Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(kicius @ 2009 02 07, 20:13)
???  g.gif  čia dabar kas ? Fokusai kaip suprantu kažkokie?
Susiinstaliuok iš pradžių normalią versiją tada pasakysi ar tikrai nerodo

VLC

nu bandau, žiūrėsim kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 02 07, 17:09)
Sveiki, gal kas galit pasakyt kas gali būti kompiuteriui, jei net perintalinus Windows'us (legalūs) jis vistiek "streikuoja" ???
Tai pasireiškia taip, kad nesvarbu ką bedarant, tiesiog ima ir užlūžta, t.y.:
nebereaguoja visiškai į nieką - net į ctrl + alt + delete kombinaciją.
Tuomet belieka tik išjungti visiškai..  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif ir vėl paleist iš naujo...  rolleyes.gif
Bet gi taip neturi būti...  g.gif

jusu problemos jau ne programose...
jums reiktu prasitestuot kietaji diska arba ramus.
tam tiklsui tiktu hirens bootcd.
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 07, 20:13)
???  g.gif  čia dabar kas ? Fokusai kaip suprantu kažkokie?
Susiinstaliuok iš pradžių normalią versiją tada pasakysi ar tikrai nerodo

VLC

na ir ką, ko gero tikrai mistika. Neina man pasileisti VLC kompe blink.gif Į kažkokį puslapį buvau įėjusi ir norėjau filmuotą medžiagą pažiūrėt, tai nerodė ir rašė, kad mano Windows Media Player nesuinstaliuota. Kaži kaip reik tą reikalą susitvarkyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 02 08, 17:11)
na ir ką, ko gero tikrai mistika. Neina man pasileisti VLC kompe  blink.gif Į kažkokį puslapį buvau įėjusi ir norėjau filmuotą medžiagą pažiūrėt, tai nerodė ir rašė, kad mano Windows Media Player nesuinstaliuota. Kaži kaip reik tą reikalą susitvarkyt  g.gif

Keisti tie nauji kompiuteriai su Vistos įranga. Šiaip naujuose kiek suprantu video ir dažnai ir garso (filmams) codec'ų nebūna, pabandykite parsisiųsti iš čia ir pabandyti filmus leisti kad ir per Windows Media Player. Dvix
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 02 08, 17:11)
na ir ką, ko gero tikrai mistika. Neina man pasileisti VLC kompe  blink.gif Į kažkokį puslapį buvau įėjusi ir norėjau filmuotą medžiagą pažiūrėt, tai nerodė ir rašė, kad mano Windows Media Player nesuinstaliuota. Kaži kaip reik tą reikalą susitvarkyt  g.gif

O tai čia ta prasme suinstaliuoji, bet pati programa nepasileidžia? O kitos programos kokias turi veikia normaliai? Bet kokiu atveju naujam kompui verta susiinstaliuoti koki kodeku rinkini, pvz k-lite codec pack
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicius: 08 vasario 2009 - 20:52
QUOTE(gerwaz @ 2009 02 08, 16:29)
jusu problemos jau ne programose...
jums reiktu prasitestuot kietaji diska arba ramus.
tam tiklsui tiktu hirens bootcd.

Dėkui už patarimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif - susiradau ir bandau siųstis... ax.gif
Matysiu kaip čia mums gausis susitvarkyti... rolleyes.gif
Jei nepadės ir tai - vešim kompiuterį pas rimtesnį mestrą... cool.gif
Nes jau pavargau kovot pati su juo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 09 vasario 2009 - 00:05
Klausykit man suinstaliavus zaidima, ismeta lentele "TEXFONT:260:Font Trebuchet MS Bold Width 0, Height 26, Weight 1,000000, Italics 0. Tipo nera tokio fonto ir negali paleisti blink.gif Bet as ilendu i fontus yra toks blink.gif O Ford Racing 3 nepasileidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 02 09, 13:29)
Klausykit man suinstaliavus zaidima, ismeta lentele "TEXFONT:260:Font Trebuchet MS Bold Width 0, Height 26, Weight 1,000000, Italics 0.  Tipo nera tokio fonto ir negali paleisti  blink.gif  Bet as ilendu i fontus yra toks  blink.gif  O Ford Racing 3 nepasileidzia  verysad.gif

