Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(Dodže @ 2009 02 09, 21:11)
Gal kas gali padėti man aišsiaiškinti kas atsitiko mano kompiuteriui?
Pirmiausia tai neberodo DVD filmų (kompakta skaito bet neperskaito),(CD perskaito), poto kaškodėl pamėlynavo tos raidės kur parašyta, kad  C diskas ir kai nueini valdymo skydas, kur randasi visos esančios programos tai ant kai kurįų neberodo nei programos talpos nei naudojimo dažnumo, tik patį pavadinimą.  g.gif
nežinau ar aš čia paaiškinau suprantamai, gal kas mane suprato ir gali man padėti. unsure.gif

Jaučiu kad nelabai g.gif kompakta skaito bet neperskaito smile.gif
Gal pratrynei kažką visdėlto? O tos programos kur tau kažko nerodo veikia?
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 02 09, 21:11)
Gal kas gali padėti man aišsiaiškinti kas atsitiko mano kompiuteriui?
Pirmiausia tai neberodo DVD filmų (kompakta skaito bet neperskaito),(CD perskaito), poto kaškodėl pamėlynavo tos raidės kur parašyta, kad  C diskas ir kai nueini valdymo skydas, kur randasi visos esančios programos tai ant kai kurįų neberodo nei programos talpos nei naudojimo dažnumo, tik patį pavadinimą.  g.gif
nežinau ar aš čia paaiškinau suprantamai, gal kas mane suprato ir gali man padėti. unsure.gif

nelabai supratau problemos.. bet siaip isbandykti system restore :] (i ta diena kai viskas veike)
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 09, 22:28)
Jaučiu kad nelabai  g.gif  kompakta skaito bet neperskaito  smile.gif
Gal pratrynei kažką visdėlto? O tos programos kur tau kažko nerodo veikia?

nu pvz photoshopo irgi nerodo jos talpos ir t.t (control panel - programs) ir kai atsidarai programa kai kurios eilutės pasidarė ružavos ir neveiksnios.

Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 02 10, 07:21)
nu pvz photoshopo irgi nerodo jos talpos ir t.t (control panel - programs) ir kai atsidarai programa kai kurios eilutės pasidarė ružavos ir neveiksnios.

Tai jei jau nesamonės tai siūlau system restore kaip jau ir patarė.
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 10, 09:30)
Tai jei jau nesamonės tai siūlau system restore kaip jau ir patarė.

Gal galit paaiškint kaip tai darosi (system restore)? blush2.gif Ir ar man visi failai išsitrins ir programos padarius sistem restore. ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 02 10, 08:41)
Gal galit paaiškint kaip tai darosi (system restore)?  blush2.gif Ir ar man visi failai išsitrins ir programos padarius sistem restore. ? g.gif

Failai neišsitrins, tik jei bus įrašytų programų po dienos į kurią gražinsi sistemą, jų nebeliks.

Start- accessories- system tools- system restore - next - ir pasirenki dieną, kada dar kompas negrybavo smile.gif - next - next
Atsakyti
o gal man as padetu.
kazkas atsitiko su kompu ir internetu. jo nera, viska apziurejau kaip ir viskas tvarkoje. paskui bandziau paspausti repair, ant kompiuteriuku, kurie rodo rysi. tada atsiranda internetas. taip visada tenka atsivertus puslapi repair spausti, kad ji pakrautu.
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 02 10, 18:43)
o gal man as padetu.
kazkas atsitiko su kompu ir internetu. jo nera, viska apziurejau kaip ir viskas tvarkoje. paskui bandziau paspausti repair, ant kompiuteriuku, kurie rodo rysi. tada atsiranda internetas. taip visada tenka atsivertus puslapi repair spausti, kad ji pakrautu.

Manau, kad tai gali būti virusas arba jusu tinklo kortai kažkas blogai. Pabandykite pirma patikrinti kompiuterį nuo virusų, jei napadės, tada tikrinkite tinklo įrenginius.
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2009 02 10, 20:44)
Manau, kad tai gali būti virusas arba jusu tinklo kortai kažkas blogai. Pabandykite pirma patikrinti kompiuterį nuo virusų, jei napadės, tada tikrinkite tinklo įrenginius.

vakar praskanavau kompa nieko nerado.
Atsakyti
Visai norėčiau išbandyt Lightscribe tik kaip sužinoti ar mano PC yra ši įranga g.gif (tikriausiai nepaklausiau labai kvailai ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 02 10, 20:22)
Visai norėčiau išbandyt  Lightscribe tik kaip sužinoti ar mano PC yra ši įranga  g.gif (tikriausiai nepaklausiau labai kvailai ax.gif )

O gal ant cd-rom'o priekio parašyta?
Atsakyti
000189.gif kažką "sumakliavojau" ir CD-R su nuotraukom pakeičiau į DVD RW. Nuotraukų, žinoma, neberodo wacko.gif . KA DARYYYYYYT?????? Bijau be kompetetingos pagalbos pati kažką keist.... biggrin.gif
Atsakyti