Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(Palemonas @ 2009 02 13, 12:37)
Ant viršaus matyt suplakė neformatavę.
Papildyta:

Ar žinai ką reiškia rašymas didžiosiomis raidėmis ?

tai cia jau atsakymas?as tikejausi kad parasys tas kas nusimano,o ne bele ka rasinet.pasityciot mes kiekvienas galim,man irgi tavo rukantis vaikelis nesiziuri,gal geriau tu ji pakeisk.nebent tu cia jaunas buvai,man is tavo puses atsakymo nereik.
Atsakyti
QUOTE(LEPUNDZIUKAS @ 2009 02 14, 04:41)
tai cia jau atsakymas?as tikejausi kad parasys tas kas nusimano,o ne bele ka rasinet.pasityciot mes kiekvienas galim,man irgi tavo rukantis vaikelis nesiziuri,gal geriau tu ji pakeisk.nebent tu cia jaunas buvai,man is tavo puses atsakymo nereik.

O ko tikejaisi? Kaip paklausi, taip ir atsakys... Koks buvo klausimas (nemandagus), toks - ir atsakymas 4u.gif
Atsakyti
laimingasis
http://www.lrytas.lt...d...0214&view=2
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2009 02 14, 08:59)

Tai kad ne i ta tema parasei biggrin.gif Nukopijavau tavo posta i konkursus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,Labai prašau neišjuokite už neišmanyma,nu nesuprantu aš su tais kompais,o naudotis tai reikia ax.gif Prieš gera savaite perrašė windousa.Tačiau bėdos nepasibaigė.Net ta pačia diena pradėjo veikti lėčiau,paspaudus reikia palaukti,tada pradeda procesoriuje nu toks garsas kaip diska suktu,suka suka,o puslapiai nesivarto. doh.gif taip kokia 10min,ir tada ismeta melyna lentele per visa ekrana,ten aišku viskas angliškai parašyta,bandžiau išsiversti bet ka daryti tai nesuprantu g.gif Kodel man išmeta ta lentele? Ar blogai kažka man perrašė?
A problem has been detected and windouws has been shut duwn to prevent damage to your computer.
IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL
If this is the first time youve seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again,folow these steps.
Check to make sure any vew hardware or software is properly instablled.If this is a new installation,ask your hardward you might need. If problems continue,diseble or remove any newvy istalled hardvare or software.Disable bios memory options such as caching or shardwing.if you need to use safe mode to removeor disable components restart you computer,presf8 to select advanced startup options,and then select safe mode.
Va,kad prirašiau,bet turbut mažai naudos ,nu gal kas supras ir atsakys. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 02 14, 11:38)
Sveiki,Labai prašau neišjuokite už neišmanyma,nu nesuprantu aš su tais kompais,o naudotis tai reikia ax.gif  Prieš gera savaite perrašė windousa.Tačiau bėdos nepasibaigė.Net ta pačia diena pradėjo veikti lėčiau,paspaudus reikia palaukti,tada pradeda procesoriuje nu toks garsas kaip diska suktu,suka suka,o puslapiai nesivarto. doh.gif  taip kokia 10min,ir tada ismeta melyna lentele per visa ekrana,ten aišku viskas angliškai parašyta,bandžiau išsiversti bet ka daryti tai nesuprantu g.gif  Kodel man išmeta ta lentele? Ar blogai kažka man perrašė?       
A problem has been detected and windouws has been shut duwn to prevent damage to your computer.
IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL
If this is the first time youve seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again,folow these steps.
Check to make sure any vew hardware or software is properly instablled.If this is a new installation,ask your hardward you might need. If problems continue,diseble or remove any newvy istalled hardvare or software.Disable bios memory options such as caching or shardwing.if you need to use safe mode to removeor disable components restart you computer,presf8 to select advanced startup options,and then select safe mode.
Va,kad prirašiau,bet turbut mažai naudos ,nu gal kas supras ir atsakys. blush2.gif

