Įkraunama...
Įkraunama...

Nenuskalaujami kondicionieriai, balzamai, serumai

kas galetu si pakomentuoti? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Mano plaukai linke siaustis, pustis, zodziu, tokie nepaklusnus doh.gif .Tai po plovimo as naudoju Kerastase Oleo-Relax aliejuka ir del kvapo bei lengviau issukuojamu plauku papurskiu Gliss Kur rozinio balzamuko rolleyes.gif. Nezinau koki reiks pirkti siam pasibaigus - siaip visai patinka, bet gal yra dar daugiau kokiu geru, bet nebrangiu priemoniu nepaklusniems, linkusiems siaustis plaukams? ax.gif
user posted image
Atsakyti
man purskiami nelabai patinka, nes ir taip plaukai ilgai dziuna ax.gif

labiausiai patiko is Loreal, naudojant plaukai tikrai graziai atrode, jis yra toks lengvas, neriebina plauku, bet gana gerai drekina, o jau kvepia wub.gif
beja ilgam uztenka, nes turis net 150ml, kaina apie 46lt

user posted image

dabar naudoju is Tigi, kol kas patinka rolleyes.gif
user posted image

o ziemai planuoju isigyti vel is Loreal, tik si
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 13 gegužės 2010 - 08:21
QUOTE(Maserati @ 2010 05 12, 16:19)
kas galetu si pakomentuoti? 4u.gif

user posted image

turiu sita. skaniai kvepia, negaliu pasakyti, ar jo ilgam uztektu, nes megstu ji purkstelti ant sausejanciu plauku galiuku. manau, kad verta ji isbandyti. pries tai turejau john frieda purskiama balzama sviesiems plaukams, tas buvo geresnis.
Atsakyti
Vakar klausiau apie loreal purskala,siandien isigijau. Ziuresiu,kaip patiks,parasysiu atsiliepimus.
Atsakyti
Aš to rožinio Gliss Kur jau 4 buteliuką baiginėju ir nežinau kokį pirkt po jo, nes kaip ir atsibodo tas pats. Nors už Loreal'io rožinį jis man daug geresnis. Gal kas ką rekomenduos? 4u.gif
Atsakyti
mano favoritai - John Frieda priemones plaukams. beje sios firmos produktai labai ivairus ir specializuoti

Atsakyti
Mane labai nustebino kokybe Gliss Kur rozinio balzamo.nesitikejau tokios geros kokybes uz ta kaina..baigiu ji sunaudoti,ir dairausi kazko naujo,nes norisi visgi kaitalioti produktus,nors ir del kvapo biggrin.gif nes sito rozinio man kvapas nepasakyciau kad labai patiko.

Galvoju isbandyti kuri nors is Loreal,tik dar nezinau kuri g.gif apie anti/breakage Vitulkos nuomone gera,o kaip kiti,pavyzdziui su biciu pieneliu tas,baltai-geltonas buteliukas,arba total repair baltai/raudonas, yra bandziusiu? 4u.gif

ir ar is Gliss Kur purskiamu yra vertu demesio dar? 4u.gif bandziau tik ta rozini,kuris patiko ir geltona su aliejais,kuris visiskai man netiko,nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 13, 07:20)
man purskiami nelabai patinka, nes ir taip plaukai ilgai dziuna  ax.gif

labiausiai patiko is Loreal, naudojant plaukai tikrai graziai atrode, jis yra toks lengvas, neriebina plauku, bet gana gerai drekina, o jau kvepia  wub.gif
beja ilgam uztenka, nes turis net 150ml, kaina apie 46lt

user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nerealus, pati irgi toki turiu , labai jis man wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano plaukai sausi, neisivaizduoju kaip galeciau atsisakyti nuskalaujamo balzamo ar kaukes, bet karts nuo karto susigundau isbandyti kokia nenuskalaujama priemone.
paskutiniu metu isbandziau si purskiama balzama user posted image tai netiko mano plaukams, turiu supurksti nezmoniska kieki kag plaukai issisukuotu, bet tada jie atrodo sukrite ir neplauti, bet viena dalyka tai tikrai pastebejau kad labai blizginan plaukus.

esu bandzius si user posted image tai irgi nepatiko, nieko jis man neglotnino tik priplodavo plaukus

dar tiki vienakart bandziau si user posted image tai irgi nepatiko. mat as noriu nesukritusiu glotniu plauku ir kad plius gerai pamaitintu ir padrekintu.

darau isvada kad man geriausiai patinkair tinka nuplaunami produktai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 18 liepos 2010 - 14:05
Kur pirkote yes to cucumbers nenuplaunamą kondicionierių?
Atsakyti
Kas nori auginti plaukus, rekomenduoju, super priemone thumbup.gif Nebuciau pabandzius nepatikeciau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drauge1: 19 liepos 2010 - 15:06