Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

Labas, mergytes ir berniukai,
Gal kas galit patarti tokiu klusimu. Dar pries savaite i poliklinikos internetini puslapi www.pylimas.lt ejau ir pas gydytojus registravausi. Tam reikia paspausti toki aktyvu langa "Registracija pas gydytojus" - piesineli su pele. O sia savaite nera to aktyvaus paveikslelio nors tu ka. Per kitus kompus galiu, o per savo - ne. Turiu 2 narsykles explorery ir faerfoxa ir nei per viena blink.gif Kaip manot? Kas cia galetu buti?
Atsakyti
o pas mane tokia nesamone- kai einu i www.xforumas.lt,ieinu i si foruma,bet kompas automatiskai yma ir pradeda krauti,mane i kita kazkoki puslapi www.x-reklama.com kazkokia nesamone,niekad taip nebudavo? Toks jausmas,kad ant xforumo butu kokia kodote,kad iskart mestu i ta kita saita! gal kas zino kur man reik nueiti (savo kompe) ir pataisyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nmergyte @ 2009 03 07, 16:33)
Labas, mergytes ir berniukai,
Gal kas galit patarti tokiu klusimu. Dar pries savaite  i poliklinikos internetini puslapi www.pylimas.lt ejau ir pas gydytojus registravausi. Tam reikia paspausti toki aktyvu langa "Registracija pas gydytojus" - piesineli su pele. O sia savaite nera to aktyvaus paveikslelio nors tu ka. Per kitus kompus galiu, o per savo - ne. Turiu 2 narsykles explorery ir faerfoxa ir nei per viena  blink.gif  Kaip manot? Kas cia galetu buti?

Pradziai pabandyk isvalyti "History" ir "Cookies" gali padeti. Dar exploreryje pabandyk sumazinti "Security level". Jai nesuveiks nei vienas varinatas, teks zarazas is kompo valyti.
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 03 07, 16:26)
o tai ten tik viena baterija?

Taip, maždaug 5 ct. monetos dydžio ir išvaizdos.
Atsakyti
QUOTE(Mellysa @ 2009 03 07, 16:52)
o pas mane tokia nesamone- kai einu i www.xforumas.lt,ieinu i si foruma,bet kompas automatiskai yma ir pradeda krauti,mane i kita kazkoki puslapi www.x-reklama.com kazkokia nesamone,niekad taip nebudavo? Toks jausmas,kad ant xforumo butu kokia kodote,kad iskart mestu i ta kita saita! gal kas zino kur man reik nueiti (savo kompe) ir pataisyti? 4u.gif

Pasigavai kaz kokia zaraza, praskanuok su HijackThis ir bandyk valyti.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 07, 17:04)
Taip, maždaug 5 ct. monetos dydžio ir išvaizdos.

a ta baterija atsakinga tik uz laikrodi?
Atsakyti
KPas mane kasperskis 09. Bandziau praskanuoti ir nieko nerado... O kur sauga nustatymuose, tai zemiausia..
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 03 07, 16:16)
a ta baterija atsakinga tik uz laikrodi?

Netik.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 03 07, 17:19)

o uz ka dar? jei ja isimt,o po to pastatit nauja, ar duominis, informacija neisniks, ar neriekes ka nors dar darit?
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 03 07, 16:43)
o uz ka dar? jei ja isimt,o po to pastatit nauja, ar duominis, informacija neisniks, ar neriekes ka nors dar darit?

Niekas nedings. Nors šis elementas skirtas palaikyti laikrodžio bei bios nustatymus. Jau ir dabar elementas nebelaiko, tai visi nustatymai jau senai pasikeitę į gamyklinius. Gali drąsiai ją keisti.
Atsakyti
aciu visems uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2009 03 07, 17:05)
Pasigavai kaz kokia zaraza, praskanuok su HijackThis ir bandyk valyti.

o jezau,jei tik zinociau kaip cia ir kas cia??? doh.gif blush2.gif gal galite paaiskinti,jei netingite? blush2.gif
Atsakyti