Gadina begedis ir dar kaip kartais,niu man tai nepatinka, bet jau susitaikiau su ta mintim kad gadino gadina ir gadins
Nu kazkaip sitos problemos neturim seimoje. Elgiames graziai.

mes irgi elgiames gražiai.. na nebent kartais netyčia issprūsta..

Nepriimta ir pas mus šeimoje
, na, nebent miegant, kai savęs nekontroliuoji

Ir netyčia išsprūdus gėda būna, jam taip pat. O apklausai patikslint manau vertėtu pridėt žodelius tyčia arba netyčia

na maniskis tai niekad ner nei tycia nei netycia pagadines... kazkaip jau abu to nedarom... o kiti bezda ir jiem gerai
nu ir tegu

Maniskis tai megsta
Ir juokiasi paskui, atseit cia bajeris geras

prabalsavau uz ne . mano vyras neturi tokiu iprociu, o man kartais pucia vidurius, jeigu retsykiais isheina garsiau tai jau neatsiprashineju. ne pirmus metus kartu, juk visi suprantam, kad ne visada imanoma susilaikyt

Mano vyras tai gadina ir dar baisiai zvengia po to !!! As to negaliu pakesti, tai jis tipo erzina mane... Sakiau kad as irgi pradesius garsiai tai daryt, bet negaliu, baisiai gedijuos

Oj, negaliu
nu čia ir temelė
.
turėčiau prisipažinti šitam ,,darbe" pirmauju aš
- kartais gaunasi visas orkestras
Maniškiui tik tokie vos girdimi pum-pum gaunasi kai keliasi iš lovos ar kitaip pilvo presas spaudžiamas.
Nu bet tai tokie fiziologiniai dalykai, kaip ir kosėjimas, ir čiaudėjimas - natūralu. Mudu iš kart apie tai sutarėm ir priimam natūraliai.

turėčiau prisipažinti šitam ,,darbe" pirmauju aš

Nu bet tai tokie fiziologiniai dalykai, kaip ir kosėjimas, ir čiaudėjimas - natūralu. Mudu iš kart apie tai sutarėm ir priimam natūraliai.
Gadina, ir garsiai gadina. Ir dar pasiteisina, kad užlaikyti nesveika
Joks sugėdinimas neveikia.