Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(Nikoleta @ 2009 01 24, 21:51)
na as ir paklausiu, durna  doh.gif  blush2.gif beda

kaip pasidaryt lt srifta, apacioj persijungiu i LT o raidziu nera verysad.gif kompas naujas su Vista blush2.gif

viska susitvarkysit per:
start>settings>control panel>regional and language options>keyboards and languages>change keyboards...

pvz http://www.ingolingo...ta_Screen_2.jpg
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2009 01 24, 20:48)
per skype options nukeliaukit iki audio setttings. ten yra microphone. ten bus galima pasirinkt kelis skirtingus vairiantus. tai va, isbandot su tais skirtingais variantais. atitaikius teisingus nustatymus, problema dings

isbandyti jau tie,nepadeda unsure.gif
Atsakyti
AČIŪ drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2009 01 24, 17:30)
bigsmile.gif  ačiū ačiū  4u.gif  padariau restore į dieną prieš kai viskas veikė. ir gavosi viskas labai gerai, atsirado garsas.  thumbup.gif

Pasirodo problema neišsisprendė verysad.gif
viskas vakar buvo gerai, tad parsisiunčiau antivirusinę avast ir vėl nėra garso. vėl išinstaliavau, vėl restartavau ir vėl yra garsas. kaip suprast? negaliu antivirusinės atsisiųst? vakar išjungiau kompą, šiandien įsijungiu ir vėl nėra garso, nors vakar buvo. padariau restore, o man raso, kad nieko nepakeitė, restore padaryt negali ir garso nėra.. blink.gif čia vis dar virusas koks tupi ir eismą reguliuoja? ar kas čia gali būt? gal dar ką patarti galite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2009 01 25, 09:56)
Pasirodo problema neišsisprendė  verysad.gif
viskas vakar buvo gerai, tad parsisiunčiau antivirusinę avast ir vėl nėra garso. vėl išinstaliavau, vėl restartavau ir vėl yra garsas. kaip suprast? negaliu antivirusinės atsisiųst? vakar išjungiau kompą, šiandien įsijungiu ir vėl nėra garso, nors vakar buvo. padariau restore, o man raso, kad nieko nepakeitė, restore padaryt negali ir garso nėra..  blink.gif čia vis dar virusas koks tupi ir eismą reguliuoja? ar kas čia gali būt? gal dar ką patarti galite?  g.gif

Kada paskutinį kartą windozės buvo perrašytos ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 25, 10:28)
Kada paskutinį kartą windozės buvo perrašytos ?

nezinau, neseniai pirkau, bet ne naujas.
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2009 01 25, 14:25)
nezinau, neseniai pirkau, bet ne naujas.

na nusipirkus naudotą kompą būtų sveika perinstaliuosi operacinę sistemą. ypač jeigu ne iš pažįstamų pirkai - juk ir prie e-banko sistemų įvairių kogero jungiesi, ir internete kreditine atsiskaitinėji.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Kažkas nutiko mano PC negaliu žiūrėt video pvz. per Cinemaxx ar per alfilm na apskritai niekur nieko negaliu pažiūrėt verysad.gif (nors anksčiau tai sėkmingai dariau)bandžiau instaliuoti iš naujo Adobe Flash player tai man štai kas nutiko doh.gif user posted image
taigi gal kas gali man padėt blush2.gif būsiu be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 01 25, 19:28)
Sveiki  4u.gif
Kažkas nutiko mano PC negaliu žiūrėt video pvz. per Cinemaxx ar per alfilm na apskritai niekur nieko negaliu pažiūrėt  verysad.gif (nors anksčiau tai sėkmingai dariau)bandžiau instaliuoti iš naujo Adobe Flash player tai man štai kas nutiko doh.gif user posted image
taigi gal kas gali man padėt  blush2.gif būsiu be galo dėkinga  4u.gif

Kai instaliuoji, išjunginėk visas naršykles. Tada bus gerai.
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 25, 19:39)
Kai instaliuoji, išjunginėk visas naršykles. Tada bus gerai.

ačiū ačiū su tavo pagalba viskas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 01 25, 22:10)
ačiū ačiū su tavo pagalba  viskas pavyko  thumbup.gif

Tokia čia ir pagalba biggrin.gif . Va, kad nuo kokių banditų būčiau apgynęs ir bučkį gavęs, tai kitas dalykas rolleyes.gif .
Atsakyti