Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 02 27, 09:34)
atsiprasau uz nesuptatima,o kas tai per daigtas blush2.gif

Tai viena is programu skirta vaizdo apdorojimui (eina kartu su XP, galima ir siaip atsisiust). Pradedanciajam kaip tik.

Na jei su anglu kalba draugauji tai skaityk cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookis Pistacijus: 27 vasario 2009 - 13:05
QUOTE(Pookis Pistacijus @ 2009 02 27, 15:05)
Tai viena is programu skirta vaizdo apdorojimui (eina kartu su XP, galima ir siaip atsisiust). Pradedanciajam kaip tik.  

Na jei su anglu kalba draugauji tai skaityk cia

nedraugauju blush2.gif nu jei ka brokio paprasysiu neskubus man tas rekaliukas.aciu tai filmuota su buitine kamera,o paskui sukelta i cd.filmukas yra is atskiru epizodu.man butent toki viena epizoda ir reikia istraukt.kai ziuriu per media plejeri tie visi epizodeliai pazymeti skaiciukais.dabar neatgaminu zodzio priesais skaiciuka.gal tokiu atveju lengviau istraukt man reikiama vaizdeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUNIGEDA2: 27 vasario 2009 - 15:32
QUOTE(rara @ 2009 02 27, 13:06)
Parašykite ką toje lentelėje rašo?

raso tokia lentele tik dabar parsisiunciau vakar naujesni gimpa kur rekomendavo,bet problema vistiek liko ta pati g.gif antivirusine pas mane avira.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2009 02 27, 16:27)
raso tokia lentele tik dabar parsisiunciau vakar naujesni gimpa kur rekomendavo,bet problema vistiek liko ta pati g.gif antivirusine pas mane avira.
Papildyta:
user posted image

Kada tavo windozės paskutinį kartą buvo perrašytos ?
Atsakyti
Vakar skaiciau , kad gimp naujam reikia 2 branduoliu. Gal pas jus vienas ir del to meta klaida... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 02 27, 15:11)
nedraugauju blush2.gif nu jei ka brokio paprasysiu neskubus man tas rekaliukas.aciu tai filmuota su buitine kamera,o paskui sukelta i cd.filmukas yra is atskiru epizodu.man butent toki viena epizoda ir reikia istraukt.kai ziuriu per media plejeri tie visi epizodeliai pazymeti skaiciukais.dabar neatgaminu zodzio priesais skaiciuka.gal tokiu atveju lengviau istraukt man reikiama vaizdeli.

O gal ten niekas ir nesujungta ir nieko ištraukinėt nereikia? iš atskirų epizodų...jie sužymėti skaičiukais... kažkaip čia įdomiai tarp eilučių paskaičius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 27, 18:45)
O gal ten niekas ir nesujungta ir nieko ištraukinėt nereikia? iš atskirų epizodų...jie sužymėti skaičiukais... kažkaip čia įdomiai tarp eilučių paskaičius  biggrin.gif

nu formatas dvd kai ziuri per medija plejeri desineje puseje matoma tokia kaip ir lentele ten ir yra tie skaiciukai
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 02 27, 16:35)
Kada tavo windozės paskutinį kartą buvo perrašytos ?

pries metus gal kokius windowsai rasyti g.gif sakot reiketu perasyt per nauja?
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 27, 18:45)
O gal ten niekas ir nesujungta ir nieko ištraukinėt nereikia? iš atskirų epizodų...jie sužymėti skaičiukais... kažkaip čia įdomiai tarp eilučių paskaičius  biggrin.gif

tas zodelis su skaiciuku chapter pav 1 g.gif
Atsakyti
gal kas galėtų pasakyti, kas čia per problema, naudoju mozila firefox naršyklę, kaip tik verčiu google.lt puslapį, taip išmeta lentelę, kad yra kažkokia problema ir uždaro tą puslapį, antrą kartą bandžius versti, jau viskas gerai...bet jeigu siunčiasi kas nors iš karto sustoja ir vertus puslapį iš naujo pradeda ir siųsti iš naujo
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 02 27, 17:13)
Vakar skaiciau , kad gimp naujam reikia 2 branduoliu. Gal pas jus vienas ir del to meta klaida...  smile.gif

tiesa pasakius nelabai suprantu kokiu branduoliu blush2.gif nesuprantu siuose dalykuose blush2.gif
Atsakyti
Gal kas suprantate kas čia tam mano draugui nutikę blush2.gif Negaliu uždėti jokio 'wallpaper'io', va toks ekranas ir viskas doh.gif
user posted image
Jei paspaudžiu tą užrašą, išmeta lentelę:
user posted image

O joje jau jokio skirtumo ar "yes" ar "no" paspausi..lentelė užsidaro ir niekas nepasikeičia g.gif
Atsakyti