Tiketinos technines irangos bedos, reiktu pradziai operatyvine atminti (RAM) patikrinti. Jai veiksmas VLN ir reikia pagalbos - AZ
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2009 02 14, 12:36)
Tiketinos technines irangos bedos, reiktu pradziai operatyvine atminti (RAM) patikrinti. Jai veiksmas VLN ir reikia pagalbos - AZ

aciu,tai pati nieko nepadarysiu.Deja as is Palangos verysad.gif reikes ieskot ka nors arciau
Atsakyti
sveiki, pas mane ne visai kompiuterio problema, gal labiau interneto, tiksliai net nežinau unsure.gif
žodžiu draugo internetas tikrai yra gana geras, viską siunčia labai gerai, tačiau puslapius varto žiauuuriai lėtai doh.gif seniau taip nebuvo, tačiau dabar labai sulėtėjo naršymas, o visa kita - ne. ir explorer, ir mozzila, ir opera siuntėm - vistiek navarto puslapių taip kaip seniau, tiesa su opera šiek tiek geriau. suformatavus hardą, bėda neišsisprendė. beje, ant to pačio svičo pajungti du kompiuteriai, viename - viskas gerai, o va kitame lėtai varto ax.gif gal žinot, kas galėtų būt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 14 vasario 2009 - 19:26
QUOTE(Gardee @ 2009 02 14, 20:19)
sveiki, pas mane ne visai kompiuterio problema, gal labiau interneto, tiksliai net nežinau  unsure.gif
žodžiu draugo internetas tikrai yra gana geras, viską siunčia labai gerai, tačiau puslapius varto žiauuuriai lėtai  doh.gif seniau taip nebuvo, tačiau dabar labai sulėtėjo naršymas, o visa kita - ne. ir explorer, ir mozzila, ir opera siuntėm - vistiek navarto puslapių taip kaip seniau, tiesa su opera šiek tiek geriau. suformatavus hardą, bėda neišsisprendė. beje, ant to pačio svičo pajungti du kompiuteriai, viename - viskas gerai, o va kitame lėtai varto  ax.gif  gal žinot, kas galėtų būt?  ax.gif

Kas vyksta jai ta kompa kur letai varto prijungti prie to laido kuris eina i "greita" kompiuteri? Arba tiesiai prie ateinancios interneto slangos?
Atsakyti
Tik nesijuokit, bet bandysiu paaiškinti, kas atsitiko.. kaip ijungdavau kompiuterį, jis labai ūžė, paskui nustodavo, nzn ar tai galėjo būti susiję su tuo, kad ėmė ir užstrigo, neatsidaro dvd, cd įrasymo mechanizmas, ( kur reiktų dėti į jį diskus ) , paspaudi, kad atsidarytų, tai tik ūžia ir neatidaro, visą savaitę c diskas kažkaip iš niekur nieko pilnėjo, vis prašė jį defragmentuoti, kai nuskenuodavayu tune up utilities,kas čia galėjo būti?... ar galima jungti DABAR dar kompiuterį, kai jis dabar neūžia, bet neatsidaro tas mechanizmas? ir jeigu reiktų keisti įrašymo dvd cd mechanizmą ( nžn ar taip pasakiau) na man reiktų, kad ir toliau galėčiau įdėti į jį diskus ir atidarytų, kiek jis maždaug kainuotų? Iš anksto ačiū už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 02 14, 09:23)
O ko tikejaisi? Kaip paklausi, taip ir atsakys... Koks buvo klausimas (nemandagus), toks - ir atsakymas 4u.gif

prie ko cia nemandagus?kad parasiau didelem radem?kiti svaidosi negraziais zodeliais ir nieko,kaip paskaitai foruma.osiaip tai jis pats nemandagus jau vien del to kad rasydamas kreipiasi i mane TU.juk jis manes nepazysta,o isvetimus zmones mes kreipiames JUS.bent jau as taip isaukleta.
Atsakyti
QUOTE(LEPUNDZIUKAS @ 2009 02 17, 09:29)
prie ko cia nemandagus?kad parasiau didelem radem?kiti svaidosi negraziais zodeliais ir nieko,kaip paskaitai foruma.osiaip tai jis pats nemandagus jau vien del to kad rasydamas kreipiasi i mane TU.juk jis manes nepazysta,o isvetimus zmones mes kreipiames JUS.bent jau as taip isaukleta.

Baikit cia floodint sia tema, santykius aiskinkites per AZ poster_offtopic.gif
Atsakyti