Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

Sveikos, kai isijungiu kompiuteri, reikia ivesti slaptazodi. Ka daryti, kad jo nebereiketu vesti? Kaip ji panaikinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 02 25, 16:31)
Sveikos, kai isijungiu kompiuteri, reikia ivesti slaptazodi. Ka daryti, kad jo nebereiketu vesti? Kaip ji panaikinti?  4u.gif

Tai jeigu tu jį vedi,reiškia tu jį žinai,o jei tu jį žinai,reiškia pati ir padariai,kad reiktų vesti.O šiaip eini į control panel,paspaudi vartotojų abonentai,o jau ten toliau turėtum suprasti wink.gif
Atsakyti
As ji buvau pasidarius, bet man nebereikia jo, o per control panel nerandu, kaip galima ji panaikint.
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 02 25, 16:31)
Sveikos, kai isijungiu kompiuteri, reikia ivesti slaptazodi. Ka daryti, kad jo nebereiketu vesti? Kaip ji panaikinti?  4u.gif

O kada prašo įvesti slaptažodį? Juodame fone vos įjungus kompą, ar kai startuoja vindausai ir reikia vartotojo slaptažodžio?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 02 25, 20:15)
O kada prašo įvesti slaptažodį? Juodame fone vos įjungus kompą, ar kai startuoja vindausai ir reikia vartotojo slaptažodžio?

Kai startuoja windows'ai, paspaudziu administrator ir tada reik suvest slaptazodi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 02 25, 18:40)
As ji buvau pasidarius, bet man nebereikia jo, o per control panel nerandu, kaip galima ji panaikint.

Daryk kaip parodyta čia
Atsakyti
Gal padėsit man unsure.gif
Noriu pasileist uTorrent programą, o kai patikrinu portą (nes neleidžia siųstis failų), rašo va ką unsure.gif
Error! Port 11163 does not appear to be open.

Please see www.portforward.com for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).
blush2.gif blush2.gif ačiū iš anksto, jei kas padėsit blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
labukas,gal galite kas pagelbet,turiu gimp programa,su ja bedirbant isoka stai tokia lentele,ir paspaudus dont't send viskas dingsta visai issijungia gimpas.ir daznai taip daro,kokia cia gali buti problema ir kaip ja isspresti g.gif user posted image
Atsakyti
Gal gimpas nestabilus, isidekite kita versija. Is tokio lango beveik nieko neimanoma pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2009 02 26, 16:41)
labukas,gal galite kas pagelbet,turiu gimp programa,su ja bedirbant isoka stai tokia lentele,ir paspaudus dont't send viskas dingsta visai issijungia gimpas.ir daznai taip daro,kokia cia gali buti problema ir kaip ja isspresti g.gif user posted image

Atsisiusk naujausia GIMP versija, nes pirmosios 2.6.x versijos luzinejo and Vistos.
Atsakyti
QUOTE(Pookis Pistacijus @ 2009 02 26, 16:46)
Atsisiusk naujausia GIMP versija, nes pirmosios 2.6.x versijos luzinejo and Vistos.

o kokia nauja versija ?gal zinot kur rasti?be to ne vista pas mane xp smile.gif
Atsakyti
Siuskites gimp is cia http://sourceforge.n...use_mirror=mesh
Jeigu nera Service pack 2 gali neveikti. smile.gif
Atsakyti