Įkraunama...
Įkraunama...

Nenuskalaujami kondicionieriai, balzamai, serumai

QUOTE(Pro_race @ 2010 02 08, 22:49)
o kokie tavo plaukai?  ax.gif

Šiaip normalaus tipo, nedažyti, ilgi, todėl galai linkę sausėt.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 08, 19:54)
drieziuxx o prie ko čia jūsų įdėtos nuotraukos, jei tema apie nenuskalaujamas priemones?

as apie balzama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 03, 09:01)
Geltonas ir man nelabai tiko,kaip rasote apsunkino labai plaukus,jokio purumo..tai supurksdavau is nakties,jei ryte galva planuodavau plauti... o ruzavas pats tas  drinks_cheers.gif

As irgi naudoju karts nuo karto Gliss Kur dazytiems plaukams arba geltona: su aliejukais. siaip man kirpeja viena karta paaiskino, kad visi sampunai su aliejukais (kaip taisykle geltona arba etikete, arba pats skystis, butelis) yra labai maitiniantys ir gali apsunkinti plaukus. Jie yra issausejusiems plaukams. Turbut tau delto tas geltonas Gliss Kur ir apsunkino plaukus, o rausvas tiko - tavo turbut plaukams nereikia tiek daug "maitinimo" ir delto "lengvesnis" sampunas labiau tinka
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 08, 22:39)
Šiaip normalaus tipo, nedažyti, ilgi, todėl galai linkę sausėt.

aciu. 4u.gif Stori? kazi plona plauka irgi gerai veiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 09, 01:12)
aciu. 4u.gif  Stori? kazi plona plauka irgi gerai veiktu  g.gif

Taip, stori. Buvau kažkada įdėjus foto, bet jau senokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 07, 11:30)
Išbandžiau šį drėkinantį  thumbup.gif Ir pridrėkino, ir plaukai purūs. Malonus kvapas. Bent man tai tikrai žymiai geresnis nei "Gliss Kur" geltonas su sviestmedžiu. Pastebėjau, kad mano plaukams apskritai labiau tinka drėkinančios priemonės, ne maitinančios, kurios linkusios apsunkti  plaukus.

user posted image

Prisiskaiciau atsiliepimu ir nusipirkau sau si balzama,dar nebandziau,bet tikiuosi patiks biggrin.gif
siaip dar labai noreciau si siabndyti ax.gif
user posted image
drauge turi,sako,geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 09, 00:15)
Taip, stori. Buvau kažkada įdėjus foto, bet jau senokai biggrin.gif

tai gal jau but gerai ir vel parodyt? bigsmile.gif
Atsakyti
Ot! uzblokavo nuotrauka g.gif Turejau omeny TIGI Bed HEAD EGO BOOST
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 09, 13:24)
tai gal jau but gerai ir vel parodyt?  bigsmile.gif

Nepažadu, bet gal kada nors biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 09, 14:12)
Ot! uzblokavo nuotrauka g.gif  Turejau omeny TIGI Bed HEAD EGO BOOST

Turėjau šį, bet didelio įspūdžio nepaliko (turint galvoj, kiek kainavo) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 09, 12:40)
Nepažadu, bet gal kada nors biggrin.gif
Papildyta:

Turėjau šį, bet didelio įspūdžio nepaliko (turint galvoj, kiek kainavo) g.gif

Tikrai?bet ir sis moisture kick nelabai pigus sakyciau blush2.gif sakykit, naudojant nenuplaunama kond. po galvos plovymo paprasta kondicionieriu dar naudojat ar sio pakanka?
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 09, 14:49)
Tikrai?bet ir sis moisture kick nelabai pigus sakyciau blush2.gif  sakykit, naudojant nenuplaunama kond. po galvos plovymo paprasta kondicionieriu dar naudojat ar sio pakanka?

Tas "TIGI" pas mus 65Lt (200ml) ir pagal poveikį nėra vertas savo kainos unsure.gif Mano plaukai ilgi, galai sausėja, tai ir po kaukės ar kondicionieriaus nepagailiu aliejukų, kt. nenuplaunamų priemonių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 vasario 2010 - 13:18
QUOTE(Victorious @ 2010 02 09, 14:17)
Tas "TIGI" pas mus 65Lt (200ml) ir pagal poveikį nėra vertas savo kainos unsure.gif Mano plaukai ilgi, galai sausėja, tai ir po kaukės ar kondicionieriaus nepagailiu aliejukų, kt. nenuplaunamų priemonių smile.gif

o gal ebajuje teke kur matyti neblogu kondicionieriu uz preinama kina g.gif
Atsakyti