Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(Palemonas @ 2009 01 25, 22:30)
Tokia čia ir pagalba  biggrin.gif . Va, kad nuo kokių banditų būčiau apgynęs ir bučkį gavęs, tai kitas dalykas  rolleyes.gif .

na čia irgi ne kuo mažesnis žygdarbis dar ir bučkį pridėsiu oro_buckis.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 01 25, 22:47)
na čia irgi ne kuo mažesnis žygdarbis dar ir bučkį pridėsiu oro_buckis.gif user posted image

Nu dėkui dėkui, bet čia kaip ir nealkoholinis alus tie bučkiai, ane ? biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Mažai vilties, bet gal kas galite paaiškinti - žodžiu mūsų kompe (eilinis Windows XP) buvo kažkurioje programoje pasidarbuota (neaišku kaip, neaišku kur, kaltų nėra smile.gif ), ir dingo daug nuotraukų bei keletas wordo failiukų, nors jie buvo įrašyti skirtingose kompo vietose. Labiausia gaila nuotraukų. Ar įmanoma būtų jas atkurti? (šiukšliadėžė švarutėlė.... blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2009 01 26, 08:26)
Labas,

Mažai vilties, bet gal kas galite paaiškinti - žodžiu mūsų kompe (eilinis Windows XP) buvo kažkurioje programoje pasidarbuota (neaišku kaip, neaišku kur, kaltų nėra smile.gif ), ir dingo daug nuotraukų bei keletas wordo failiukų, nors jie buvo įrašyti skirtingose kompo vietose. Labiausia gaila nuotraukų. Ar įmanoma būtų jas atkurti? (šiukšliadėžė švarutėlė....  blush2.gif )

Ta padaro visos duomenų atstatymo programos.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 01 26, 13:06)
Ta padaro visos duomenų atstatymo programos.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2009 01 26, 09:26)
Labas,

Mažai vilties, bet gal kas galite paaiškinti - žodžiu mūsų kompe (eilinis Windows XP) buvo kažkurioje programoje pasidarbuota (neaišku kaip, neaišku kur, kaltų nėra smile.gif ), ir dingo daug nuotraukų bei keletas wordo failiukų, nors jie buvo įrašyti skirtingose kompo vietose. Labiausia gaila nuotraukų. Ar įmanoma būtų jas atkurti? (šiukšliadėžė švarutėlė....  blush2.gif )

Kas čia pasidabruota ?

Blogiausia, kad skirtingose kompo vietose, jeigu diskas padalintas, geriausia laikyti D: diske. Atkurti įmanoma, jeigu nebuvo po to kas nors įrašinėjama.
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2009 01 26, 08:26)
Labas,

http://www.abakas.lt/
Atsakyti
Mane labai domina, kiek maždaug turi laikyti laptopo akumas, mano kompui mėnesis laiko, pačioj pradžioj kai tik pradėjau naudotis pilnai iškroviau ir įkroviau, o dabar pastebėjau, kad laiko lygiai valandą, jei po internetą naršau.
Ir dar man kažkaip labai lėtai rašo jis, paspaudžiu, o raidė po kokios sekundės atsiranda, taip ne visai iš karto, ypač matosi, kai paryškinti noriu tekstą, tai su rodykle ryškinu, tai vos velkasi?
Kompas ASUS f5Z.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 26, 14:03)
Kas čia pasidabruota ?

Blogiausia, kad skirtingose kompo vietose, jeigu diskas padalintas, geriausia laikyti D: diske. Atkurti įmanoma, jeigu nebuvo po to kas nors įrašinėjama.

tai kad žinotume kas lotuliukas.gif matyt keitimai buvo daryti, nes failai ištuštėję senokai, berods nuo praėjusių metų spalio, bet jų prireikė tik dabar.... rolleyes.gif

QUOTE(gerwaz @ 2009 01 26, 14:24)

Dar kartą ačiū visiems už konsultacijas ir bandymą pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
ax.gif sveki man vis meta lentele kaip narsau internet ir issijungia tas pusl pastovei,kas cia galetu buti senau nebudavo
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2009 01 26, 18:28)
ax.gif sveki man vis meta lentele kaip narsau internet ir issijungia tas pusl pastovei,kas cia galetu buti senau nebudavo

reika mest ta lentele atgal gal pastovei neissijungines ir bus kaip senau
biggrin.gif
Atsakyti