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu bet tai tokie fiziologiniai dalykai, kaip ir kosėjimas, ir čiaudėjimas - natūralu. Mudu iš kart apie tai sutarėm ir priimam natūraliai.
Atsakyti
Gadina, ir garsiai gadina. Ir dar pasiteisina, kad užlaikyti nesveika blink.gif Joks sugėdinimas neveikia. verysad.gif
Atsakyti