Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(2+2=5 @ 2009 03 07, 19:55)
Tai aš su tavimi ir nesikalbėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Codekus parsisiųsk,tik prieš tai senuosius ištrink.

Ačiū 4u.gif jau padariau
Atsakyti
sveiki,

gal galite pasakyti kodel taip yra. Jau kuris laikas negali atsinaujinti programos, turiu omeny Internet Explorer, antivirusine, (Avira pries tai AVG), pradeda atsinaujinima, bet galiausia paraso ,kad " Status:internet connetion failed"...skaiciau, kad taip gali reiksti virusas, bet gal kita priezasti Jus zinote?
Atsakyti
vienu zo, pasimeciau.. doh.gif

nusipirkom kompiuteri (stacionaru) su integruota teliko plokste PCI Express x1 TV tuner card. pas mus vista 64 bit. turim kabeline televizija. tai va, noriu ziuret telika per WinFast, kaip seniau tai dariau blush2.gif biggrin.gif bet niekaip nesigauna.. nes kazko neperprantu.. kaip suprantu, reiks suinstaliuot draiverius (klausimas: WinFasto draiveri ar to tuner cardo kur kompo viduj? CD jokiu nedave..), tada susiintaliuot pacia programa per kuria ziuresiu. ar taip?.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 03 07, 22:38)
sveiki,

gal galite pasakyti  kodel taip yra. Jau kuris laikas negali atsinaujinti programos, turiu omeny Internet Explorer, antivirusine, (Avira pries tai AVG), pradeda  atsinaujinima, bet  galiausia paraso ,kad " Status:internet connetion failed"...skaiciau, kad taip gali reiksti virusas, bet gal kita priezasti  Jus zinote?

Ir aš norėčiau tai sužinoti ,pas mane NOD 32 nebeatnaujina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 03 07, 17:23)
gal kas zinot kaip isjungti muzikele kai ijungiu kompa?
kompas nesiojamas Asus.

valio, pavyko isjungti ta muzikele clap.gif deka vieno forumiecio blush2.gif
taigi, pasidalinsiu su jumis:
kai tik ijungiate pc, iskart spauskit F2;
Advanced;
Play Post Sound; pataisote i No

ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Turiu tokia problemele.. Dingo instaliavimo diskas nuo printerio.. Radau kur galima atsisiusti is neto instala.. Atsisiunciau ir negaliu instaliuot doh.gif
Ijungiu.. Pradedu instaliuot ir bishki daugiau negu puse normaliai o veliau rasho An
error occurred while files were being copied.

Labai prasau padekit 4u.gif Didelis dekuj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2009 03 08, 09:58)
Ir aš norėčiau tai sužinoti ,pas mane NOD 32 nebeatnaujina  verysad.gif

keliaujat i puslapi www.nod321.com
is ten nusikpijuojat user name ir pass i noda ir viskas veiks.
jei vel po kurio laiko neatsinaujins, vel keliaukit i ta puslapi. ten kodai idedami laiks nuo laiko nauji.
Atsakyti
QUOTE(eni @ 2009 03 08, 16:10)
Turiu tokia problemele.. Dingo instaliavimo diskas nuo printerio.. Radau kur galima atsisiusti is neto instala.. Atsisiunciau ir negaliu instaliuot  doh.gif
Ijungiu.. Pradedu instaliuot ir bishki daugiau negu puse normaliai o veliau rasho An
error occurred while files were being copied.

Labai prasau padekit  4u.gif  Didelis dekuj  blush2.gif

Gali buti, kad truksta vietos kietajame diske ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 03 08, 20:24)
Gali buti, kad truksta vietos kietajame diske  ax.gif

Arba printeris su USB jungtimi, tada reiktu USB laida atjungti pries instaliavima ir prijungti tik tada, kai programa paprasys.
Atsakyti
Tai kad vietos uztenka..Ir ijungus usb bandziau instaliuot..ir neijungus usb.. ir per administrator bandziau.. verysad.gif

user posted image

Na va cia kas vyksta viskas is eiles.. Pradzioj normaliai .. Instaliuojasi viskas gerai, o ipusejus instaliavima ant lentutes atsiranda uzrashas Registering the program... (1pav) veliau( po 2 s) issoka tokia lentute (2pav) paspaudus ok atsiranda (3pav) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Vienu zodziu verysad.gif Nezinau ka ir daryt .. as kompiuteriuose nekokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eni @ 2009 03 09, 12:13)
Tai kad vietos uztenka..Ir ijungus usb bandziau instaliuot..ir neijungus usb.. ir per administrator bandziau..  verysad.gif

user posted image

Na va cia kas vyksta viskas is eiles.. Pradzioj normaliai .. Instaliuojasi viskas gerai, o ipusejus instaliavima ant lentutes atsiranda uzrashas Registering the program...  (1pav) veliau( po 2 s)  issoka tokia lentute (2pav) paspaudus ok atsiranda (3pav)  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Vienu zodziu  verysad.gif  Nezinau ka ir daryt .. as kompiuteriuose nekokia  blush2.gif

Koks cia printeris? Jei neklystu Canon pixma MP610. Jo driver'iai CIA
Atsakyti
Deja viskas tas pats doh.gif
O negali taip but del to , kad pas mane windows vista? unsure.gif As jau nebezinau ka ir daryt doh.gif
Atsakyti