Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

kas galėtų būti kompui, kad jis meta va tokias lenteles? doh.gif kartais jos atsiranda, kuomet įsidedu kompaktą t.y. dar jam esant kompiuteryje, ir visada tos lentelės "iššoka" jau išėmus kompaktą. Ją išjungti pasiseka tik kokį n kartų paspaudus ant cancel. bet dingsta tik trumpam. tada vėl atsiranda, vėl spaudžiu n kartų cancel ir vėl dingsta, tada vėl atsiranda ir t.t. doh.gif Spaudžiant Try Again ir Continue nieko nereguoja. norint, kad tos lentelės išnyktų reikia restartuoti kompą ir aišku nebejungti nei flešo, nei kompakto. tada ramu. smile.gif
labai panašią lentelę išmeta, kuomet būnu įjungus ir flešą. Ir taip pat tokios lentelės visada atsiranda jį ištraukus. unsure.gif
iš pradžių galvojau, kad čia jau flešui paskutinioji, tai dėl to ir mėta tas lenteles. bet tada, kodėl jos atsiranda ir įdėjus/išėmus kompaktą? g.gif
čia kažkas draiveriams, windowsams ar dar kam nors? kompas neseniai perinstaliuotas, bet tai niekuo nepadėjo, nes mėtė prieš perinstaliavimą. mėto ir dabar vėl. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 03 13, 23:08)
IE lango viršuje neatsiranda kokia nors eilutė teksto, klausiančio ar išsaugot? Tada, kai bandoma siųstis?

Arba duok savo emailą, nusiųsiu į jį smile.gif

Jau atsisiunčiau,viskas gerai,Ačiu.
Tik mano problema neišsisprendė,man meta puslapį,kad yra virusas.Praskenavau su avira ir a-squared,nieko rimto nerado,bet puslapį su įspėjimu šiandien vėl išmetė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2009 03 14, 10:19)
Jau atsisiunčiau,viskas gerai,Ačiu.
Tik mano problema neišsisprendė,man meta puslapį,kad yra virusas.Praskenavau su avira ir a-squared,nieko rimto nerado,bet puslapį su įspėjimu šiandien vėl išmetė doh.gif

Būtų gerai printscreenas, kuriame matytųsi tas išmetamas langas, nes dabar sunku suprasti situaciją.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 03 14, 14:26)
Būtų gerai printscreenas, kuriame matytųsi tas išmetamas langas, nes dabar sunku suprasti situaciją.

Kai išmes padarysiu,dabar kol kas ramu,nieko nebemėto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 03 13, 21:34)
Opera kaip ir firefox turi savu pliusu bei minusu :
Opera greiciau veikia, bet dali puslapiu rodo nekokybiskai. Firefox valgo daugiau resursu, bet kokybiskai atvaizduoja svetaines. As tai kaip ir dauguma vartotoju naudoju firefox, ja galima atsisiusti is cia : http://www.mozilla.com/en-US/firefox

Na sutinku ir tuo paciu ne. Opera yra narsykle maximaliai atvaizduojanti sudetingiausius ir standartiskai naujausius css(apie css syntakse kalba). Kitaip sakant opera yra aston martinas tarp narsykliu, mozila barbes hameris arba su adonais g'yjo hameris su raketom. IE is vis be kalbu, savartino vilkikas. Trumpai tariant mozilla pazankiam naudotojui daugiau tinka, o opera visiem smile.gif

Siaip namie naudoju opera - tikras feraris tarp narsykliu, o darbe dazniausiai naudoju mozila, nors galiu naudot ka noriu
P.S nuomone gincijama wink.gif
Atsakyti
Sveiki noriu paklausti gal kas susidūrė. Pas mane kompiuterije kažkas išsitrynė, ir neberodo normalio darbalaukio ypatybių lentelės. Kai darbalauky atsistoji ir spaudi su dešiniu ypatybės išmeta lentelę. Na kad aiškiau tai foto įkeliu.
user posted image
Gal kas žino kame reikalas, ir ar galima padaryti kanors kad išmestų normalia lentelę? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sakykit,aš gal durna doh.gif ,bet kur mano favoritai dingo kai atsisiunčiau mozila,šiap viskas gerai tik kur favoritai mano,o tiek buvau prisidėjus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2009 03 15, 20:44)
Sakykit,aš gal durna doh.gif ,bet kur mano favoritai dingo kai atsisiunčiau mozila,šiap viskas gerai tik kur favoritai mano,o tiek buvau prisidėjus doh.gif

Kokie dar favoritai
Kur jie buvo
Iš kur dingo
Gal ką nors neįprasto padarei prieš dingimą
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2009 03 15, 19:44)

nu tai atsidaryk IE, ten jie ir yra.

o siaip gali juos importuotis is IE i mozila. eini File -> Import, paskui Next, o paskui padedi varnele ties favourites (ar kitais dalykais kuriu tau gali cia reikt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stulja: 15 kovo 2009 - 21:17
QUOTE(stulja @ 2009 03 15, 22:13)
nu tai atsidaryk IE, ten jie ir yra.

o siaip gali juos importuotis is IE i mozila. eini File -> Import, paskui Next, o paskui padedi varnele ties favourites (ar kitais dalykais kuriu tau gali cia reikt)

Dėkui taip ir padariau 4u.gif
Atsakyti
labukas gal kas pagelbetu zaliai"kompiuterastei" doh.gif perinstaliavau windowsus,dabar nera garso,ko truksta?aciukas is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2009 03 16, 13:00)
labukas gal kas pagelbetu zaliai"kompiuterastei" doh.gif perinstaliavau windowsus,dabar nera garso,ko truksta?aciukas is anksto 4u.gif

Draiveriu ...
Atsakyti