Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

Labutis
O man po perinstaliavimo nebeveikia skype tiksliau kalbėtis negaliu tik susirašynėt doh.gif bandžiau pažiūrėt visagali google draiverių bet tikriausiai dar mano žinios apie PC per menkos ir aišku nieko ten neradau taigi gal kas galės man pagelbėt ax.gif
HP Pavilion DV6615E rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 03 16, 19:21)
Labutis
O  man po perinstaliavimo nebeveikia skype tiksliau kalbėtis negaliu tik susirašynėt  doh.gif bandžiau pažiūrėt  visagali google draiverių bet tikriausiai dar mano žinios apie PC per menkos ir aišku nieko ten neradau  taigi gal kas galės man pagelbėt  ax.gif
HP Pavilion DV6615E rolleyes.gif

Visokie garso ir panašūs draiveriai surašyti?
Atsakyti
Kas galetu buti laptopui.
Nebeatidaro windauso,krauna 30sekundziu, pasirodo XP ir vel is naujo krauna.Batareika nelaiko, nei vienos sekundes.sU 220 veikia.
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 03 17, 00:01)
Kas galetu buti laptopui.
Nebeatidaro windauso,krauna 30sekundziu, pasirodo XP ir vel is naujo krauna.Batareika nelaiko, nei vienos sekundes.sU 220 veikia.

Nepasikrauna win - sugadinta instaliacija arba technines dalies bedos.
Baterija nelaiko - mire baterija 99% arba problemos su pagrindine plokste 1%
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 03 16, 23:28)
Visokie garso ir panašūs draiveriai surašyti?

Viskas gerai ,susiradom ko truko dabar veikia kaip naujas
. Ačiū už norą padėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.
Nežinau gal toks klausimas jau buvo, bet neturiu tiek laiko visą temą skaityti.
Žodžiu, turiu toshiba laptopą. Jo pagrindinė problema ta, kad jis labai greit užkaista. Jį galima laikyti tik ant stalo (jokiu būdu nepalaikysi ant kelių ar šiaip, kur liečiasi ir trukdo ventiliuotis). Tai va, nu nieko galvoju viskas bus tvarkoj laikysiu ant stalo, vistiek patogu, bet paskutiniu metu jis ir gražiai laikomas ant to stalo užkaista ir labai greitai. Pastebėjau kad kai yra pajungtas krautis tai išviso jam ten negerumai, bet ir kai nekraunamas pučia žiauriai karštą orą ir išsijunginėja. O kai jau išsijungia tai pakol neatvėsta deramai, niekaip jo nepajudinsi.
Tai net nežinau ką čia jam daryti, kokių priemonių reikia imtis? Jeigu bandyčiau nešti į garantinį, ar priimtų su tokia problema?
Ačiū iš anksto.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2009 03 17, 15:26)
Sveiki.
Nežinau gal toks klausimas jau buvo, bet neturiu tiek laiko visą temą skaityti.
Žodžiu, turiu toshiba laptopą. Jo pagrindinė problema ta, kad jis labai greit užkaista. Jį galima laikyti tik ant stalo (jokiu būdu nepalaikysi ant kelių ar šiaip, kur liečiasi ir trukdo ventiliuotis). Tai va, nu nieko galvoju viskas bus tvarkoj laikysiu ant stalo, vistiek patogu, bet paskutiniu metu jis ir gražiai laikomas ant to stalo užkaista ir labai greitai. Pastebėjau kad kai yra pajungtas krautis tai išviso jam ten negerumai, bet ir kai nekraunamas pučia žiauriai karštą orą ir išsijunginėja. O kai jau išsijungia tai pakol neatvėsta deramai, niekaip jo nepajudinsi.
Tai net nežinau ką čia jam daryti, kokių priemonių reikia imtis? Jeigu bandyčiau nešti į garantinį, ar priimtų su tokia problema?
Ačiū iš anksto.
4u.gif

Tiketina nuo dulkiu uzsikimso radiatorius, dar reiktu paklausyti ar girdisi kaip sukasi ventiliatorius, bet kuriuo atveju drasiai vesk i garantini, gedimas garantinio pobudzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis: 17 kovo 2009 - 15:48
QUOTE(Pukis @ 2009 03 17, 16:47)
Tiketina nuo dulkiu uzsikimso radiatorius, dar reiktu paklausyti ar girdisi kaip sukasi ventiliatorius, bet kuriuo atveju drasiai vesk i garantini, gedimas garantinio pobudzio.

Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Turiu du senus bet veikiancius kompiuterius ant kuriu noriu mokintis perinstaliuot windousus.Bet susiduriau su beda-idejus windousu diska,perkraunant ji ir spaudziant "delete" neatsiranda joks Bios schmoll.gif
Kitam kompiutery atsiranda,bet kai reikia ant "first boot device" spausti enter man nesispaudzia.Tiksliau paspaudziu,bet toliau niekas nevyksta g.gif Kame bedos cia gali but,ir ka daryti toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 03 17, 20:24)
Sveiki 4u.gif Turiu du senus bet veikiancius kompiuterius ant kuriu noriu mokintis perinstaliuot windousus.Bet susiduriau su beda-idejus windousu diska,perkraunant ji ir spaudziant "delete" neatsiranda joks Bios  schmoll.gif
Kitam kompiutery atsiranda,bet kai reikia ant "first boot device"  spausti enter man nesispaudzia.Tiksliau paspaudziu,bet toliau niekas nevyksta g.gif Kame bedos cia gali but,ir ka daryti toliau g.gif

1. Biosas atsidaro nebūtinai su delete. Tai gali būt F2 ar bet kuris kitas F juostos mygtukas.

2. Tą su first boot device būtų gerai pamatyt ekrano nuotrauką (jei yra galimybė ją padaryt), tada aiškiau bus. Gal tiesiog kažką ne tą spaudžiat.
Atsakyti
Kaip sutvarkyti ant nešiojamo kompiuterio ratuką pelytės blush2.gif Nemoku normaliai paaiškint bet gal kas supras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2009 03 18, 10:45)
Kaip sutvarkyti ant nešiojamo kompiuterio ratuką pelytės blush2.gif Nemoku normaliai paaiškint bet gal kas supras blush2.gif

Ka reiskia sutvarkyti? Ka jis daro blogai ar ko nedaro?
Atsakyti