pagal kitu zmoniu patyrima.. gali buti keli sprendimai:
1.reikia pabandyt instaliuot kitam kompe ta zaidima;
jei iskils ta pati problema, tai gali buti kad zaidimas brokuotas.. neskit atgal kur pirkot ir reikalaukit atiduot pinigus;
2.reikia pabandyt is disko perkopijuot fontus i kompa. jei nepades.. tai tada vadovautis 1 punkto sprendimu.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Neseniai isgirdau apie sparciai plintanti virusa win32 ir nusprendziau pasitikrinti ar kartais nebus ir pas mane sio viruso.Praskenavau kompiuteri su Avira bet ji nerado nei sio viruso,nei jokiu kitu nereikalingu siuksliu.Rodos viskas butu gerai,tik jau kuris laikas kompiuteris nelabai klauso manes-pradejo labai letai dirbti,o kartais isvis uzstringa doh.gif Tada pasisiunciau spybot ir praskenavau kompiuteri.Rado begale visokiu keylogeriu ir net 2 win32 virusus doh.gif Bandant istaisyti klaidas spybotas uzstringa(atsiranda uzrasas not responding) doh.gif Po kurio laiko dar karteli praskenavau spybotu-keilogeriu nebeliko,bet tie win32 neissitryne schmoll.gif Galiausiai istryniau Avira ir suinstaliavau AVG .Ji praskenavus kompiuteri rado net 86 infekuotus failus,bet win32 neaptiko. Girdejau kad sitas virusas gana pavojingas ir labai sunkiai isvalomas.Patarkite kaip jo atsikratyti,nes darbas su kompiuteriu jau nebeimanomas daros unsure.gif
Atsakyti
gal kas galit patarti ką ištriniau, kad norint parsisiųsti laikiną failą išmeta tuščia lentelę ,, Adobe Reader,, ir užstringa.Negaliu jos net nuimti turiu kompą išjungti
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 02 08, 19:42)
Keisti tie nauji kompiuteriai su Vistos įranga.

nu rimtai keista ta Vista man, nieko aš ten nesusigaudau g.gif

QUOTE(kicius @ 2009 02 08, 20:49)
O tai čia ta prasme suinstaliuoji, bet pati programa nepasileidžia? O kitos programos kokias turi veikia normaliai? Bet kokiu atveju naujam kompui verta susiinstaliuoti koki kodeku rinkini, pvz k-lite codec pack

Taip, būtent VLC. Parsisiunčiau kitą tai ji kuo puikiausiai pasileido rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 02 09, 13:50)
Sveiki 4u.gif
Neseniai isgirdau apie sparciai plintanti virusa win32 ir nusprendziau pasitikrinti ar kartais nebus ir pas mane sio viruso.Praskenavau kompiuteri su Avira bet ji nerado nei sio viruso,nei jokiu kitu nereikalingu siuksliu.Rodos viskas butu gerai,tik jau kuris laikas kompiuteris nelabai klauso manes-pradejo labai letai dirbti,o kartais isvis uzstringa doh.gif  Tada pasisiunciau spybot ir praskenavau kompiuteri.Rado begale visokiu keylogeriu ir net 2 win32 virusus doh.gif  Bandant istaisyti klaidas spybotas uzstringa(atsiranda uzrasas not responding) doh.gif Po kurio laiko dar karteli praskenavau spybotu-keilogeriu nebeliko,bet tie win32 neissitryne schmoll.gif Galiausiai istryniau Avira ir suinstaliavau AVG .Ji praskenavus kompiuteri rado net 86 infekuotus failus,bet win32 neaptiko. Girdejau kad sitas virusas gana pavojingas ir labai sunkiai isvalomas.Patarkite kaip jo atsikratyti,nes darbas su kompiuteriu jau nebeimanomas daros unsure.gif

bijau prognozuot.. bet po visokiu tokiu valymu ir visu tu virusu.. jusu sistema jau nebeveiks taip gerai kad ir kaip noretumet. geriausias ir lengviausias bedu iveikimas tai svarbiausiu duomenu issaugojimas ir visos sitemos istrynimas formatuojant.

laukit.. gal kiti zmone ka nors gudriau patars..

o siaip tai visi virusai ir kitos siuksles tai trinamos per safe mode..
Papildyta:
QUOTE(deiron @ 2009 02 09, 13:50)
gal kas galit patarti ką ištriniau, kad norint parsisiųsti laikiną failą išmeta tuščia lentelę ,, Adobe Reader,, ir užstringa.Negaliu jos net nuimti turiu kompą išjungti

neaisku ka jus ten pratrynet.. bet jei jau neatidaro pdf failu tai vadinasi sugedo readeris. per nauja suinstaliuojat ir problemos neliks.
Atsakyti