Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(LEPUNDZIUKAS @ 2009 02 14, 05:41)
tai cia jau atsakymas?as tikejausi kad parasys tas kas nusimano,o ne bele ka rasinet.pasityciot mes kiekvienas galim,man irgi tavo rukantis vaikelis nesiziuri,gal geriau tu ji pakeisk.nebent tu cia jaunas buvai,man is tavo puses atsakymo nereik.

O kokio tikejotes atsakymo? Visai teisingas atsakymas, greiciausiai taip ir yra, bent jau pagal aprasyma, o ka jums daugiau parasys "nusimanantys"? Na nebent pasitars su kristoliniu rutuliu ir techniniais terminais pasakys, kad buvo ant virsaus perinstaliuota.
Atsakyti
Sveiki,
parsisiunčiau faila, galas .rar tačiau man jo neatidaro. Kokios programos man trūksta , jog atidarytu su tokiu plėtiniu faila.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2009 02 17, 14:15)
Sveiki,
parsisiunčiau faila, galas .rar  tačiau man jo neatidaro. Kokios programos man trūksta , jog atidarytu su tokiu plėtiniu faila.
Ačiū

winrar programos reikia. bet siaip tinka ir kitos archyvavimo programos
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2009 02 17, 15:15)
Sveiki,
parsisiunčiau faila, galas .rar  tačiau man jo neatidaro. Kokios programos man trūksta , jog atidarytu su tokiu plėtiniu faila.
Ačiū

Šito: http://rapidshare.co...6/wrar371lt.exe
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 02 17, 15:01)

Nemėginai skaičiuoti kiek kartų buvo užduotas toks klausimas?
Atsakyti
nepykit uz kvaila klausima ax.gif kodel nerodo mano linijuotes,visadiena buvo dabar vakare tik uzrasas user post image g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2009 02 17, 22:25)
nepykit uz kvaila klausima ax.gif kodel nerodo mano linijuotes,visadiena buvo dabar vakare  tik uzrasas user post image g.gif

As tavo liniuote matau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 02 17, 22:48)
Nemėginai skaičiuoti kiek kartų buvo užduotas toks klausimas?

biggrin.gif , ne bet kokį 50 tai tikrai.
Atsakyti
labukas,norejau pasiklausti ar yra kokia apsauga nuo vaikuciu,kad neprispaudytu nieko su klaviatura ir pele blush2.gif
Atsakyti
o ka butent apsaugot? Kad nelandziotu internete kur nereikia ar po kompiuteri visai?

gali uzrakinti kompa ir viskas ctrl+alt+delete ->lock computer smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookis Pistacijus @ 2009 02 18, 17:00)
o ka butent apsaugot? Kad nelandziotu internete kur nereikia ar po kompiuteri visai?

gali uzrakinti kompa ir viskas ctrl+alt+delete ->lock computer smile.gif

na mergyte mazyte,nenoriu kad bile ka prispaudytu,o kaip paskui atrakinti kai tokiu budu uzrakini?
Atsakyti
labas vakars,
kaip konvertuoti tiff nuotraukų formatą į jpg.

Ačiū
Atsakyti