Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(redmoonde @ 2009 01 28, 12:54)

A, tai labai paprastas vaistas. Einat į kompų parduotuvę ir nusiperkat legalią Windows versiją.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2009 01 28, 13:37)
Klausimų turim oi oi kiek daug        rolleyes.gif              dėkui tiems, kas randa laiko ir noro pakonsultuot            thumbup.gif    4u.gif
Gal jau rašėt apie tai, nes tai ne mano vienos problema        ax.gif            bet gal teiksis kas atsakyt        ax.gif
Ar jau radot "vaistukus" juodam Windows ekranui pagydyt?

Šitai turi padėt.
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2009 01 28, 11:42)
Man regis čia
Bet as to nedarysiu,man per sudėtinga g.gif

Nevisai tai. Smulkesnę informaciją galima rasti čia
Pasidarai švaria instaliaciją su visomis reikalingomis programomis, sukuri atvaizdą. Esant reikalui atstatyti sistemą užtrunka kelias minutes.
P.s. visi dokumentai duomenys sukurti po atvaizdo padarymo c diske dings. Tai yra kompas vėl bus kaip po formatavimo.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 01 28, 16:39)
Nevisai tai. Smulkesnę informaciją galima rasti čia
Pasidarai švaria instaliaciją su visomis reikalingomis programomis, sukuri atvaizdą. Esant reikalui atstatyti sistemą užtrunka kelias minutes.
P.s. visi dokumentai duomenys sukurti po atvaizdo padarymo c diske dings. Tai yra kompas vėl bus kaip po formatavimo.

Vaje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 28 sausio 2009 - 16:33
QUOTE(Taktas @ 2009 01 23, 23:11)
Paimk, cd ir suinstaliuok draiverius. Nebutinai virusas, gal tai nusimušė, arba kokią nors programą išinstaliavai.

Kartais dar padeda paspausti desiniu peles mygtuku ant my computer --> paspausti properties --> uzeit i harware ir paspausti device manager. Jame surasti irengini pazymeta sauktuku ir paspausti update driver ir leisti ieskoti driver'i internete. Kartais randa. Kompiuterių kursai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moksliukas: 28 sausio 2009 - 17:24
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 28, 13:59)

Stebuklas !!!!! Dėkui labai ploja.gif ploja.gif aciuks.gif
Antivirusinė rodė kaip Trojaną unsure.gif bet instaliavus tikrai padėjo thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas pagelbės: dingo garsas kolonėlėse. Labai keistai, pusę dienos puikiai viską girdėjau ir nei iš šio nei iš to dingo garsas. Viską išbandžiau per valdymo skydą atsidariusi garsus taisyti, bet kad ten nieko nėra užmutinto. kur dar galėčiau pasižiūrėti ir ką dar padaryti. Galvojau, kad gal kaltos neseniai pirktos kolonėlės, bet įjungus senesnes vistiek tyla.
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 01 28, 22:44)
sveiki, gal kas pagelbės: dingo garsas kolonėlėse. Labai keistai, pusę dienos puikiai viską girdėjau ir nei iš šio nei iš to dingo garsas. Viską išbandžiau per valdymo skydą atsidariusi garsus taisyti, bet kad ten nieko nėra užmutinto. kur dar galėčiau pasižiūrėti ir ką dar padaryti. Galvojau, kad gal kaltos neseniai pirktos kolonėlės, bet įjungus senesnes vistiek tyla.

reiketu bandyt draiverius perinstaliuot. jei tai nepades tai turbut kazkas su jusu garso plokste negerai. gal kontaktai issiklibino.. o gal kas sugedo.
jei sugedo rimtai, tai tada tex nauja garso pl pirkt.
siek tiek kebliau butu su laptopu bet irgi imanoma kazka priderint
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2009 01 28, 22:16)
Stebuklas !!!!!    Dėkui labai            ploja.gif  ploja.gif  aciuks.gif
Nu va kaip gerai. biggrin.gif

QUOTE(vikaliu @ 2009 01 28, 22:16)
Antivirusinė rodė kaip Trojaną          unsure.gif                  bet instaliavus tikrai padėjo            thumbup.gif

Kokia pas tave antivirusinė ?
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2009 01 29, 00:07)
reiketu bandyt draiverius perinstaliuot. jei tai nepades tai turbut kazkas su jusu garso plokste negerai. gal kontaktai issiklibino.. o gal kas sugedo.
jei sugedo rimtai, tai tada tex nauja garso pl pirkt.
siek tiek kebliau butu su laptopu bet irgi imanoma kazka priderint

oi, nesitikėjau, kad gali taip rimtai būti. reiks meistro ieškoti.

ir dar vienas klausimas: karts nuo karto išmeta man tokį pranešimą "windows- virtual memory is minimum too low"

pažodžiui suprantu ką tai reiškia, bet ką tokiu atveju daryti, kad nebūtų "too low"?

ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolka1224: 29 sausio 2009 - 00:37
QUOTE(jolka1224 @ 2009 01 29, 00:32)
oi, nesitikėjau, kad gali taip rimtai būti. reiks meistro ieškoti.

ir dar vienas klausimas: karts nuo karto išmeta man tokį pranešimą "windows- virtual memory is minimum too low"

pažodžiui suprantu ką tai reiškia, bet ką tokiu atveju daryti, kad nebūtų "too low"?

ačiū.

del garso pl., tai cia ne tokia jau ir didele problema/beda..

o del virtual memory tai.... o kam google skirtas?
http://www.biteplius...461-=(166735271

http://my.brandeis.e...g?msg_id=00006y

https://webserver.br...lMemoryInXP.png
pasididinat iki kiek norit ir gyvenat sau ramiai.
Atsakyti
sveiki, mano problemele tokia
mano USb atrodo isiveise virusas, idejus ji i kompiuteri, ji usuode, ir paklause heal ar dar kazka,nuspraudziau HEAL, ir po to bandziau atidaryti savo diska E, t.y. USB, bet ismete lentele:
acces denied
ir negaliu niekaip prisikasti prie USB irasytu failu;
o jei einu per my computer ir bandau atidaryti usb, tada ismeta lentele, kurioje praso pasirinkti programa, su kuria noriu atidaryti disk E.
cia jau kas nors beviltisko, ar dar galiu savo failiukus gyvus ir sveikus isvysti? blush2.gif
Atsakyti