Įkraunama...
Įkraunama...

Nenuskalaujami kondicionieriai, balzamai, serumai

wella -vitamin shake
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 12, 12:23)

ir as uz ta pati. "Liquid Silk" variantas. thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju sita aliejuka blizgikli, labai fainas, minksti svelnus skaniai kvepiantys plaukai ir blizgantys ,neriebina plauku...
jau visa baigiu buteliuka isnaudot ir tikrai pirksiu kita,jis purskiamas tiesiai ant plauku,sausu arba dregnu,as naudoju ant sausu,placiai purskia ir labai smulkia dulksna,kas man labai patinka,pirkau pas savo kirpeja mokejau 54lt
http://images.google...eCaekmwP4ja2tCQ
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 12, 15:56)
as naudoju sita aliejuka blizgikli, labai fainas, minksti svelnus skaniai kvepiantys plaukai ir blizgantys ,neriebina plauku...
jau visa baigiu buteliuka isnaudot ir tikrai pirksiu kita,jis purskiamas tiesiai ant plauku,sausu arba dregnu,as naudoju ant sausu,placiai purskia ir labai smulkia dulksna,kas man labai patinka,pirkau pas savo kirpeja mokejau 54lt
http://images.google...eCaekmwP4ja2tCQ

mano drauge toki turi,sake patenkinta,cia kaip 2in1 priemone ji sake,blizgesys plaukams,kuris iskart su aliejumi,tinka ir galiukams.Bet ar ji kaip kondicionieriu nauodti tai nzn g.gif as gal po kond. ji naudociau,uzbaigimui g.gif

o pirkti yra ir eurovaistineje,kaina atrodo panasi,as turiu sios firmos aliejuka,neglogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 12 vasario 2010 - 16:01
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 12, 17:29)
mano drauge toki turi,sake patenkinta,cia kaip 2in1 priemone ji sake,blizgesys plaukams,kuris iskart su aliejumi,tinka ir galiukams.Bet ar ji kaip kondicionieriu nauodti tai nzn g.gif as gal po kond. ji naudociau,uzbaigimui g.gif

o pirkti yra ir eurovaistineje,kaina atrodo panasi,as turiu sios firmos aliejuka,neglogas smile.gif

taip taip cia 2in1 aliejukas su blizgesiu, as ji naudoju ne kaip balzama,po galvos plovimo naudoju generos kauke su kokosu wub.gif kai issidziovinu tada aliejuko uzpurskiu,taip pat turejau viena pati aliejuka is bio na nepatiko,kad reikia i delnus ir tada ant plauku, man geriau tiesiai ant plauku,maziau terliones ax.gif sitas tai sakau man labai patiko,nors aliejukas vienas irgi labai geras,tik kaip minejau nepatiko terliotis doh.gif
patikslinu dabartinis yra mano sitas http://www.brelil.lt/care.php?item=38
nes ten ziuriu du aliejukai yra pirmoj nuorodoje
Papildyta:
o kaip kazi sampunas is tos pacios serijos? plauku augima skatinantis ?http://www.brelil.lt/care.php?item=52 gal kas naudojote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 12 vasario 2010 - 16:09
Bet cia kalbam apie nenuskalaujamus balzamus 4u.gif
Jei norit apie si gamintoja pakalbeti ,siulau persikelti i sia tema 4u.gif
brelil
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 12, 13:23)

O oranzinio nesat bandziusi? Kaip tik siandien paemiau ax.gif Rikausi dar ir is to rozinio,bet pagal aprasyma sitas atrode priimtinesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 13, 20:28)
O oranzinio nesat bandziusi? Kaip tik siandien paemiau ax.gif Rikausi dar ir is to rozinio,bet pagal aprasyma sitas atrode priimtinesnis smile.gif

nea, aš išvis glis kur nebandžiau nei vieno, tik žinau, kad apie šitą rožinį gerai atsiliepia, aš baigiu jau savo loreal rožinį, ir pirksiu šitą. Nors tas lorealis man labai patinka wub.gif Bet smalsu visus išbandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 13 vasario 2010 - 20:42
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 13, 22:41)
nea, aš išvis glis kur nebandžiau nei vieno, tik žinau, kad apie šitą rožinį gerai atsiliepia, aš baigiu jau savo loreal rožinį, ir pirksiu šitą. Nors tas lorealis man labai patinka wub.gif  Bet smalsu visus išbandyt

Aisku,supratau 4u.gif Tik bijau,kad plauku neapsunkintu,nes siaip gal netgi geltono buciau labiausiai norejusi,bet kad ten su visokiais aliejais,tai pabijojau,kad riebalins plaukus doh.gif
Atsakyti
aš kadangi dabar kasdien purškiu savadarbiu ramunėlių nuoviru, pastebėjau, kad sausėja plaukai. Pasiėmiau naudoti sesės tokį kond.
user posted image

labai labai patinka. Plaukų visiškai neriebina, jie lieka purūs, padrėkinti, minkšti, o jau švelnumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 13, 23:52)
aš kadangi dabar kasdien purškiu savadarbiu ramunėlių nuoviru, pastebėjau, kad sausėja plaukai. Pasiėmiau naudoti sesės tokį kond.
user posted image

labai labai patinka. Plaukų visiškai neriebina, jie lieka purūs, padrėkinti, minkšti, o jau švelnumas  wub.gif

As sita vasara turejau,tikrai labai geras buvo,geresnis nei Lakme,kuri jau subaigiau beveik,bet dabar norejosi kazko nenaudoto dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 02, 00:32)
lorealio rožinis tai tikrai neapsunkina, nesuriebina, nors ir visą butelį gali susivaryti. Aš apie 20-30 papurškimų darau ir super. thumbup.gif  Būtinai tą glis kura noriu pabandyt smile.gif

Išbandžiau ir aš tą "Loreal" rožinį. Kažkokio ypatingo nuo jo ir nepamačiau unsure.gif Lengvas toks labai ir labiau kvapas jaučiasi nei poveikis ax.gif Aišku, po 20-30 kartų nepurškiau ant plaukų biggrin.gif Na, bet manau, sunaudosiu - plaukai nėra įnoringi ar pažeisti. Bet galiu pasakyt, kad nuo "Gliss Kur" daugiau poveikio jaučiasi. Šitas minėtas purškaliukas išskirtinai lengvas. Vandenėlis net šiek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 gegužės 2010 - 13:11