Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

o gal kas ga;it pasakyt,kodel blokuoja atsisiuntimus is interneto,ir kur ieskoti to gedimo?
Atsakyti
QUOTE(petruska699 @ 2009 03 21, 17:27)
o gal kas ga;it pasakyt,kodel blokuoja atsisiuntimus is interneto,ir kur ieskoti to gedimo?

Kaip pasireiskia/atrodo blokavimas?
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2009 03 21, 12:28)
Kaip pasireiskia/atrodo blokavimas?

kai tik pradeda siusti ismeta atsisiuntimu lentele.ten uzdetas X ir parasyta sis siuntynis uzblokuotas,vadovaujantis saugumo zonos nustatymais
Atsakyti
Laba vakara, atsirado ir pas mane siokia tokia problemele: viena grazia diena ijungus pc ant desktopo liko tik 8 ikonos, ir kai tik ijungi pc, nieko nelieka kas buvo pries tai parsiusta ar iskelta. Be to, kas kart reikia nustatinet winamp'a ir kazkur pradingo ofice programos. Nuo ko cia taip galetu buti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(liniote @ 2009 03 21, 18:56)
Laba vakara, atsirado ir pas mane siokia tokia problemele: viena grazia diena ijungus pc ant desktopo liko tik 8 ikonos, ir kai tik ijungi pc, nieko nelieka kas buvo pries tai parsiusta ar iskelta. Be to, kas kart reikia nustatinet winamp'a ir kazkur pradingo ofice programos. Nuo ko cia taip galetu buti? g.gif

Atsakyti
Sveiki. smile.gif Pas mus kompe kazkokiu nezinomu budu pradingo vienas failas, kur buvo sudetos visos musu nuotraukos verysad.gif . Ar yra kokia galimybe jas atrasti ir grazinti atgal? As bandziau per tokia programele, kuri suranda istrintus failus, nieko neradau, perziurejau kompe visus failus, irgi nieko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(petruska699 @ 2009 03 21, 19:31)
kai tik pradeda siusti ismeta atsisiuntimu lentele.ten uzdetas X ir parasyta sis siuntynis uzblokuotas,vadovaujantis saugumo zonos nustatymais

panasia problema ir as turiu ir prasiau patarimo, bet niekas net nebande padeti smile.gif turbut nezino kaip ir as:)

gal galite pasakyti kodel taip yra. Jau kuris laikas negali atsinaujinti programos, turiu omeny Internet Explorer, antivirusine, (Avira pries tai AVG), pradeda atsinaujinima, bet galiausia paraso ,kad " Status:internet connetion failed" pav. dar neleidzia tikrinti kompo online arba atsisiuti "spybot' i jo puslapi ileidzia, bet kai nuspaudziu siusti tada jau ismeta, kad "The page cannot be displayed" ...skaiciau, kad taip gali reiksti virusas, bet gal kita priezasti Jus zinote? o gali buti, kad cia pakeitus antivirusine taip atsitiko? nors as galvoju, kad kazkokia apsauga esu ijungusi, bet nesuprantu kur ir ka:(
buciau dekinga jeigu uzvestum ant teisingo kelio:)
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 03 21, 20:30)
panasia  problema ir as turiu ir  prasiau patarimo, bet niekas net nebande  padeti smile.gif turbut nezino kaip ir as:)

gal galite pasakyti kodel taip yra. Jau kuris laikas negali atsinaujinti programos, turiu omeny Internet Explorer, antivirusine, (Avira pries tai AVG), pradeda atsinaujinima, bet galiausia paraso ,kad " Status:internet connetion failed" pav. dar neleidzia tikrinti kompo online arba atsisiuti "spybot' i jo puslapi ileidzia, bet kai nuspaudziu siusti tada jau ismeta, kad "The page cannot be displayed" ...skaiciau, kad taip gali reiksti virusas, bet gal kita priezasti Jus zinote? o gali buti, kad cia pakeitus antivirusine taip atsitiko? nors as galvoju, kad kazkokia apsauga esu ijungusi, bet nesuprantu kur ir ka:(
buciau dekinga jeigu uzvestum ant teisingo kelio:)

Priezasciu gali buti ivairiu, turint kompiuteri pries nosi, manau, nesunku butu sutvarkyti, o jusm manau greiciausias ir optimaliausias budas butu svarus win perinstaliavimas.

Jai bandyti ieskoti slieku, reiktu zinoti kas ta lentele ismeta - win, antivirusine, narsykle ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis: 21 kovo 2009 - 20:04
labukas,gal kas zinote girdejau yra kazkokia programele kur per skaipa lyg tais galima valdyti kito zmogaus kompiuteri g.gif gal zinote kaip ji vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2009 03 21, 21:05)
labukas,gal kas zinote girdejau yra kazkokia programele kur per skaipa lyg tais galima valdyti kito zmogaus kompiuteri g.gif gal zinote kaip ji vadinasi g.gif

Del Skype'o nezinau, bet yra toks www.teamviewer.com, patogus,paprastas ir nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2009 03 21, 21:14)
Del Skype'o nezinau, bet yra toks www.teamviewer.com, patogus,paprastas ir nemokamas.

o toks daikciukas tik anglu kalba yra g.gif
Atsakyti
man pastoviai meto lentele narsant internete
"msr.exe has encountered a problem and needs to close"
ka tai galetu reiksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrike X @ 2009 03 21, 22:42)
man pastoviai meto lentele narsant internete
"msr.exe has encountered a problem and needs to close"
ka tai galetu reiksti? g.gif

Pagal pranešimą turėtu būti problemos su printerio draiveriais. IE juos bus pametusi.Perinstaliuoti draiverius arba pamėginti kitą naršyklę.
Papildyta:
QUOTE(nerida @ 2009 03 21, 21:44)
o toks daikciukas tik anglu kalba  yra g.gif

Tai kad ten nieko sudėtingo. Net ir man nemokant kalbos.
Atsakyti