Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 03 18, 21:36)
Aciu,pasirodo reikia per F2  blush2.gif Viskas rodo gerai ejosi kol nepaprase CDkey g.gif Taip ir uzstrigau toj vietoj doh.gif Disko savininkas sako,kad neturi jokio key prasyt.Ka darau ne taip g.gif Ir kur ta koda gauti.Bandau instaliuoti windows xp.

Pasiieškok raktų su google smile.gif
http://www.google.co... ...ofile" key:
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2009 03 18, 19:17)
na su lietuvinimu supratau,o su winrarais ka daryt nelabai.apie koki langa tu kalbi,cia interneto langas kaip atsidaro,ar winraru? g.gif nelabai suprantu kur ten pazymeti i rasyti i diska blush2.gif ir kas tas sp2 sp 3,kur suzinoti koks pas mane?labai aciu uz pagalba 4u.gif

Na kai siūsti paspaudi toks iššoka juk
user posted image
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 03 18, 21:42)

Kazkaip netycia pataikiau.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 03 18, 22:54)
user posted image

1) Sulietuvinimai kur internete galima atsisiusti cd nepraso bet ir ne viska isvercia - ten puse lietuviskai puse angliskai taip kad naudos jokios smile.gif
2) Spausk irasyti, jei tai rar failas - spausk desiniu ant jo ir extract to (papkes pavadinimas) issiskleis darbalaukyje kaip ir seniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2009 03 18, 20:39)
koki diska?windoziu turiu bet nelegalios.

Tai nesvarbu. XP lietuvinimo paketas

QUOTE(nerida @ 2009 03 18, 20:39)
o kaip legalizuotis?mokama cia?

Nemokama, keletą puslapių atgal sugrįšk ir parsisiųsk tai ką aš ten vienai buvau įdėjęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 19 kovo 2009 - 00:11
labas rytas 4u.gif na pagaliau windousu perinstaliavimas pavyko,dabar belieka susitvarkyti kad viskas veiktu normaliai.Pirma i akis krentanti problema yra vaizdas monitoriuje.Na jis is sonu siek tiek islinkes,ir apacioje starto linija per zemai,matosi tik puse eilutes.Bandziau pakeisti Screen rezoliucija,bet kazka keiciant vaizdas isvis issikraipo.Dabar pas mane 1024 ir 768 .Galiu padaryti tik 800 by600 (tada viskas issididina labai) arba 1280by1024-siuo atveju starto linija matoma,islinkimu kaip ir nera bet vaizdas miniatiurinis labai gaunasi.O gal visai ne ten nustatineti reikia?Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
monitoriaus priekyje yra valdyma. jeigu jusu monitorius 19colliu tai jums reikes 1024x1280raiskos ir rankiniu butu per monitoriaus prieki islinkimus tvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 03 18, 22:54)
user posted image

na aciu jau susitvarkiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mcHP @ 2009 03 19, 00:16)
1) Sulietuvinimai kur internete galima atsisiusti cd nepraso bet ir ne viska isvercia - ten puse lietuviskai puse angliskai taip kad naudos jokios smile.gif
2) Spausk irasyti, jei tai rar failas - spausk desiniu ant jo ir extract to (papkes pavadinimas) issiskleis darbalaukyje kaip ir seniau smile.gif

QUOTE(Palemonas @ 2009 03 19, 01:05)
Tai nesvarbu. XP lietuvinimo paketas
Nemokama, keletą puslapių atgal sugrįšk ir parsisiųsk tai ką aš ten vienai buvau įdėjęs.

dekoju uz pagalba,viska susitvarkiau,dar paskaitinesiu apie windoziu legalizavima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 03 19, 10:19)
monitoriaus priekyje yra valdyma. jeigu jusu monitorius 19colliu tai jums reikes 1024x1280raiskos ir rankiniu butu per monitoriaus prieki islinkimus tvarkyti.

Aciu uz patarimus,jau susitvarkiau monitoriu 4u.gif
dabar is kazkur reikia draiverius susirankioti unsure.gif
Atsakyti
Pakutiniu metu nebenori dirbti Apex siuntykla viename is musu kompiuteriu. Vyras sako, kad hubai nuolat raudoni pasidare tada, kai jis interneta savo laptope pajunge per usb. As prisijungus prie to pacio interneto belaidziu rysiu, vaikai - per paprasta internetini laida, tai pas mus lyg ir viskas gerai, apart laginimo, didesniu bedu nera. Ir Ape mano laptope veikia normaliai. O vat vyrui visai nenori siusti - pasiuncia siek tiek ir atsijungia visi hubai. KAs galejo nutikti? Ar tikrai del pajungimo per usb sitaip darosi?
Atsakyti
Jau isitikinome, kad Apex nenori dirbti del interneto per usb, nes pajungus paprasta laida, siuntykla veikia puikiausiai. Tai dabar gal kas nors zino, kodel Teo sake, kad nesvarbu ar internetas pajungtas per usb, ar per internetini laida? Jie melavo, ar cia kazkas su musu usb laidu ne taip?
Atsakyti
Kokias klaidas hubai meta?
Atsakyti